Salgsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

- til fødevarevirksomhed

Det siger din kommende kollega, Bettina Grau om jobbet:

”Vi har super gode kolleger og en uformel tone. Som person får du frihed under ansvar – men stadig en masse hjælpende kollegaer, der står klar til at støtte dig. Værdsætter du et job, hvor der ikke er to dage, der er ens, som er alsidigt og hvor der altid sker noget, så vil du falde godt til hos os”, fortæller Bettina.

Hvem er vi?
I Back Office teamet understøtter vi forretningen ved at vise vores kunder, at vi er deres bedste samarbejdspartner. Du kommer til at få en bred vifte af salgsopgaver i tæt samarbejde med vores dygtige sælgere i marken og med kontakt til kunderne.

HKScan arbejder på at være en ansvarlig og bæredygtig fødevarevirksomhed, hvor vores produkter skal være ClimateSmart, vores strøm på egne fabrikker 100% grøn og alle vores emballager 100% genanvendelige. Du kan nu blive en af denne rejse og medvirke til, at vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartner.

Vi vil være top of mind, når det kommer til de bedste og mest klimasmarte kyllingeprodukter samt den bedste kundeservice. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i, at vi lykkedes med denne opgave. Derfor forventer vi også, at du har erfaring med kundeservice og mersalg.

Dine arbejdsopgaver

Jobbet som salgsassistent spænder bredt og er en nøglefunktion i vores salgsafdeling. Det er en udadvendt funktion – og du bliver en del af salgsstyrken, der arbejder tæt sammen med vores kunder indenfor detail- og foodservicebrancherne. Du bidrager blandt andet med en hurtig og effektiv ordrehåndtering og du koordinerer salgssupporten i detail- og foodservice.

Du får ansvaret for:

  • Ordrehåndtering, fakturering og koordinering med kollegaerne i Back Office teamet, vores kunder, Key Accounts Managers, planlægningsafdelingen og produktionen
  • Løbende kommunikation med kunderne om status på deres ordrer og leverancer
  • Vareoprettelser og opdatering/vedligehold af priser samt opdatering i GS1
  • Support for vores Key Account Managers
  • Div. ad hoc-opgaver

Du vil få en varieret og spændende arbejdsdag, hvor du hurtigt skaber dig et stort netværk i HKScan og hos vores kunder.

Dine kvalifikationer:
I denne udadvendte rolle, søger vi en profil, der stortrives i en hektisk hverdag, hvor der løbende skal findes løsninger til glæde for kunderne og HKScan.

Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende rolle. Du udstråler en positiv energi – såvel i telefonen som på mail – og ved, hvordan man skaber en langsigtet tillidsrelation med vores kunder og andre samarbejdspartnere. Du arbejder godt selvstændigt og sammen med resten af dine dygtige kollegaer i HKScan, og du motiveres af at nå konkrete mål.

Derudover vil det være en fordel, hvis du kan genkende dig selv i dette:

  • Du er vedholdende og resultatorienteret
  • Du tager ansvar og inspirerer dine kollegaer
  • Du besidder lidt af et købmands-gen
  • Du har øje for detaljen og er god til at følge op og strukturere dine opgaver og deadlines
  • Du kommunikerer på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du begår dig hjemmevant i Office pakken og relevante IT-systemer (Navision)
  • Erfaring fra fødevarebranchen er en fordel

Vi tilbyder:

Et spændende, energifyldt og udfordrende job i en fødevarevirksomhed med en ambitiøs plan om klimaneutralitet i 2040. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en uformel omgangstone, åbenhed og tillid. Din primære arbejdsplads er på vores kontor i Agro Foodpark i Århus N.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart vi har den rigtige kandidat, så send din ansøgning af sted med det samme.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Manager, Backoffice Retail & Foodservice Hannah Andersen på telefon: 25 10 68 05.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lær mere om HKScan i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=s6LDJh_0Q9M&feature=emb_title.
Du kan læse mere om HKScan Denmark på https://www.hkscan.com/da/
Eller https://www.rosekylling.dk/

HKScan er en nordisk koncern, der producerer kød og måltider. Vi beskæftiger mere end 7.200 medarbejdere, der arbejder for at betjene verdens mest krævende forbrugere og sørger for kvalitet i hele processen fra jord til bord. HKScan producerer, markedsfører og sælger ansvarligt fremstillede svine-, okse-, fjerkræ- og lammeprodukter samt charcuteri og måltider. Alt sammen af høj kvalitet og under stærke brandnavne som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® og Tallegg®. Vores kunder findes i detail-, food service-, industri- og eksportsektoren, og vores hjemmemarkeder omfatter Finland, Sverige, Danmark og Baltikum. Vi eksporterer til mere end 50 lande. I 2019 havde HKScan en nettoomsætning på EUR 1,7 mia. www.hkscan.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Århus
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i Århus over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
18. april 2024 176
17. april 2024 178
16. april 2024 176
15. april 2024 175
14. april 2024 179
13. april 2024 187
12. april 2024 188
11. april 2024 187
10. april 2024 187
9. april 2024 182
8. april 2024 172
7. april 2024 170
6. april 2024 171
5. april 2024 172
4. april 2024 167
3. april 2024 162
2. april 2024 154
1. april 2024 167
31. marts 2024 200
30. marts 2024 199
29. marts 2024 198
28. marts 2024 202
27. marts 2024 202
26. marts 2024 204
25. marts 2024 202
24. marts 2024 201
23. marts 2024 206
22. marts 2024 204
21. marts 2024 204
20. marts 2024 207
19. marts 2024 201

Værd at vide når du søger job som butiksmedarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.