Bosted for unge med autisme søger nye kollegaer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

BostedDanmark har udvidet med en ny afdeling og modtager nye borgere i vores bodel og du har nu mulighed for at blive en del af en fantastisk arbejdsplads.

Vi søger et antal nye kollegaer i faste stillinger. Vi søger uddannede kollegaer til lange vagter i dag- og aftentimerne af 10-14 timers varighed.

Vi er et hyggeligt bo- og dagtilbud med 17 pladser. Vi tilbyder §107/108 samt §104 SL.

Vores beboere har 1:1 støtte, enkelte borgere har 2:1 støtte i dag/aftentimerne og vi har vågne nattevagter.

Vores målgruppe er voksne med autisme spektrum forstyrrelser eller anden udviklingsforstyrrelse med forskellige tillægsdiagnoser som mental retardering, ADHD, epilepsi eller psykiatriske tillægsdiagnoser. Enkelte af de unge har forskellige somatiske lidelser. Vores borgere kan udvise udadreagerende adfærd og selvskade.

Vores beboere er mellem 18 og 30 år.

De unge har behov for støtte under personlig pleje i varierende grad. Alle unge er mobile.

Vi har 17 botilbudspladser og 17 dagtilbudspladser på to landejendomme i nær afstand af hinanden, og har netop udvidet med fem nye pladser i en ny afdeling i Haslev by. Herudover har vi to borgere i fuldtidsaflastning.

Vi holder til på to rigtig dejlige gårde med et meget hjemligt miljø, Hytterkroggaard og Postgaarden. Gårdene ligger i naturskønne omgivelser ved Dalby ca. 20. min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. fra Rådhuspladsen i København. Motorvejstilkørsel og offentlig transport tæt ved. Den nye afdeling ligger i Haslev by 10 min. fra de øvrige afdelinger og er en stor, dejlig villa placeret i et hyggeligt bymiljø.

Dine primære opgaver vil være at varetage pædagogisk støtte samt pleje- og omsorgsopgaver for vore unge, i samarbejde med dine kollegaer, men du vil hovedsageligt arbejde omkring én enkelt borger i et lille tværfagligt team. Der vil desuden forekomme praktiske opgaver i huset i løbet af dagen.

Hos os er medarbejderne enten uddannet pædagog, pædagogisk assistent, sygeplejerske, sosu-assistent eller pædagogmedhjælper, menvi søger i disse stillinger specifikt pædagoger eller sundhedsfagligt uddannet personale og ansøgere med erfaring specikt fra vores målgruppe vil blive prioriteret.

Det er en betingelse uanset uddannelsesniveau, at du kender dit eget nervesystem og reaktionsmønster i pressede situation fx. hvis en beboer er opkørt. Dette skal du have erfaring med, og du skal vide, at du kan rumme at være og arbejde i dette spændingsfelt.

Du vil få den nødvendige oplæring samt relevante kurser.
Vi arbejder i høj grad målrettet på stressreduktion via lavstimuli aktiviteter, 1:1 / 2:1 støtte, sanseintegration, low arousal tilgang mv. og denne tilgang afspejles derfor også i det psykiske arbejdsmiljø som har opnået høj anerkendelse af Arbejdstilsynet.

Værdigrundlag
Botilbuddet er et tryghedsskabende miljø, hvor der er mulighed for at få støtte til at leve et liv så tæt på egen opfattelse af livskvalitet som muligt. Beboeren støttes til at bevare og udvikle egne ressourcer, således at den enkelte er i stand til at præge egne livsbetingelser. Vi ønsker at skabe et så stressfrit miljø som overhovedet muligt, og vi arbejder målrettet på dette hver dag.

BostedDanmarks speciale
Vores grundlæggende fokus er stressreduktion ved at skabe nogle strukturede og forudsigelige rammer, som den enkelte beboer kan navigere indenfor. Vi skræddersyer et specifikt tilbud til den enkelte.

"Hos os skal beboeren ikke tilpasses bostedet, men bostedet skal i så vidt muligt omfang tilpasse sig beboeren."

Hos os er professionel omsorg, etik og respekt for det enkelte menneskes selvbestemmelse og integritet, kerneværdier i det pædagogiske arbejde.
Vores dagtilbud er implementeret i bo-delen.

