Ny Jobportal på Bornholm

Ny bornholmsk jobportal skal gøre det lettere for virksomheder og medarbejdere at finde hinanden.
31. maj 2024 | Skrevet af: Ludvig Kofoed
Ny Jobportal på Bornholm

Nu har Bornholm fået sin helt egen jobportal i form af Jobbornholm.dk, som samler stort set alle offentligt udbudte jobs på Bornholm ét sted.

Se stillingerne her: www.jobbornholm.dk

Jobbornholm.dk er skabt af www.jobsearch.dk , som er Danmarks største jobsøgemaskine, der samler alle ledige stillinger fra alle virksomheders jobsektioner. Det sker automatisk via et teknologisk koncept, der sikrer at alle stillinger altid er opdaterede.

”Bornholm har jo et lidt specielt arbejdsmarked, hvor det mest er jobsøgers marked om sommeren og mere er jobudbyders marked om vinteren. Med jobbornholm.dk sikrer, vi at stillingerne kommer hurtigst ud til jobsøgere på selve Bornholm og til de jobsøgere i resten af Danmark, der ønsker fx sommerjob på Bornholm – og der er der faktisk en del af” siger direktør for Jobsearch.dk og Jobbornholm.dk Thomas Barfod.

Thomas Barfod påpeger at man også vil kunne finde jobsøgere på Jobbornholm.dk:

”Hvis man selv som virksomhed vil lede efter medarbejdere, vil det også være muligt at finde og direkte kontakte folk, der søger et job på Bornholm”, siger han.

Hvis man har ledige stillinger, som ikke allerede er på Jobbornholm.dk, kan man oprette dem gratis på Jobbornholm.dk.

”Det kan man gøre på to måder. Hvis man har en hjemmeside med sine stillingsopslag, kan man gratis bede os på Jobsearch.dk om at medtage disse stillingsopslag helt automatisk. Hvis man ikke har en hjemmeside, kan man oprette stillingen gratis på Jobsearch.dk, hvorefter den automatisk bliver lagt over på Jobsearch.dk”, siger Thomas Barfod.

Bornholm er den første landsdel, der får sin helt egen professionelle og fuldt opdaterede jobportal og det er ikke tilfældigt. Direktør for Jobsearch.dk Thomas Barfod bruger nemlig en stor del af året i Vang på Bornholm hvor han har et hus:

”Jeg elsker Bornholm og kender en million mennesker på Øen, herunder mange restaurant og cafe-ejere der skriger efter arbejdskraft om sommeren. Så jeg kender en del til problematikkerne, så selvfølgelig skulle vi starte vores koncept med at lave lokale geografiske jobportaler på Bornholm”, siger Thomas Barfod.

Yderligere information
29614045
[email protected]