Jobindex

Jobsearch.dk crawler nettet for jobannoncer og derfor har vi stort set al data og al viden om jobannoncer og ledige jobs over tid. På den baggrund producerer Jobsearch.dk så en række jobindex, der analyserer og beskriver forskellige data fra jobannoncer over tid.

Se alle ledige jobs - klik her

Jobsearch.dk crawler nettet for jobannoncer og derfor har vi stort set al data og al viden om jobannoncer og ledige jobs over tid. På den baggrund producerer Jobsearch.dk så en række jobindex, der analyserer og beskriver forskellige data fra jobannoncer over tid.

Hvad er et jobindex?

Et jobindex er ikke et konkret tilbud om et job, men et overblik over, hvordan det er gået med et givent jobmarked over tid.

Det kan for eksempel være interessant at se, hvor mange ledige stillinger der er på et givent område, og hvordan dette tal har udviklet sig over tid. På denne måde kan man få et fingerpeg om, hvor det er muligt at finde et job, og hvor der er størst chance for at finde et ledigt job.

Derudover kan et jobindex også give et fingerpeg om, hvilke færdigheder der er efterspurgt på et givent område, og hvor efterspørgslen på disse færdigheder har udviklet sig over tid.

Det er altså muligt at få et overblik over forskellige data fra jobannoncer ved hjælp af et jobindex.

Hvad kan man bruge et jobindex til?

- at få et overblik over, hvor mange ledige stillinger der er på et givent område

- at få et fingerpeg om, hvor det er muligt at finde et job

- at få et fingerpeg om, hvilke færdigheder der er efterspurgt på et givent område

- at få et overblik over forskellige data fra jobannoncer

Hvilke Jobindex har Jobsearch.dk udviklet?


Jobindex 1: Danske job-søgemaskiner

Jobindex for Danske Jobsøgemaskiner vises udviklingen i antallet af jobannoncer på de største danske jobportaler: Jobsearch.dk, Jobindex.dk, Jobnet.dk og Ofir.dk

Jobindex 2: Jobs hos offentlige og private virksomheder

Jobindex for Antal jobannoncer i den offentlige versus den private sektor viser udviklingen i antallet af job-annoncer over tid i i hhv. den private og den offentlige sektor.

Jobindex 3: Brancher

Jobindex for Udvikling i jobopslag i forskellige brancher viser den samlede udvikling i antallet af stillingsopslag over tid indenfor forskellige brancher.

Jobindex 4: Nye jobannoncer i Danmark per uge

Jobindex for Nye jobannoncer i Danmark per uge viser udviklingen i antallet af nye jobannoncer i Danmark per uge.

Jobindex 5: Udvikling i antal jobannoncer hos danske virksomheder

Jobindex for Udvikling i antal jobannoncer hos danske virksomheder viser hvordan antallet af job-annoncer hos de forskellige danske virksomheder har udviklet sig historisk.

Jobindex 6: Antal nye annoncer per jobtype per uge

jobindex for Antal nye annoncer per jobtype per uge viser antallet af nyopslåede stillinger i de forskellige jobtyper per uge.

Jobindex 7: Antal nye annoncer per jobtype per dag

Jobindex for Antal nye annoncer per jobtype per dag viser antallet af nyopslåede stillinger i de forskellige jobtyper per dag.

Jobindex 8: Total antal annoncer per virksomhed bestemte dage

Jobindex for Total antal annoncer per virksomhed bestemte dage viser hvor mange annoncer danske virksomheder havde på en given dato.

Jobindex 9: Nye annoncer hos virksomhederne per uge

Jobindex for Nye annoncer hos virksomhederne per uge viser hvor mange nye annoncer de forskellige danske virksomheder lagt på nettet i en given uge.

Du kan se alle disse jobindex ved at trykke på menupunktet data øverst på siden. Vi leverer disse data som en gratis service til alle, herunder interesseorganisationer, politikere, myndigheder, brancheorganisationer, journalister mv. Mange af disse interessenter benytter vores jobindex i deres løbende arbejde. Jobsearch.dk´s jobindex skal ikke forveksles - og har ikke noget at gøre med - den private virksomhed jobindex.dk.

Der findes mange internationale jobindex men de fleste af disse er rettet mod en meget bred målgruppe. Jobsearch.dk´s jobindex er derimod specialiseret på at levere data, der er relevant for danske arbejdsmarkedsaktører.

Har du brug for data fra jobsearch.dk´s jobindex?

Hvis du ønsker at få adgang til data fra vores jobindex, kan du sende os en mail på [email protected].

 

Se også:

Ledige stillinger

Jobportalen

CV-skabeloner

Ansøgning eksempel

Jobansøgning eksempler

Jobansøgning

Ansøgning - 10 tips

Spørgsmål til jobsamtale

Lønberegner

Hvilke job passer til mig?

Jobnet login - sådan logger du ind på Jobnet 

Jobnet - sådan søger du

Ansøgnings skabelon

Jobindex 

Finde arbejdeLedige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.