Nyt skoleår på en skøn arbejdsplads ? Vi byder velkommen i udskolingen

Greve Kommune, Greve

Få yderligere info om stillingen
Om skolen

Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte fællesskabet – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet, selvom rammerne er lidt små - og der er plads til masser af humor i alle lag, men tag ikke fejl; vi er samtidig ambitiøse og målrettede i vores dagligdag. Vi har co-teaching på næsten alle årgange, hvor en gruppe visiterede børn indgår i klassen på vores a-spor.

Vi dyrker trivsel og udvikling gennem traditioner og samarbejde på tværs af skolen, og i det kommende skoleår er FÆLLESSKAB et fokusområde, når vi skal arbejde med børne-/unge syn og Professionelle LæringsFællesskaber.

Det søger vi

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at blive en fast del af vores professionelle læringsfælleskab i udskolingen. Vi har en 6. klasse, som spændt venter på en ny matematiklærer, som i samarbejde med de øvrige kolleger i klassen har lyst til at føre dem gennem udskolingen. Da klassen er en co-teaching klasse står du aldrig alene; I vil altid være to voksne til at sætte rammen for klassen, da der er tilknyttet en pædagog med specialpædagogiske kompetencer.

Skemaet indeholder matematik i din stamklasse, men også kulturfag og engelsk på både 6. og 9. årgang. Matematikken er ufravigelig, og vi ser meget gerne, at du også har mod, lyst og kompetencer til at dække andre områder af skemaet, som det står nu. Men... hold dig ikke tilbage fra at ansøge, selvom det måske ikke matcher 100%, så snakker vi om det.

Vi vil gerne have nye kolleger, som brænder for at give børnene en tryg og god skoledag, hvor der er plads til både stort fokus på trivsel og skæve måder at angribe en faglig udfordring på. Nye kolleger, som får energi af at sparre om stort og småt, men kan også selv sætte dagsorden, hvis det er nødvendigt.

Så vi ser gerne, at du kan genkende dig selv i at være:

 • Læreruddannet – nyuddannet eller med masser af erfaring - vigtigst er, at du mod på at folde dine kompetencer ud hos os.
 • Struktureret, men fleksibel i din tilgang til omskifteligheden i en arbejdsdag - du kan afvige planen, hvis omstændighederne kræver det.
 • Engagereret og seriøs ift. dit arbejde, men har også let til smil og har humoren med dig i dagligdagen - i klasserummet og på lærerværelset.
 • Team- og samarbejdsorienteret, du ser værdien i din kommunikation med kolleger, elever og forældre.
 • Smilende, imødekommende og brænder for at gøre en forskel på din arbejdsplads- både fagligt og socialt.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Vi tilbyder først og fremmest en skøn arbejdsplads med engagerede, humoristiske og imødekommende kolleger - og en ledelse som er lydhør og tæt-på.
 • Vi tilbyder nyuddannede et loft på undervisningstimetallet, ekstra forberedelsestid og mentorordning.
 • Vi tilbyder øvrige nye kolleger mentorordning efter aftale og behov.
 • Vi har fleksibel tilstedeværelse - det skal give mening af være på matriklen.

- og så har vi naturligvis søde børn og forældre, som også glæder sig til at tage imod nye lærere på skolen.

Løn og praktiske oplysninger
Du er velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen, om skolen eller aftale et besøg. Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.
Ansøgningsfrist d. 7. august 2024 – ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Opstart snarest muligt efter skolestart.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest og straffeattest ved ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 04.07.2024
 • Lærer
 • Greve

Lignende jobs

 • Lærer i Greve

  Fri kontakt
  I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
  • Lærer
  • Greve
  Få mere info
 • Lærer (studiejob) i København N

  Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
  • Lærer
  • København N
  Få mere info
 • Lærer i Storkøbenhavn

  Brænder du for at undervise, videreformidle din viden og vil du gøre en positiv forskel for de unge? Så er du måske vores nye kollega. Idet vores uddannelser er i vækst, søger NEXT EUD og EUX B..
  • Lærer
  • Storkøbenhavn
  Få mere info
 • Lærer i Storkøbenhavn

  Brænder du for at undervise, videreformidle din viden og vil du gøre en positiv forskel for de unge? Så er du måske vores nye kollega. Idet vores uddannelser er i vækst, søger NEXT EUD og EUX B..
  • Lærer
  • Storkøbenhavn
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Greve over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 10
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 13
20. juni 2024 13