Experienced Backend Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Om jobbet og teamet


Som backend udvikler ved Trifork, vil du blive en del af et agilt og meget talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er i top. Du vil blive kastet ud i mange forskellige og spændende projekter, med forskellige kunder og interessenter. Det er derfor vigtigt at du er omstillingsparat, og trives med nye udfordringer. Du vil primært komme til at arbejde med .NET og Azure men i forskellige former og afskygninger, og du vil have mulighed for at påvirke løsningerne med din faglighed.

Vi ansætter ikke efter en præcis stilling eller opgave, men efter de rigtige mennesker. Du er et softwaretalent og har allerede arbejdet med software i flere år med succes. Hos Trifork tilbyder vi dig en fantastisk arbejdsplads med plads til udvikling i en uformel og faglig stærk arbejdskultur og et godt socialt fællesskab.

I Aarhus N brænder vi for løsninger ind for for Smart Building og Smart Enterprise og du vil typisk kommer til at arbejde på projekter hvor du er ansvarlig for opsamling, processering og udstilling af data i sådanne systemer. Du vil komme til at arbejde i selvkørende teams med både backend og frontend udviklere.

Vores kunder spænder fra veletablerede firmaer hvor vi hjælper med at udvikle deres produkter, til små startups hvor vi agerer både teknisk og produktudviklingspartner.

Om dig


Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Du har nogle års praktisk erfaring med backend udvikling. Du går op i dit håndværk og har sunde principper omkring din softwareudvikling. Du er en teamplayer som værdsætter integritet og ærlighed, og du har måske erfaring som team lead eller tech lead. Du er ikke fristet af "den hurtige løsning" men ved den eksisterer og forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Din uddannelsesmæssige baggrund er datalog, softwareingeniør eller lignende, men det vigtigste er helt sikkert dig og din erfaring. Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende.

Du vil indgå i et team med både nye og erfarne udviklere, hvor vi arbejder med spændende projekter indenfor Cloud (primært Azure), IoT Enheder, Connectivity, Webstack, Mobile apps, Microservices, Docker, K8s, Serverless, Machine Learning og meget andet.

Vi forventer, at du har:


  • Solid programmeringserfaring
  • Mindst 3 års erfaring med udvikling i .NET/C#
  • Erfaring med integration mellem systemer via API’er og protokoller, SQL/no SQL databaser, forskellige arkitekturelle mønstre (fx event driven)
  • Interesse indenfor DevOps og opsætning af professionelle udviklingsmiljøer
  • Teknisk nysgerrig og brænder for teknologiske udfordringer
  • Stor ansvarsfølelse og lyst til at bidrage både fagligt og socialt

Det er et plus hvis du har

  • God erfaring med cloud teknologier, specielt Azure
  • Erfaring med IoT og Machine Learning
  • Interesse og erfaring med team ledelse eller som teach lead

Hvad vi tilbyder:


Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. Fx har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi, sociale arrangementer om aftenen med gaming, brætspil eller på anden måde hygge og spiser noget god mad, samt en 3D printer, hvor vi printer nye sjove og mærkværdige ting.

Vi arbejder i agile multifunktionelle teams med et fokus på pair-programming og tæt samarbejde med vores kunder. Professionel sparring er vigtigt for os, og derfor bestræber vi os på, at du altid har en kollega med på dine opgaver.

Ingen konsulenter, men en betroet teknologisk partner


I Trifork har vi ikke en klassisk konsulentmodel, hvor vi ansætter dig og sender dig alene til kundens adresse. Vi positionerer os selv med vores kunder som en betroet teknologisk partner, og har en arbejdsmodel der fokuserer på at holde vores udviklere sammen som et team, der arbejder mest muligt fra vore egne kontorer.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret


Hvorfor, spørger du så? Vi ønsker at sikre at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer, sikrer vi at have en uformel og afslappende kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed men samtidig ved du, at du kan trække på folk fra andre kontorer. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams, der arbejder på forskellige projekter, deler viden med hinanden.

Derudover tilbyder vi:


  • Trifork Hackerdays - to gange om året tager vi væk fra vores kontor, for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier (se videoen nedenfor)
  • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om nye trends og state of the art teknologier
  • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør
  • Scrum Certificering
  • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
  • Årlig strategi-tur med fokus på team building, virksomhedskultur og læring. De senere år tæller Mallorca, Zell am See, Harzen, og Obertauern
  • Lækker frokostordning i vores kantine
  • Friskværnet italiensk kaffe fra vores fine kaffemaskine
  • Macbook Pro eller high-end PC, og telefon efter eget valg
  • For mere information, kontakt venligst Claus Nyhus Christensen: [email protected]

Vi håber på at jobbet og Trifork lyder spændende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt, vil vi opfordre dig til at du i din ansøgning adresserer de forventninger vi har til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services es..
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 109
25. april 2024 105
24. april 2024 107
23. april 2024 107
22. april 2024 104
21. april 2024 103
20. april 2024 105
19. april 2024 105
18. april 2024 106
17. april 2024 107
16. april 2024 109
15. april 2024 111
14. april 2024 107
13. april 2024 105
12. april 2024 109
11. april 2024 113
10. april 2024 109
9. april 2024 104
8. april 2024 102
7. april 2024 102
6. april 2024 101
5. april 2024 100
4. april 2024 102
3. april 2024 103
2. april 2024 105
1. april 2024 107
31. marts 2024 111
30. marts 2024 111
29. marts 2024 111
28. marts 2024 112
27. marts 2024 113

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.