Testtekniker til medicoproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du kendskab til måleteknikker og er en engageret elektronikuddannet med indsigt i både elektronik og mekanik? Så har vi et spændende job til dig.

Vi søger en testtekniker, der vil være med til at sikre en stabil og effektiv produktion/test af de forstærkere, der anvendes i vores høreapparater. Forstærkeren er hjertet i høreinstrumentet og er opbygget af hundredvis af små, overflademonterede elektronikkomponenter. Det er topmoderne teknologi inden for mikroelektronik, hvor der er fokus på størrelse og pålidelighed.

Du har en god teknisk viden og vil gerne arbejde med højteknologisk produktionsudstyr og udvikle din karriere i en anerkendt, international og førende virksomhed inden for udvikling af avancerede høreapparater.

Sikre en stabil produktion
Dine daglige opgaver vil centrere sig om at sikre en stabil produktion i et mindre team med 2 kolleger. Dine opgaver omfatter teknisk support til produktionen, fejlfinding, reparation af testudstyr og vedligehold af produktionsmaskiner. Derudover vil du aktivt deltage i løbende optimerings- og forbedringsinitiativer.

"Vi står i første række når der er et problem der skal tackles. Er det noget, vi kan løse selv, eller har vi brug for teknisk backup?" siger din nye leder, David Lehrman, og fortsætter: "Fortæl mig også, hvad det er du ser i produktionen. Vores feedback til f.eks. R&D er vigtig og vil i sidste ende gøre vores produkter bedre."

Der vil konstant være nye udfordringer, da vi arbejder med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr i vores FDA-godkendte faciliteter.

Desuden vil dine opgaver også omfatte:

  • indkøring af nye produkter til maskinerne
  • udvikling af test setup
  • fejlfinding af producerede enheder
  • indkøb af nyt udstyr og installation af nyt produktionsudstyr
  • deltagelse i udviklingsprojekter


Velkommen til Test System Development Team
Du bliver en del af et team af dygtige kolleger i TSD. Vores team er kendt for en positiv atmosfære, et fladt hierarki og en høj grad af professionalisme.

"Det er svært at sige præcis, hvad der gør dette til et godt team. I bund og grund er det bare en god kemi. Vi er forskellige mennesker, og sammen supplerer vi hinanden godt, både personlighedsmæssigt og arbejdsmæssigt" siger David og fortsætter: "Og vi har en god kultur omkring fejl. Alle laver dem, bare vi lærer af dem, og at vi ikke gentager dem."

Vi er en del af Global Amplifier Production, der har sites i Danmark og Polen, hvor vi er cirka 350 kollegaer fordelt på de to sites. Vores site er i Ballerup i udkanten af København.

Erfaring med elektronik og måleteknik
Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for elektronik, måske som elektroniktekniker eller lignende.

Det er vigtigt, at du har ekspertise inden for både analoge og digitale måleteknikker, enten fra dine studier eller fra din erhvervserfaring. Herudover er erfaring inden for elektrisk testning afgørende.

Du skal synes om hands on arbejde og have indsigt i komplekse systemer, der integrerer både elektroniske og mekaniske komponenter.

"Det er ikke vigtigt for mig, om du har 0 eller 20 års erfaring. For mig er det vigtigt, at du er nysgerrig, selvstændig og kan lide at tage ansvar. Du viser initiativ og har energi og engagement til at handle proaktivt og løse problemer og udfordringer" siger David.

Da vi er en produktionssite, skal du være fleksibel med hensyn til arbejdstider.

Vil du være en del af teamet?
Så send din ansøgning til os senest den 3. januar. Vær opmærksom på, at kun ansøgere, der bruger vores elektroniske rekrutteringssystem, vil blive betragtet til stillingen. Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål, kontakt Senior Manager, Test Systems Development, David Lehrmann, på +45 2216 7584 eller [email protected].


Vi glæder os til at høre fra dig.

#LI-JJ2 #LI-HYBRID #demant_denmark


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Job i et dynamisk arbejdsmiljøTil vores kunde i Søborg søger vi en kvalitetsbevidst operatør som vil være med til at bidrage til skabelsen af en cirkulær økonomi for plast i et tæt samarbejdende og..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Albertslund

    Vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien – elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur og meget mere. Hos os arbejder du med de nyes..
    • Maskintekniker
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2