Vi sammensætter aktivtets- og samværstilbud ud fra den enkeltes interesser og behov og i relation til nærmeste udviklingszone.

Vi har bl.a. serviceteam, væksthus, urtehave, kunstatelier, intern Cafe´, snoezelrum, outdoor, svømning, ridefysioterapi, cykelværksted, fitnesscenter, beauty-klinik mv. på programmet som de unge kan deltage i. De fleste af aktiviteterne foregår på bostedet og enkelte er eksternt beliggende. Du skal kunne følge borgeren til disse dagtilbud, og være den motiverende part i tilgangen til borgeren ift. at udvikle sig i dagtilbuddende.

Vi arbejder i små teams omkring den enkelte beboer. Du vil følge og støtte beboeren dagen igennem i dagtilbud og aktiviteter, ved måltiderne, støtte ved personlig pleje, indkøb, social samvær med andre unge, rengøring i form af ADL og i fælles arealer mv. Ved sygdom eller andre særlige situationer, skal du dog kunne hjæle dine kollegaer i hverdagen med andre beboere. Du får naturligvis grundig oplæring hertil.

Vi forventer:

- at du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, sosu-assistent, lærer eller anden relevant pædagogisk uddannelse og har solid erfaring med målgruppen

- du er omsorgsfuld og nærværende
- du kan arbejde selvstændigt og struktureret men også er en teamplayer
- at du er aktiv og bidrager til at løse de praktiske opgaver i huset
- at du er udviklingsorienteret, nysgerrig og med lyst til at lære
- at du arbejder ud fra en low arousal tilgang
- at du har erfaring med udadreagerende adfærd og kender dit eget nervesystem og ved af erfaring, at du mentalt kan håndtere pressede situationer med fx en opkørt beboer

- at du er fleksibel

- at du møder med en positiv og loyal tilgang til arbejdspladsen og indgår i et konstruktivt samarbejde med kollegaer og ledelse
- har du humoristisk sans, så er det et ekstra plus

Vi tilbyder:
- mulighed for, i høj grad, at få medindflydelse på arbejdet og inddragelse i de forskellige aspekter af bostedets videre udvikling
- vi tilstræber et stressfrit miljø for borgerne men også for medarbejderne
- et hyggeligt, friskt og åbent arbejdsmiljø
- hjælpsomme og imødekommende kollegaer

- nærværende ledelse

- fleksibilitet

- Introduktionsdage for nyansatte med grundig introduktion til arbejdspladsen og de daglige funktioner
- introduktionsvagter med grundig indføring til arbejdet med den enkelte beboer og til dine praktiske opgaver
- uddannelsespakke med relevante kurser til alle medarbejdere
- supervision af tilknyttet psykolog og psykiater
- løn efter kvalifikationer
+ pension og sundhedsforsikring

- Adgang til bostedets eget fitnesscenter i Haslev by.

Forventet start - hurtigst muligt eller efter aftale

Motiveret ansøgning med CV og eksamensbevis sendes via mail til:
[email protected]
Vi afholder jobsamtaler løbende. Har du ikke hørt fra senest 1. maj 2024, er stillingerne besat til anden side.

Ønsker du at høre nærmere om os og stillingerne er du meget velkommen til at kontakte:

Marianne Keldorff, Souschef

- på telefon: 3010 4275

eller Emil Keldorff, Bostedsleder

- på telefon: 7196 9352

Læs mere om os på vores hjemmeside
www.bosteddanmark.dk

Adresse:
BostedDanmark
Egedevej 185
4690 Haslev

Administration:
Egedevej 214
4690 Haslev

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 16.04.2024
  • Pædagog
  • Haslev
  • Tirsdag den 07. maj 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Skolen søger pr. 1. august en pædagog, der kan deltage i behandlingsmiljøet og i undervisningen i fagene i indskolingen. Som pædagog er du en del af et team sammen med en lærer i klasse..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Er du socialpædagog og vil være en del af mit trivselsteam i mit bofællesskab? ”Solvang er det bedste sted jeg har boet” Det fortæller Carsten til Netavisen og Carsten har prøvet lidt af hv..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx] søger en pædagogisk medarbejder som i en periode vil være med til at give én borger et dagligt tilbud med aktiviteter. Har..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6