Faglærere til Lageruddannelse med speciale i gaffeltruck

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

TEC er en af Danmarks førende udbydere af uddannelse inden for næsten alle grene af transportbranchen. Om det er AMU kurser eller uddannelse til at blive faglært, så finder du det her hos os. Vi skal bruge forstærkning for at kunne leve op til efterspørgslen fra vores kunder, og derfor har vi brug for engagerede medarbejdere, der skal indgå i vores gruppe af undervisere.

TEC – Technical Education Copenhagen søger til afdelingen på Avedøre Holme en engagerede medarbejdere, med lyst til at undervise unge og voksne. Har du ikke undervisningserfaring, er det ikke nogen hindring, bare du har lysten til det, så sørger vi for, at du bliver klædt på til opgaven. Vi arbejder i teams, så der vil altid være kolleger der kan støtte op omkring dig.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Den primære opgave er, i samarbejde med dit team, at undervise i fag inden for Lager, logistik og gaffeltruck-området. Du vil også indgå i udviklingen og vedligeholdelsen af de ting vi bruger til undervisningen.

Du vil som underviser på TEC komme til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.

Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.

Vores forventninger til dig
Du er klar til at indgå i et team af undervisere, og ser dig selv som en god rollemodel for vores kursister og elever.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du har beskæftiget dig med områder inden for transport
  • Du er god til at støtte og anerkende andre
  • Du er god til at formidle fagligt stof på en levende måde
  • Du kan lide nye udfordringer
  • Du har kendskab til brug af IT

Du skal kunne dokumentere minimum 3 års relevant og tidssvarende erhvervserfaring.

Hvad brænder vi for?
Vi brænder for at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Hvad tilbyder vi dig
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelsen er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Løn og vilkår
Du ansættes som AMU-faglærer i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AMU-faglærere.

Stillingen er på fuldtid.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen på Stamholmen 193-215 i Hvidovre.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 21. september 2023.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Karen Nørgaard på telefon 2545 3305.

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession som laborant? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine form..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4