Underviser til Ambulancebehandleruddannelsen søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du undervise i præhospitale fag? Taktisk medicin? Traumatologi? Sundhed- og sygdomslære? Farmakologi?

Vi søger lige nu undervisere til Ambulancebehandleruddannelsen og vores efteruddannelsesområde somer i kraftig vækst. Vi søger kompetencer, primært inden for det præhospitale område (ambulance) og andre relevante sundhedsfaglige profiler.

Om jobbet
Vi søger nye kolleger til deltidsstillinger (minimum 18,5 timer om ugen).

Ambulancebehandleruddannelsen på U/NORD er meget populær og har et højt fagligt niveau. Du skal være med til at styrke vores uddannelse- og efteruddannelsesområde samt fastholde vores høje faglige niveau og kvalitet på alle uddannelsesområder.

Dine primære opgaver, vil udover undervisningen på grund- og hoveduddannelsen, bl.a. være at:

  • Fastholde uddannelsens høje faglige niveau og kvalitet
  • Videreudvikle uddannelsen, undervisningsmateriale mv.
  • Fungere som kontaktlærer
  • Tilsikre uddannelsen følger bedste evidensbaseret kliniske praksis

Du vil være ansvarlig for egen planlægning, tilrettelæggelse og koordination af undervisningen i tæt samarbejde med uddannelseslederen, skemalæggeren og dine andre kolleger.

Om dig
Du er uddannet ambulancebehandler, paramediciner eller er i besiddelse af en anden relevant sundhedsfaglig uddannelse og kan undervise på de påkrævet niveauer.

Du er fagligt opdateret, har måske spidskompetence inden for et eller flere områder og er interesseret i at udvikle og vedligeholde dine kvalifikationer. Du har minimum 5 års praktisk erfaring fra jobområdet og undervisningserfaring er et stort plus. Du er fortrolig med IT, især MS Office og Power Point.

Det vil være en fordel, hvis du har kompetencer indenfor nogle af følgende områder:

  • Erfaring med akutte sygdomstilfælde og tilskadekomster
  • Er uddannet førstehjælpsinstruktør / instruktør i elementær brandbekæmpelse
  • Pædagogisk uddannet
  • Erfaring med udarbejdelse af læringsmateriale og lektionsplaner
  • Undervisningserfaring
  • Er sundhedsfagligt uddannet, med interesse i at undervise indenfor emner som naturfag, psykologi, farmakologi, anatomi, fysiologi, patofysiologi, kommunikation, videnskabsteori målrettet til sundhedsfaglig/præhospitalt virke, samt sundheds- og sygdomslære.

Som underviser er du pædagogisk, åben, udadvendt og brænder for at arbejde med elever og kursister med vidt forskellig baggrund. Som person er du selvstændig, forudseende, fleksible, omstillingsparat og initiativrig. Du evner desuden at tage ansvar for løsninger og handlinger i dagligdagen, og mestrer både konflikthåndtering og diplomati på samme tid.

Vi investerer i dig
Vi forventer, at vores fastansatte gennemgår en pædagogisk diplomuddannelse som en del af deres ansættelse, ligesom du løbende vil blive opkvalificeret både fagligt og pædagogisk, via temadage og anden vidensdeling. Vi arbejder med national og international udvikling, indenfor det præhospitale, hvor fordybelse for den rette, vil være en mulighed.

U/NORD kan udbyde det medicinske kursus EMPACT ligesom vi har flere nye efteruddannelses muligheder på vej, som du, efter interesse og kompetencer, vil kunne beskæftige dig med.

U/NORD tilbyder
En stilling som underviser med et godt arbejdsmiljø og spændende opgaver, hvor du vil have gode muligheder for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af undervisningen og af skolen, både ved din undervisning, ved udarbejdelse og opdatering af lektionsplaner og undervisningsmateriale, samt ved gode indspark til positiv udvikling, hvor du selv kan virke som tovholder.

Du vil få faglige udfordringer i et dynamisk, tværfagligt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af engagerede og yderst kompetente kolleger. Afdelingen består af ca. 25 ansatte med forskellige kompetencer; Ambulancebehandlere, Læger, Sygeplejersker, Beredskabsfaglige, Paramedicinere og konsulenter. Alle som der har en humoristisk og uhøjtidelig tilgang til hinanden og et godt teamsamarbejde samt unikt undervisnings fællesskab, hvor vi støtter hinanden.

I afdelingen søger- og følger vi den nyeste evidens for at skabe de bedste praktikere og vi råder over topmoderne undervisnings- og simulationsudstyr.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil blive ansat efter vilkårene for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Lønnen bliver fastsat efter principperne for Ny Løn. Der er tilknyttet en 18% pensionsordning til stillingen.

Det er en betingelse for ansættelsen, at der kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD er en røgfri skole, da vi ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi læser løbende ansøgninger, så skynd dig at få sendt en ansøgning afsted.

Ansøgningsfrist er den 15. august 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, må du meget gerne kontakte Uddannelsesleder Anne Kyed via mail [email protected] eller tlf. 61902367

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hillerød
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    På U/NORD Hillerød Tekniske Skole uddanner vi fremtidens elektrikere på uddannelserne EUD og EUX elektriker.Er du erfaren elektriker eller installatør? Har du lyst til at arbejde med unge menne..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Frederikssund

    Mentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandMentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandBrænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?Brænder du for a..
    • Lærer
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Vi søger lærere til faste stillinger. Virum Skole har 4-5 spor på hver årgang, over 1000 elever og 120 medarbejdere, så der er mulighed for fleksibilitet og en fagfordeling, som kan bringe dine..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Stillingerne kan både være deltid eller fuldtid.Vi glæder os til at tage imod nye kollegaer, og vi ser frem til mange gode års samarbejde på vores velfungerende skole, hvor du vil blive tilkn..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2