Group Financial Controller - kom med på holdet!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J


Kunne du tænke dig at være med til at præge det fremtidige set-up i Group Finance i en hurtigvoksende koncern? Og har du lyst til - og måske erfaring med - at bidrage til videreudvikling og optimering af konsolideringsprocesser samt integrering af tilkøbte virksomheder? Så vil vi gerne have dig med på vores hold.

Velkommen til itm8
Du bliver en del af itm8, som består af en række forskellige IT brands – et ’house of brands’. Igennem de seneste år har vi haft voldsomt vokseværk, og det forventer vi fortsætter. Væksten er både organisk samt via opkøb og det betyder, at vi i dag har 1.700+ kolleger fordelt på 12 forskellige brands i Danmark, Sverige, Tjekkiet og Filippinerne.

Fokus på koncernrapportering og procesoptimering
Som følge af vores koncerns størrelse og akkvisitionsstrategi ønsker vi at øge den faglige specialisering og optimering omkring vores rapporteringsprocesser og interne kontroller.

Dine primære arbejdsopgaver bliver således:

  • Udarbejde og udvikle månedsrapportering og konsolidering, herunder års- og koncernregnskaber
  • Månedsafslutning – medvirke til at øge effektiviteten af vores processer gennem en digitalisering herunder en hurtigere og mere valid månedsrapportering
  • Medvirke til udarbejdelse og udvikling af koncernens CSRD-rapportering
  • Standardisere arbejdsgange, optimere processer, interne kontroller mv.
  • Implementering af regnskabsprincipper i datterselskaber
  • Deltage i videreudvikling og vedligehold af nyt konsolideringssystem til håndtering af rapporteringspakker fra datterselskaber og konsolidering
  • Andre ad hoc-opgaver der naturligt ligger i koncernøkonomifunktionen – og afhængigt af erfaring og interesser vil der være rig mulighed for at deltage i andre opgaver.

Din hverdag foregår i et tæt samarbejde med kollegaer i vores Group Finance og Shared Finance Services Center samt lokale enheder. Finance tæller i dag godt 30 personer, ekstern revision og systemleverandører. Du vil referere til vores Group Finance Manager.

Dine faglige og personlige kvalifikationer
Du er uddannet HD(R), cand.merc.aud. eller tilsvarende. Du kommer måske med en baggrund som revisor fra et af de store internationale revisionshuse, men det er ikke afgørende. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver kræver at du har minimum 3-5 års erfaring med financial controlling og udarbejdelse af månedsafslutning og gerne fra en international koncern.

Har du et godt overblik, arbejder struktureret og har stærke analytiske evner, har du gode forudsætninger for at lykkes hos os. Hertil kommer, at du veksler mellem at gå ned i detaljen, og samtidigt sikre de bedste løsninger gennem samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Desuden tager du selvstændigt ansvar for dine opgaver, og er vedholdende i at få dem løst inden for deadlines.

Som person er du teamplayer, og du trives med at samarbejde i en ekspanderende koncern (nationalt/europæisk). Vi opfordrer til, at du stiller spørgsmål til processerne, og udfordrer tingene, når du ser, at de kan gøres mere effektivt.

Vi har brug for dig som er tillidsvækkende, og som naturligt selv søger og skaber gode relationer - både med kollegaer og samarbejdspartnere. Initiativ og ansvar er en del af dit DNA, og du bliver opfattet som en solid og pålidelig kollega. Du tiltrækkes af en dynamisk og foranderlig kultur, hvor der er kort fra tanke til handling.

Vi tilbyder dig
En udviklende stilling og stor indflydelse på professionalisering af finansfunktionen og hvordan itm8 fremadrettet skal varetage rapporteringsprocesserne. Der vil være rig mulighed for at præge itm8’s Group Finance og Shared Finance Service Center. Du vil komme til at samarbejde med dygtige kollegaer i et stærkt fagligt miljø.

Du kommer ind i en koncern, som er i rivende udvikling og har tocifrede vækstrater. Vores personaleforening, der er yderst aktiv, planlægger hen over året sociale arrangementer, som bidrager til gode kollegiale relationer og et godt sammenhold hos os.

Alt det praktiske:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Finance Manager Jan Dyrby Ambæk på telefon 20599476.

Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

Arbejdssted: Herning eller Viby J.

Vi indhenter straffeattest på alle ansatte forud for ansættelse.

Vi glæder os til at byde vores nye Group Financial Controller velkommen i teamet. #Li-meban


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    We are looking for two controllers; one for our German asset portfolio and one for our other asset portfolios. In both roles, you will gain valuable experience in business partnering and asset mana..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Controller til Accounts Receivable By AarhusAnsøgningsfrist 2024-06-09Søg job Har du solid erfaring indenfor en financefunktion og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks før..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1