Stillingsopslag

Få mere information om stillingsopslag.

Jobsearch.dk er Danmarks største jobportal. Vi anvendes af mere end 1.000 danske virksomheder og er samtidig jobportalen, hvor du både kan annoncere dine stillingsopslag og rekruttere kandidater direkte. Ring til os på 25238701 eller send en mail til [email protected] , hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dine nye medarbejdere.

Hvis du vil have de bedste kandidater og potentielle medarbejdere til at søge din ledige stilling, er det afgørende, at du formulerer et attraktivt og indbydende stillingsopslag. Med et godt stillingsopslag kan du skabe interesse hos de rigtige kandidater og få dem til at søge dine ledige stillinger.

Opret dine stillingsannoncer gratis her

Find din nye medarbejder direkte i databasen

Find rekrutteringsbureau her

Når du skriver et stillingsopslag, er det vigtigt, at du:

- Gør det klart, hvilken stilling du søger at besætte.

- Gør det klart, hvilke kompetencer og kvaliteter du ønsker hos en kandidat.

- Gør det klart, hvad der kendetegner din virksomhed, og hvad der gør den unik.

- Gør det klart, hvorfor en kandidat skal søge din stilling frem for en anden.

Stillings opslag der spiller

Når du laver et stillings opslag skal det give kandidaten en meget klar fornemmelse af hvordan det vil være at abejde på din arbejdsplads

En stillings opslag skal give kandidaten et klart billede af:

- Hvilken type virksomhed der er tale om.

- Hvilken type medarbejder virksomheden søger.

- Hvilken type arbejdsopgaver der er tale om.

- Hvilke kompetencer man skal have for at kunne passe ind i virksomheden.

Et godt stillings opslag er altså med til at skabe et klart billede for kandidaten om hvad der forventes af dem, hvis de søger og får jobbet. Dette gør det lettere for den enkelte kandidat at vurdere om de er det rette match til virksomheden, og det gør det også lettere for virksomheden at finde den helt rigtige kandidat til jobbet.

Et godt stillingsopslag giver god rekrutteringsproces

Når du slår dine ledige job op og indhenter ansøgninger og CV er, du allerede godt i gang med rekrutteringsprocessen. Men for at finde de bedste kandidater til jobbet, skal du sørge for at have et godt stillingsopslag.

Her er nogle tips til, hvordan du kan skrive et godt stillingsopslag:

- Sørg for at have en klar idé om, hvad du søger i en medarbejder. Lav en liste over de kompetencer og egenskaber, der er vigtige for jobbet.

- Giv en klar beskrivelse af jobbet og de arbejdsopgaver, der følger med.

- Gør det klart, hvilke kompetencer og egenskaber der er vigtige for at kunne passe ind i virksomheden.

- Sørg for at have en god titel på stillingsopslaget, der giver kandidaten et klart billede af, hvad jobbet går ud på.

Stillingsopslag eksempler / det gode stillingsopslag

Når du skal lave det gode stillingsopslag, er det rigtig smart at tage udgangspunkt i eksempler på andre jobannoncer. Via eksempler på jobannoncer kan du vurdere hvad der er gode stillingsopslag og dårlige stillingsopslag. Du kan med andre ord se hvad der fungerer godt og hvad der ikke fungerer.

En ting der er rigtig vigtigt når man skriver en jobannonce er at den skal være skarp og præcis. Kandidaterne skal have en klar fornemmelse af hvad jobbet går ud på, og hvilke kompetencer der er nødvendige for at passe ind i virksomheden.

En god titel på stillingsopslaget er også rigtigt vigtig. Den skal give kandidaten et klart billede af, hvad jobbet går ud på. Det er en god idé at bruge nøgleord i titlen, så stillingsopslaget dukker op når kandidaterne søger på nettet.

Husk altid også at have en jobagent på din virksomheds hjemmeside, således at kandidater der er interesseret i din virksomhed får direkte besked når du har nye stillingsopslag.

Spørgsmål og svar - stillingsopslag

Ledige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.