Jeg søger stilling som projektleder i Odense eller Hele Sjælland

Passioneret og systematisk projektleder, som bliver drevet af at skabe værdi og resultater. Jeg h...
Passioneret og systematisk projektleder, som bliver drevet af at skabe værdi og resultater. Jeg har mere end 14 års dokumenteret erfaring indenfor projektledelse og mere en 17 års værdifuld erfaring indenfor Medico, fødevare- og procesindustrien.
Igennem min praktiske baggrund som klejnsmed, videregående uddannelse som maskinmester og faglig erfaring har jeg fået opbygget en solid teknisk viden og forståelse.
Med min empati, drive og kommercielle tilgang til opgaverne, tager jeg selvstændigt ansvar for at lede og drive mine projekter og med mit drive kan jeg få tingene til at ske. Jeg bliver drevet af at have selvstændigt ansvar for mine projekter, herunder at sikre fremdrift af projektet samt rapportering, facilitering og delta-gelse i møder med ledelsen, styregruppen, projektdeltagerne og andre interessenter.

Igennem mit erhvervsliv har jeg opbygget en stærk forretningforståelse, som gør at jeg står som en ambitiøs og faglig dygtig projektleder og med min systematiske tilgang til projekterne kan jeg drive, prioritere og facilitere mine projekter.
Med mit gode samarbejdes – og kommunikations evner kan jeg motivere og skabe konstruktive relationer til rigtig mange mennesker med vidt forskellige baggrunde og fokusområder.
Jeg er struktureret og systematisk i min tilgang til mit arbejde. Jeg kan sideløbende drive flere projekter af varierende størrelse, hermed er planlægning et vigtigt element for mig i mit arbejde. Jeg leverer altid med høj faglig kvalitet.
Erfaringer:

-Styrede og koordinerede effektivt store projekter herunder tidsplaner, kvalitet, ressourcer og økonomi.
-Styrede effektivt og sikret projekterne i mål, med stort fokus på at deadlines og budgetter blev overholdt.
-Udarbejdelse af risikovurderinger, herunder sikre at kvaliteten overholdelse.
-Effektivt videreudviklet projektafdelingen herunder udvikling af projektmodel.
-Tæt samarbejde med interne og eksterne kunder.
-Forberede udbudsmateriale og indhente tilbud.
-Tæt samarbejde med leverandør og interessenter på tværs af organisationen.
-Effektivt udarbejdet projektplaner og følge projektplanen tæt igennem alle faser i projektet, herunder involvere og sikre at alle interessenterne overholder lovet deadlines.
-Effektivt sikre kontinuerlig fremdrift, opfølgning og evaluering af projekterne, samt rapportering og facilitering med projektgruppen, styregruppen og leverandøren.
-Opfølgning på interne afvigelser.
-Overholdelse af relevante standards og myndighedskrav, herunder udarbejde relevant dokumentation.
-Jeg går altid forrest og tager ansvar. Jeg få tingene til at ske, skabe resultater og overholde mine mål, deadlines og budgetter.
-Effektivt sikker opretholdelse høj faglig kvalitet af leverancerne.
-Ledte succesfuldt tværfaglige team, hvilket krævede god kommunikation og evne til at formidle et budskab på tværs af organisationen.


Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].