Jeg søger stilling som maler i Storkøbenhavn eller København

Jeg ønsker en stilling som bygningsmaler i en mindre virksomhed med et godt sammenhold, hvor I hj...
Jeg ønsker en stilling som bygningsmaler i en mindre virksomhed med et godt sammenhold, hvor I hjælper hinanden, kender hinanden ud over arbejde og er interesseret i snakke og hygge i pauserne, men også gerne udenfor arbejdstiden.
Du har opgaver i hovedsageligt Storkøbenhavn og gerne forskellige typer opgaver.
Erfaringer:

Mit navn er Christina og jeg er 27 år gammel og bor i Gentofte med mine 5 katte. Jeg har ren straffeatest og et kørekort, men ingen bil. Jeg dimitterede i fra 10. klasse i 2013 og i 2014 fra grundforløbet som dyrepasser på Vilvorde. Jeg arbejdede i 2015 som pladsmand på Fårevejle genbrugsplads og i 2016 som negleteknikker i Ordrup ved Charlottenlund. Midt april 2017 begyndte jeg på grundforløbet på Roskilde Tekniske Skole og startede i lærer som bygningsmaler sidst i oktober 2017, blev udlært juni 2020.

Hvorfor mig?
Jeg er altid glad med et højt humør og bidrager med god energi.
Jeg er ansvarsfuld, selvstændig, mødestabil og pligtopfyldende. Jeg fungere bedst i mindre teams eller alene. Jeg er ikke den hurtigste og har stadig meget at lære, men jeg er kvalitets bevist og aldrig bleg for at tage en udfordring op, og motiveret for at aflevere et arbejde af høj faglig kvalitet til kunden.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].