Rekrutteringsfirma

Afregningsleder, AURA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

betterpeople A/S søger på vegne af AURA en afregningsleder.

AURA

AURA leverer strøm til både private- og erhvervskunder i hele Danmark. Som afregningsleder i AURAs elhandelsafdeling kommer du til at arbejde i en virksomhed, der bidrager aktivt til den grønne omstilling, og hvis produkter og services gør en forskel i kundernes hverdag. AURA er på en spændende digital rejse, som bringer mange forandringer med sig både internt i organisationen og for kunderne.

Udviklingsorienteret afregningsleder

I stillingen som afregningsleder får du ansvaret for både at drifte og udvikle afregningsfunktionen.

Du sikrer, at den daglige drift fungerer og er samtidig med til at udvikle og implementere et nyt afregningssystem. Du kommer til at arbejde med automatisering af afregningssystemet, optimering af interne systemer og implementering af nye processer.

Som afregningsleder får du ledelsesansvaret for seks medarbejdere. Du får desuden et tæt samarbejde med mange interne afdelinger som IT- og digitalisering, Kundeservice og Salg.

Markedet er i konstant forandring og udvikling, hvorfor stillingen kalder på en udviklingsorienteret profil, som finder det naturligt at vurdere arbejdsgange og procedurer i teamet kontinuerligt.

Afregningsleder med flair for forandringsledelse

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til en afregningsfunktion. Du har muligvis (ikke et krav) erfaring fra en energivirksomhed, så du kender til elmarkedet og de gældende markedsregler.

Det er et plus, hvis du tidligere har beskæftiget dig med implementering af digitale automatiseringsprojekter. Erfaring med opgave- og projektstyring samt forståelse for digitale systemer, herunder proces- og dataforståelse, er desuden afgørende i rollen som afregningsleder.

Erfaring med ledelse og særligt forandringsledelse vægtes meget højt. Det er derfor vigtigt, at du er en leder, der har øje for mennesket i forandringsprocessen. Du har stort fokus på dine medarbejderes trivsel, og du bidrager til et stærkt samarbejde internt i organisationen. Det falder dig naturligt at tage ansvar og ejerskab over forandringsprocesserne undervejs i udskiftningen af afregningssystemet. Du er derudover interesseret i at være med på AURA’s digitale rejse, og ser det som en spændende udfordring.

Dynamisk virksomhed med et godt arbejdsklima

Som afregningsleder bliver du en del af AURAs elhandelsafdeling, der holder til i Galten ved Aarhus. Hos AURA er den gode kundeoplevelse i fokus, ligesom kvalitet og ordentlighed vægtes højt.

Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor visioner og ideer bydes velkommen, og hvor der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt og udviklende arbejdsmiljø med et godt samarbejde både i afregningsteamet og på tværs af alle teams.

AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected] eller ring på tlf. 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Galten

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Lystrup

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Øvrige
    • Lystrup
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>Har du erfaring med at projektere og idriftsætte elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>[xxxxx]s geotekniske afdelinger i rivende udvikling og vi vil gerne have dig med på holdet. Efter et turbulent 2022 er der nu fuldt tryk på afdelingen og vi søger derfor en dygtig og eng..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2