Jeg søger stilling som køkkenmedarbejder i Århus

Jeg søger en stilling som køkkenleder eller nogen lignende
Jeg søger en stilling som køkkenleder eller nogen lignende
Erfaringer:

Jeg er uddannet som ernæring assistent , kostvejleder , praktikvejledere , jeg har uddannelse i fødevaresikkerhed og leder kursus .
Jeg har arbejdet mange år som køkkenleder i en efterskole og i bank kantinen . Gennem min arbejde har jeg haft mulighed til at prøve lidt af hver som leder som kostvejleder og som praktikvejledere , jeg har samarbejdet med mange forskelig mennesker , med forskelig kompetencer , vejled mange enten på vej i uddannelse eller i livsstil ændring .Min uddannelse i fødevaresikkerhed var nogen som jeg har ønsket i lang tid og alt omkring fødevare interesserer mig virkelig meget.
Jeg elsker godt mad som smager godt og mad som siger godt ud så man få nydelse til alle sanse . Jeg en som elsker at arbejde i tim med de mennesker som er sammen med mig og udfordrer mig og dem , forde jeg synes at udfordring er vej til udvikling . Som leder vil jeg altid hjælper mine kolleger til at udvikler sig enten med forskelig kursus hvis det er mulighed til det , eller med muligheder at de prøver nogen nyt i en selvstændig opgaver eller en fæles opgave . Ny ideer er altid velkommen hos mig .
Som person er jeg meget åben , snakkende , passer på mine medmennesker , har altid tid til personlig og arbejd relaterede samtaler .
Jeg har lavet mad til alle slags begivenheder og fra tapas til vegetar , til skoleelever til vip gæster i en banken , fra buffet mad til tallerkner anretning . Som jeg har sagt , jeg har prøvet meget i min 20år lang karriere og hen at vejen , har jeg prøvet at udvikler mig .
Jeg håber min annonce vil vækker jeres intereser .
Med venlig hilsen

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].