Dygtig leder til [xxxxx] i Hvidovre Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi er klar til at tage næste skridt i anvendelsen af GIS og Data i Hvidovre Kommune og søger en teamleder til GIS og Data, som har lederevner, fantasi og indsigt til at komme videre sammen med os.

Vi er stærke på GIS-området i teamet og har styr på geodata i kommunen takket være teamets fem dygtige medarbejdere. Der har også været overskud til at gå nye veje, som eksempelvis opmåling af kolonihaveområder med droner. Nu søger vi en leder, der kan være med til at fortsætte den gode udvikling, der er i teamet. Det er et job for dig, som er en god personaleleder, fagligt stærk, er god til at kommunikere og har flair for politik, og det at arbejde i en politisk ledet organisation.

Om jobbet
I Center for Plan og Miljø bygger vi på en stærk holdånd, gensidig tillid og ansvarlighed, høj faglighed og et godt samarbejde internt og eksternt. Det er de rammer, du vil skulle udfolde dig i som en god og synlig leder, og som et aktivt medlem af centerets ledergruppe.

Som personaleleder har du en vigtig rolle i forhold trivsel, den enkeltes og teamets udvikling. Det er forhold, som det betyder meget for os at have styr på. Som leder har du evnen til at uddelegere og gennem din ledelse understøtte sikker og stabil drift. Samtidig skal du være klar til at træde til, når der er brug for det i opgaveløsningen. Du skal bruge din faglige indsigt til sammen med teamet at videreudvikle den måde Hvidovre Kommune anvender GIS og Data på. Vi er i bevægelse og kommer fra en fortid, hvor GIS og Data leverede færdige ydelser. Fremtiden ligger i at sætte data fri, så det ikke kun er GIS og Data, som kan bruge alle facetter af GIS-værktøjet, men hele den kommunale organisation. Det er en lang rejse, som stiller krav til dig og din ledelse.

Om dig
Du skal være en dygtig leder og have solid erfaring med GIS og geodata på det tekniske område. Du har en relevant lang videregående uddannelse som eksempel geograf og er nysgerrig på den teknologiske udvikling og på dine medmennesker. Du er god til at samarbejde og kommunikere og har konkret erfaring som embedsmand - eksempelvis fra en anden kommune.

Om os
Du refererer til chefen for Plan og Miljø og kommer til at indgå centerets ledergruppe sammen med centerchefen og de tre andre teamledere. I ledergruppen mødes vi fast to gange om ugen til sparring og løsning af stort som småt. Det sikrer, at vi "spiller hinanden gode", reflekterer og ser flere muligheder. I centeret anvender vi kommunens ledelsesgrundlag, Hvidovrevejen, for at balancere drift, udvikling, samspil med omverdenen og trivslen i centeret. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi møder hinanden med respekt og et glimt i øjet. Vi er på udkig efter at gøre det bedre, og er derfor nysgerrige efter nye tanker og måder at løse opgaverne på.

Ansættelse
Det er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfristen er mandag den 29. august 2022. Vi holder 1. og 2. samtale i uge 35 og 36.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Center for Plan og Miljø Jakob Karlshøj på 2511 6255 eller klima- og miljøchef Charlotte Frische Münter på 4185 0033.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Ejendomsstyring i Greve Kommune søger en projektleder til at indgå i teamet, der varetager vedligehold og udbygning af de kommunale ejendomme.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info