Operationsofficer og sagsbehandler til Strategi- og Analysesektionen i Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du klar til at bidrage afgørende til at Forsvarets Vedligeholdstjeneste (FVT) kan fungere smidigt og effektivt under krise og i krig? Vil du desuden være med til at drive strategisk forretningsudvikling for udførelse af Forsvarets materielvedligehold?

Som operationsofficer vil du arbejde med operationsplaner til understøttelse af Forsvarskommandoens indsættelse af styrker, og som sagsbehandler ved FVT bidrager du til den strategiske udvikling af Forsvarets vedligeholdelse. Dine forretningsindsigter danner grundlaget for FVT forretningsstrategier og du får mulighed for at skabe netværk på tværs af Forsvaret gennem samarbejdet med beslutningstagere i Forsvarsministeriets Departement, Forsvarskommandoen, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og værnene.

Om os

Du bliver indledningsvist en del af teamet i Strategi- og Analysesektionen i Brabrand. I sektionen varetager vi FVT strategiske udvikling, identificerer nye forretningsmuligheder, udvikler business cases og driver organisationens project management, performance management dashboard og business intelligence. Sektionen forventer at vokse inden for nærmere fremtid.

Strategi- og analysesektionen består af ni engagerede militære og civile medarbejdere med ekspertise inden for bl.a. Forsvarets virke, virksomhedsledelse, industriel produktion, BI-analyser, organisationsudvikling m.v. Vi anvender vores kompetencer i samspil for at sikre helhedsorienterede løsninger, og sparring er derfor en naturlig del af hverdagen, hvor der er plads til at tænke højt, når gode idéer opstår.

Vi forventer, at opgaven som operationsofficer vil vokse over tid. Her vil stillingen som operationsofficer evt. kunne danne grundlag for etablering af et mindre operationselement.

Om stillingen

I stillingen som operationsofficer og sagsbehandler skal du først og fremmest være operationsofficer, og dernæst sagsbehandler. Vi forventer, at dine opgaver som operationsofficer indledningsvis ikke kan udfylde hele arbejdsdagen, men dette er din primære opgave.

Som operationsofficer varetager du bl.a. følgende opgaver:
- På FVT vegne deltage i de løbende udviklinger af operationsplaner og stabsarbejde i regi af Forsvarskommandoens operationsstab, og koordinerer herunder deltagelse i stabsarbejdet fra øvrige dele af FVT.
- Udarbejde FVT egne operationsplaner til understøttelse af Forsvarskommandoens operationsplaner.
- Koordinere FVT bidrag til et Værnsfælles Operativt Hovedkvarter, herunder bemandingsplaner og instrukser for vedligeholdelsestjenestens medarbejdere.
- Koordinere arbejdet i FVT Føringsstab og sikrer drift af FVT operative hovedkvarter, når disse nedsættes.
- Viderebringe information til FVT chefgruppe om udvikling i relation til operative opgaver.
- Indgå i FVT føringsstab, når denne etableres under øvelser m.m.

Som sagsbehandlervaretager du følgende opgaver:
- Udarbejde forretningsanalyser og business cases som gør ledelsen i stand til at træffe oplyste og strategiske beslutninger.
- Bidrage til strategi- og forretningsudvikling samt implementering af koncepter baseret på dine analyser.
- Forberedelse til Forsvarsforlig, samt bidrage til implementering heraf.

Du skal forvente et par ugers rejsedage om året fordelt på enkeltdage til besøg ved Forsvarskommandoens Operationsstab, øvrige samarbejdspartnere og på værksteder. Vi vægter fleksibilitet højt. Der er derfor mulighed for hjemmearbejdsdage, hvor det ikke påvirker leveringen af opgaver inden for deadline.

Om dig

Du har et stærkt operativt mindset, er ambitiøs og du motiveres af muligheden for at arbejde på tværs af værnene. Du udviser ansvarlighed og er god til at formidle strategiske budskaber, og det er afgørende, at du leverer dine opgaver inden for deadline.

Du er en ambitiøs kaptajn/kaptajnløjtnant, erfaren premierløjtnant eller personlig udnævnt major (M322) med operativ erfaring.

Du kan også være civil med en baggrund som enten reserveofficer eller tidligere linjeofficer, eller anden stærk militær baggrund, men med erfaring i operationsplanlægning og operative processer. Vi forventer her, at du har en bachelor eller kandidat på AC niveau.

Du har kendskab til Forsvarets struktur, Forsvarskommandoen, værnene og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og forstår hvordan de forskellige dele spiller sammen. Det er desuden en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har kendskab til vedligeholdelse og den operative del af Forsvaret.

Vi sørger for, at du bliver godt klædt på gennem et skræddersyet introduktionsforløb ud fra din baggrund og kompetencer.

Har vi vækket din nysgerrighed, opfordres du til at ringe og høre mere, og evt. besøge os.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er premierløjtnant og ikke har gennemført Føringskursus/VUK eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Aflønning i stillingen vil i så fald ske efter reglerne om midlertidig funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som kaptajn/kaptajnløjtnant kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Civile ansættes og aflønnes i henhold til gældende relevant overenskomst.

Der vil afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Hvis du er militæransat, er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos XX på telefonnr.: oberstløjtnant Lars Rix på telefon 61 38 01 72, mail: [email protected]. Hvis du vil vide mere om sagsbehandlervirket er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Søren Godiksen på telefon 72 82 10 12 mail: [email protected] Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 72 81 91 43.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3