Speditør – Shippingmedarbejder til international virksomhed i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

HR-Industries søger en shippingmedarbejder for en international virksomhed i Aarhus. Den nye kollega skal hjælpe med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, når virksomhedens produkter sendes til kunderne – hvor end i verden, det måtte være….

Omkring jobbet:

De primære opgaver i jobbet vil være at sikre en korrekt og optimeret transport af virksomhedens produkter til kunderne gennem kontakt til kunden, shipping-samarbejdspartnere, håndtering og udfærdigelse af transport- og dokumenter mv. I løbet af en typisk hverdag vil du eks. komme omkring:

  • være i kontakt med og booke internationale transporter hos speditører m.m.
  • koordinere internationale transporter – sø, vej, luft og kurer
  • udarbejde diverse told- og forsendelsespapirer m.m.
  • supportere i virksomheden m.m.

Du kommer til at samarbejde med andre kolleger – hvorfor det helt afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af afdelinger. Du kan se frem til en stilling med kontakt til både nationale og internationale leverandører / transportører m.m.

Omkring dig:

Din baggrund er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund og eller erfaring, der relaterer sig til shipping og/eller logistik.

Det er en forudsætning, at du mestrer et fornuftigt og flydende engelsk i skrift og tale, ligesom selvstændighed i opgaveløsningen.

Vi søger en person, som er engageret og serviceminded over for både kunder/samarbejdspartner og kollegaer. Du trives med at have flere bolde i luften, og i travle perioder formår du at have overskud og holde hovedet koldt. Du er pligtopfyldende og fleksibel og har flair for det engelske sprog, da engelsk skrift og tale vil være en stor del af din hverdag.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Stillingen er et projektet til at starte med af 3-5 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien. Et godt sted at få lagt sit CV.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars eller Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Derfor skal du søge. Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.HR-Industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58258) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    Vi søger en dygtig, selvstændig og samarbejdsorienteret kollega med flair for administrative opgaver. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med et timetal på 37 timer pr. uge. Er du i .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (praktik) i Århus

    Har du lyst til at afprøve dine teoretiske færdigheder og viden fra undervisningen med konkrete projekter og hverdagens udfordringer? Er du statskundskabsstuderende eller tilsvarende, og motiveret .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.