Jeg søger stilling som hr-chef eller kontorassistent i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Jeg ønsker et job, inden for administrativt kontormiljø. Jeg er senest uddannet i Erhvervsministe...
Jeg ønsker et job, inden for administrativt kontormiljø. Jeg er senest uddannet i Erhvervsministeriet Koncern HR, men er åben for nye udfordringer inden for administration, hvor jeg kan bruge mine kompetencer.
Jeg er nysgerrig, struktureret og detaljeorienteret, og brænder for at kunne gøre en forskel i travl hverdag. Som person er jeg fleksibel, videbegærlig og serviceminded.
Jeg holder af en hverdag som byder på nye udfordringer, men hvor faste opgaver også skal løses.
Erfaringer:

Jeg har en unik kombination af erfaring, og kan bidrage med et samarbejdsgen udover det sædvanlige.
Med min erhvervserfaring fra ”gulv” til ”backoffice” i forskellige brancher, er jeg vant til at kommunikere på tværs af en organisation.
Jeg har haft ansvaret for den daglige drift/ resultater som leder. Dette indebar ansvar for; løn- og budgetter, lagerbeholdning og svind, skabe resultater ud fra de fastsatte KPI'er, MUS-samtaler mm.
Dette job indebar både arbejde på gulvet men også mange administrative opgaver i form af, udarbejdelse af vagtplaner, leverandør kontakt, analyse om omsætningstal, svind mm.

Som henholdsvis, vikar i Nordea Liv & Pension og kontorelev i Erhvervsministeriets Koncern HR, har jeg erhvervet flere kompentencer inden for det administrative backoffice. Såsom kontakt med ledere og medarbejdere, ang. spørgsmål og vejledning af lønsedler, tidsregistreringssystem, barselsaftaler mm. Derudover udarbejdelse af kontrakter, barselsaftaler, ferieafregninger, udbetaling af honorar mm.

Pr. 31. august afsluttede jeg min uddannelse hos Erhvervsministeriet.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].