Erfaren Business Manager til en af Danmarks største it-koncerner, [xxxxx] Finans, Øst ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Erfaren Business Manager til en af Danmarks største it-koncerner, Atea Finans, Øst


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2022-03-20

Søg job

Vil du repræsentere en af landets største it-virksomheder og være med til at fremme det digitale Danmark?

Vil du være sparringspartner for vores største kunder og Ateas salgsorganisation når der skal tales IT-økonomi og Life Cycle Management løsninger?

Og vil du have en hverdag i et team, hvor vi både har det sjovt og sætter høje standarder for vores arbejde?

”For den erfarne sælger er det her en spændende mulighed for at arbejde med vores store kunder i Atea og samtidig få nye færdigheder på CV’et. Og så får du mulighed for at tale cirkulær it-økonomi med kunderne og være mindst være med til at definere deres it-strategi for de kommende år, samtidig med at du er en del af en teknologirejse, der former fremtiden inden for Life Cycle Management løsninger, digitalisering og ikke mindst bæredygtighed,” fortæller Director Business Management Kent Dupont Walhøj.

Bliv en af alle os i Atea

Atea Finans er en del af Atea, som er Nordens førende leverandør af it-infrastruktur. Vi er eksperter i finansielle løsninger til større it-projekter, Life Cycle Management (LCM) og device-as-a-service-løsninger.

Skab værdi for vores største B2B-kunder

Vores mission er klar: Vi vil være kundernes førstevalg inden for it-økonomi med finansielle it-løsninger og Life Cycle Management på tværs af brands i it-markedet.

Som business manager understøtter og rådgiver du landets største virksomheder på de parametre, der har betydning for deres it-økonomi og indkøbsstrategi. Det sker i et professionelt samarbejde med Ateas øvrige salgsorganisation. Du opbygger og driver en solid pipeline af kunder samtidig med du er ansvarlig for salgsprocessen fra start til slut. Identifikation af salgsmuligheder, afholder salgsmøder, udarbejder tilbud og løsningsforslag er en naturlig del af din dagligdag, som du har stor erfaring med. Dine kolleger i salgssupport hjælper dig med implementering og administration, så du kan fokusere kommende kunder.

Dit primære ansvar er at skabe værdi for vores kunder ved at rådgive dem om vores finansielle muligheder og løsninger. Du er specialisten, der forstår og stiller spørgsmål ved vores kunders indkøbsstrategier, og du ser muligheder og løsninger frem for begrænsninger.

Mere konkret betyder det, at du:

  • er en dygtig netværker, der formår at skabe relationer både internt og eksternt
  • understøtter salgsprocessen i samarbejde med dine kolleger og specialister i huset
  • tager initiativ til og deltager i kundemøder
  • fastholder og udvikler eksisterende kunder
  • understøtter udviklingen af løsninger og produkter, så vi fastholder vores solide position på markedet
  • udarbejder og præsenterer løsningsforslag.

Branchens stærkeste team

Hos Atea Finans er vi motiveret af en stærk kultur, som vi er meget stolte af. Vi arbejder målrettet på at være The Place 2 Be (TP2B) for medarbejdere, kunder og partnere.

Du bliver en del af et kompetent team på 15 kolleger, som sætter en stor ære i at levere et korrekt og professionelt stykke arbejde, samtidig med at vi har det sjovt og udvikler os personligt og som team. Her kan du læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Kvalifikationer

  • Det er en forudsætning, at du har en økonomisk baggrund og god erfaring fra en lignende stilling, så du er bekendt med finansielle løsninger til B2B-markedet.
  • Det kan være, at du har erfaring med rådgivning omkring leasingydelser, eksempelvis fra et bilhus, som erhvervsrådgiver i en bank eller gennem lignende ansættelser.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra leasing-branchen, hvor du har beskæftiget dig med leasing-løsninger til B2B-kunder og rådgivet omkring kundeløsninger.
  • Du er talstærk og godt hjemme i Excel.
  • Du har en god forretningsforståelse.
  • Du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Nøglen til succes findes i din evne til at opbygge længerevarende relationer til både kolleger, partnere og kunder. Som person er du en udpræget holdspiller, da vi lykkes i flok, men du er samtidig selvkørende efter en grundig oplæring. Din store motivationsfaktor er ønsket om at yde en faglig stærk rådgivning til vores kunder og hjælpe dem med at højne deres forretning og få den maksimale værdi ud af løsningerne.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte director business management Kent Dupont Walhøj på telefon 30 78 13 25.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 20. marts 2022. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 11
25. april 2024 14
24. april 2024 16
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 17
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 17
16. april 2024 17
15. april 2024 17
14. april 2024 17
13. april 2024 17
12. april 2024 16
11. april 2024 15
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 16
7. april 2024 16
6. april 2024 16
5. april 2024 16
4. april 2024 12
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 12
31. marts 2024 11
30. marts 2024 12
29. marts 2024 14
28. marts 2024 13
27. marts 2024 14