Engageret og dynamisk grundfagslærer søges til [xxxxx] i Slagelse.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Engageret og dynamisk grundfagslærer søges til ZBC i Slagelse.


Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste håndværkere inden for byggeri- og industrifagene? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger en engageret lærer til at undervise i fysik, matematik og erhvervsinformatik på vores bygge- og industrifaglige EUD- og EUX-uddannelser i Slagelse.

Vi søger grundfagslærer med flere kombinationer. Vi søger en underviser med grundfagskompetencer inden for matematik+ fysik eller/og Dansk + Engelsk.

Ud over traditionelle grundfagsundervisning skal du også være indstillet på, at muligvis undervise i andre fag som teknologi, byggeri og samfund og byggeri og arbejdsmiljø.

Som lærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse elever, der brænder for at lære. Alle elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert minut i deres uddannelse er vigtigt.

Du vil, i samarbejde med vores grundforløbsteams på byggeri- og industriuddannelserne, udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø for vores elever. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever og ved at relatere grundfag til praksisnære og virkelighedsorienterede cases, hvor en del af grundfagsundervisningen foregår i værkstederne – netop der, hvor eleverne allerhelst vil være.

Om dig

Du har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med dine kolleger, og du er interesseret i de faglige og pædagogiske udfordringer jobbet som lærer indebærer, såsom udviklingsaktiviteter, sociale arrangementer, engagement i elevernes liv og trivsel.

Hvad kvalificerer dig til jobbet?

  • Du er uddannet folkeskolelærer eller lignende med undervisningskompetencer i matematik og fysik på niveau F, E, D og C eller er villig til at tage linjefaget der mangler
  • Du skal have minimum 2 års erhvervserfaring inden for området.
  • Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle.
  • Du er praksisorienteret, og du kan lide at udforske og eksperimentere med dit fag og kan sætte det i erhvervsfaglige sammenhænge.
  • Du er en dygtig formidler, som brænder for at arbejde med unge mennesker.
  • Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
  • Du går til dit arbejde med godt humør og et positivt sind.
  • Du kan lide at arbejde i teams.
  • Kan undervise ud fra praksis- og projektorienterede forløb.

Hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau og har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.

Vi forventer derudover, at du er fagligt stærk og har mod på at indgå i tværfaglige samarbejder med dine kolleger, da vores grundfagsundervisning i høj grad skal foregå i værkstederne, i samarbejde med vores dygtige faglærere på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.

Vi tilbyder

En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med stærke relationer til grundskolen, det omgivende samfund og de videregående uddannelser.

ZBC er en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.

Du vil få et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.

Du bliver en del af ZBC. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse.

Det er en styrke at have kolleger med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse

Der er tale om en fast ansættelse, på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen 1. august 2023 eller efter aftale.

Ansættelsen er på ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på Bredahlsgade 1B i 4200 Slagelse.

Ansættelsen finder sted efter gældende aftale med uddannelsesforbundet for ansatte på statens område, på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 30. maj 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi afholder løbende samtaler, så send meget gerne en ansøgning allerede i dag. Beslutning om ansættelse træffes dog først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Karina Larsen Nilsson på tlf. 3193 5654 eller på e-mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Er du vores nye lærer med hjerne og hjerte? Brænder du for at gøre en forskel og skabe det bedste børnefællesskab med høj faglighed og trivsel, så er det dig vi mangler på Team Rørby, s..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer (elev) i Hvalsø

    Lærer, fuldtidsstilling, Hvalsø Har du interesse for autismeområdet? På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikle..
    • Lærer
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Lærer i Dianalund

    Har du erfaring med at arbejde med børn og unge med diagnoser? Trives du med at indgå i undervisning, aktiviteter og relationer med eleverne i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient? E..
    • Lærer
    • Dianalund
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2024 Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Sko..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2