Rekrutteringsfirma

Erhvervsrådgiver til Sparekassen Kronjylland, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du ligesom os vild med Køge? Vild med bugten, naturen, den korte afstand til København og alle de lokale tiltag og muligheder? Brænder du samtidig for at gøre en forskel for erhvervslivet i Køge som erhvervsrådgiver hos os – og vil du være en del af en fremstormende afdeling, så læs videre.

For fem år siden slog vi dørene op til vores afdeling i Køge, og siden er det kun gået én vej. Vi er derfor på udkig efter dig, der vil og kan være en aktiv del af den fortsatte succes og skabe de bedste kundeoplevelser for vores erhvervskunder.

Hvem er vi på udkig efter?

Vi søger en erhvervsrådgiver, der sammen med vores stærke, forretningsorienterede team vil være med til at rådgive og styrke porteføljen af både mindre og større, komplekse erhvervskunder i Køge-området.

I jobbet får du mulighed for at:

  • Opbygge din egen portefølje af erhvervskunder ved løbende canvas og udadvendte aktiviteter
  • Rådgive og assistere erhvervskundechefen på store og komplekse virksomheder. I det arbejde kan du selvstændigt varetage kreditprocessen - herunder udarbejde beslutningsgrundlag til kreditafdelingen
  • Stå for sagsbehandling (ikke dokumentproduktion) og den løbende kundekontakt og derigennem sikre gode kundeoplevelser
  • Være på forkant med de mest optimale løsninger for vores erhvervskunder
  • Deltage i relevante netværk og understøtte Sparekassens lokalkendskab
  • Arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar og have indflydelse på egen hverdag
  • Blive del af en velfungerende og dynamisk afdeling, der skaber gode resultater

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
  • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
  • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
  • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men du skal mindst have nogle års erfaring som succesfuld erhvervsrådgiver eller assisterende rådgiver på erhvervsområdet. Allervigtigst er det, at du er fagligt stærk og brænder for at give erhvervskunderne en god kundeoplevelse og kan skabe langvarige relationer med dem.

Det kan du glæde dig til

Køge er en vækstafdeling med stor kundetilgang og en stærk lokal forankring. Vi er på fem år vokset fra fem til 18 kolleger, men udvider nu igen, da vi løber stærkt. Du vil derfor opleve en afdeling i rivende udvikling og med et højt aktivitetsniveau, som giver gode resultater. Vi spiller hinanden gode, og en stærk teamånd er vigtig for os, så vi kan nå vores ambitiøse mål. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med lyst til at lære nyt.

Vi lytter til gode idéer og er stadig et ungt team, der gerne vil have nye impulser. Du kan derfor være med til at præge udviklingen. Vi har en god holdånd og ser en stor styrke i vores forskelligheder. Du får en fleksibel arbejdsdag, du selv har indflydelse på og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå afdelingens mål.

Vi går benhårdt efter at blive det pengeinstitut, som både private og erhvervskunder i Køge og omegn vælger til. Vi er placeret i et område med mange udviklingsmuligheder og et lokalsamfund, der vil os. Afdelingen ligger blot fem minutters gåtur fra stationen.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulenter hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig

Om Sparekassen Kronjylland - Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Køge

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de d..
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Holbæk

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de d..
    • Finansmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Klar til nye udfordringer? Bliv en del af vores nyetableret Callcenter Ønsker du at komme bag telefonen i stedet for bag disken på værkstedet?Og brænder du for at give kunderne en god oplevelse?Så..
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Klar til nye udfordringer? Bliv en del af vores nyetablerede CallcenterØnsker du at komme bag telefonen i stedet for bag disken på værkstedet?Og brænder du for at give kunderne en god oplevelse?V..
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1