Servicetekniker til RAMCON A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du være specialist i højteknologisk udstyr inden for Life Science? Så er her muligheden i en succesfuld virksomhed, der prioriterer work-life balance højt.

RAMCON A/S er en succesfuld nordisk vækstvirksomhed af dansk oprindelse. Virksomheden er en moderne, ambitiøs og fokuseret distributør inden for Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i Norden og består 85 kompetente og veluddannede ansatte med et højt fagligt niveau.

RAMCON søger nu en servicetekniker til installation, service og vedligehold af komplekst udstyr til laboratorier på eks. hospitaler, universiteter og i industrien.

Som servicetekniker bliver du med reference til Service Chef Jørgen Schlosser en del af et team bestående af 14 kompetente serviceteknikere i Danmark. Fra kontoret i Birkerød vil du primært dække Danmark men vil også have opgaver i hele Norden

Din hverdag er præget af tæt samspil med dine kolleger og kunderne, og selvom du arbejder selvstændigt og selv planlægger din dag, får du solid support fra din Servicechef samt dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Sammen udgør I den foretrukne samarbejdspartner for kunden. Ud over grundig træning i produkterne kan du søge international support og læring hos producenterne. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed kombineret med dine evner inden for god service.

Din hverdag som servicetekniker

  • Installation af højteknologisk laboratorieudstyr
  • Fejlsøgning og vedligehold af installeret udstyr
  • Selvstændigt booke de planlagte services og afholde disse hos kunderne. Der er selvfølgelig et system, der hjælper dig.
  • Du vil primært servicere kunder på Danmark, men der vil være kunder i de Nordiske lande som du skal være med til at service.

Du kommer til at indgå i et serviceteam af erfarne kolleger, som har en høj faglighed og engagement i deres produkter. RAMCON har eget varelager, kontorpladser samt en optimal planlægning for deres teknikere, så de kan fokusere på opgaven ude hos kunderne.

Du vil få en grundig oplæring hos RAMCON A/S og leverandørerne, som vil sørge for, at du bliver specialist i instrumenterne i segmentgrupper som bl.a. Flow Cytometry ogParticle Characterization.

Du er nysgerrig og er villig til at lære.

Du har teknisk baggrund som elektronik tekniker, automatik tekniker eller anden el-teknisk baggrund med flair for mekanik og generel mekanisk forståelse. Du må gerne have stor interesse for IT, netværk og kommunikation.

Brancheerfaring samt kendskab til laboratorierutiner er ikke et krav. Der er derimod en stor opmærksomhed på, at du er villig til at lære og har gå på mod. Desuden er du nysgerrig på den faglige udvikling, der sker inden for dit felt og også på ”den menneskelige dimension”, hvor der kommunikeres professionelt ligesom du modtager og deler din viden med resten af dine kolleger. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og får afsluttet dine opgaver.

RAMCON tilbyder

RAMCON stræber konstant efter at være en organisation kendetegnet af en positiv social atmosfære. Integritet og respekt for kollegaer, kunder og partnere vægtes meget højt og RAMCON glæder sig til at få endnu en kollega, der vil arbejde med samme entusiasme. Der bliver stillet bærbar PC og udstyr til rådighed, sundhedsforsikring samt en attraktiv løn, pension og bonusordning.

Firmaet arbejder med at sikre en sund balance mellem at opnå økonomiske mål og være en arbejdsplads med et godt arbejdsklima og inspirerende jobindhold. RAMCON vægter balancen mellem arbejde og privatliv højt med gensidig fleksibilitet. Virksomheden er god til at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere gennem god opbakning, motivation og respekt i en flad organisation med stor åbenhed. Det vil du opdage ret hurtigt efter din ansættelse.

RAMCON tilbyder ordnede forhold og attraktive ansættelsesforhold. Det betyder blandt andet betalt frokost samt 1:1 afspadsering, hvilket gør, at man ofte kun har en arbejdsuge på fire dage.

RAMCON ser frem til at få dig ombord – og vil stå klar med et solidt onboarding program for at sikre, at du kommer godt fra start.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant i Hartmanns, på mobil 4121 1319 / [email protected]

Actief-Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Firmainfo:

RAMCON, der har hovedkontor i Birkerød, er etableret i 1988 og er i dag et moderne firma med pt 75 ansatte. Øvrige kontorer er beliggende i Vejle, Stockholm og Göteborg. Vi fokuserer på de tre kerneområder salg, support og service og henvender os til Life Science-markedet i de nordiske lande.

RAMCON er en fokuseret distributør. Vi bestræber os på at holde et højt fagligt niveau. Virksomheden består af kompetente og veluddannede ansatte. Vores styrke er at kende vores kunders behov samt en stor viden om Industrial, Medical, Chemical og Life Science-markedet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Birkerød
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Kvistgård

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hillerød

    Stiler du efter at arbejde med det absolut nyeste isenkram i en højteknologisk moderne virksomhed? Så har vi netop nu en spændende og udfordrende stilling, der med sikkerhed vil opkvalificere dig f..
    • Maskintekniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Maskintekniker i Farum

    Er du interesseret i automatik og mekanik, er du teknisk nysgerrig og har en naturlig lyst til at vide og lære mere? Ønsker du yderligere at udvikle dine evner inden for maskiner og vedligeholdelse..
    • Maskintekniker
    • Farum
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kvistgård

    Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret .
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1