Jeg søger stilling som kok, butiksmedarbejder eller hotelmedarbejder i Århus

Jeg vægter en god atmosfære og et godt arbejdsklima, hvor alle respekterer og anerkender hinanden...
Jeg vægter en god atmosfære og et godt arbejdsklima, hvor alle respekterer og anerkender hinanden. Det er min erfaring, at alle får mest fra hånden i et miljø, hvor der både er plads til alvor og smil. Jeg tror på, at den gode atmosfære kan motivere, og at et godt teamsamarbejde er afgørende for at levere et optimalt resultat.
Erfaringer:

Mit navn er Meysam, jeg er fra Iran og jeg er lige ankommet til Danmark. jeg taler og forstår engelsk godt, og jeg starter snart i dansktimen
Jeg er meget flittig og arbejdsom, og jeg har en masse motivation til at udføre alle former for arbejde i Danmark. Jeg er meget fleksibel og har en god evne til at kommunikere med kollegaer. Jeg lærer hurtigt nye opgaver og er interesseret i at lære nye opgaver, og jeg kan organisere forskellige opgaver.
Jeg har næsten 15 års erhvervserfaring med at lave mange ting såsom lager, sikkerhed på lager, distribution af udstyr, arbejde med computere og Excel software, barista osv. i Iran.
Jeg er overbevist om, at hvis jeg arbejder i din virksomhed, med en stor indsats og dedikation, vil jeg hurtigt udvikle mig og blive en af dine effektive og dygtige kræfter.
Jeg ser frem til at høre fra jer, og håber at I har lyst til at møde mig til en personlig samtale, hvor jeg kan få mulighed for at fortælle mere om mine erfaringer og kompetencer.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].