hjælpervikarer til borger bosiddende på Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Disclaimer: Sarkasme og humor kan forekomme, men det er en seriøs jobannonce.

Nu har du endelig muligheden for at lave en af livets gode gerninger, da jeg sidder og mangler dig som min vikar i mit hjælperteam - på længere sigt kan der blive tale om faste vagter :)

Det er vigtigt ,at du har erfaring som hjælper. Jeg er en kvinde der har CP ( Cerebral Parese ), har mod på livet og har 40 års livserfaring.

Lidt om dig

Jeg har ikke brug for du tænker for mig, da jeg har begge ben plantet solidt i min el-kørestol og udmærket ved hvor skabet skal stå. Jeg sætter stor pris på, at du har en god situationsfornemmelse, et godt humør, er humoristisk, empatisk, har god energi og du selvfølgelig taler dansk. Du må meget gerne bo i nærheden af mig ( Frederiksberg )

Lidt om mig

Jeg bor alene, men har en dejlig kæreste, som jeg bruger meget tid med. Jeg er lidt en selskabspapgøje og er ofte sammen med mine venner og familie. Jeg har ikke selv børn, men fantastiske niecer og nevøer. Jeg har venner som har dyr, så er du allergisk overfor børn eller dyr, så er vi ikke et match. Jeg elsker at nyde livet med masser af koncerter, biografture, shopping, sætte tænderne i en god bøf og en god snak. Mit hjem er røgfrit og dampning er no go, da jeg ikke kan tåle røgen og lugten. Jeg går meget op i mit hjem er pænt og lækkert at være i, med det mener jeg at du ikke skal være bleg for at svinge rundt med Paula, som jeg har døbt min støvsuger og hun bliver flittig brugt. Det vil være rart hvis du har nogle af de samme interesser, da jeg tænker det vil gøre vores samarbejde nemmere og vagterne vil føles kortere. Det er afgørende for mig , at vi er gode til at kommunikere med hinanden, at der er en god atmosfære og en god tone imellem os - ærlighed er et must for mig!

Om jobbet

Det jeg har brug for din hjælp til, er alt lige fra at hælde kaffe på mig om morgenen - ELSKER kaffe, til at sætte mig under bruseren, til at være min personlige chauffør og hjælpe mig med madlavningen. Du er selvfølgelig barista når du skal servere in instant kaffe, kok når du skal koge mit æg og derudover vil det være fantastisk hvis du kan lave noget hverdagsmad. Dette er meget vigtigt da jeg er en spasser i et køkken - bogstaveligt talt :) Efter du har hevet mig ud fra bruseren, vil jeg sætte pris på, hvis du kan hjælpe mig med at smukesere mig, da jeg går meget op i mit udseende med alt hvad det indebærer, for som jeg plejer at sige, det kan godt være jeg er spasser, men jeg behøver ikke at ligne en :) Det er ikke et krav du er kosmetolog, men jeg værdsætter hvis du f.eks. kan glatte mit hår eller give mig mascara på uden at prikke mit øje ud :) Med hensyn til personlig pleje, er det vigtigt for mig, at vi griner af de akavede situationer som vil opstå. Du er selvfølgelig vant til at køre kassebil og har B kørekort uden begrænsninger og uden at være rallykører, om det så er ude på landet eller i min hometown. Jeg er prinsessen på ærten når det gælder bil kørsel og hader bump på vejen -bogstaveligt talt. Mine dage er meget forskellige i forhold til hvor meget jeg er ude, hvad jeg laver og hvornår jeg går i seng, så det er vigtigt du ikke kun er A-menneske. Nogle dage er travle, hvor vi laver meget sammen, mens du andre dage skal underholde dig selv meget at tiden på det indrettede hjælperværelse, og du skal have det godt med begge dele.Vagterne går fra kl. 10.00 - kl. 10.00. Du skal indgå i mit faste hjælperteam - og ca. hver 3 måned afholdes vagtmøder. Da du tydeligvis er meget interesseret i jobbet, bedes du sende mig en ansøgning og meget gerne et CV sammen med dine kontakt oplysninger til [email protected] som derefter videresender din ansøgning til mig. Jeg håber at høre lige præcis fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 10. april 2024

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Frederiksberg

    Social- og sundhedshjælper til fast dagvagt på plejehjem i GentofteKom med på holdet, og bliv en del af en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og skønne kolleger. Vi søger en ko..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederiksberg

    To social- og sundhedshjælpere til faste aftenvagter på plejehjem i GentofteKom med på holdet, og bliv en del af en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og skønne kolleger. Vi sø..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i København Ø

    Jeg er en frisk ung mand på 26 år, der til daglig bor i København, og arbejder i Hillerød Kommune som PPR-psykolog! Jeg lever en aktiv hverdag med fuldtidsarbejde og det har jeg brug for din hjælp .
    • SOSU-hjælper
    • København Ø
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i København S

    65-årig mand (kørestolsbruger) søger hjælper 2-3 gange ugtl. nat og formiddag. Er halvsidigt lammet som følge af blodprop. Bor yderst centralt i Ørestad City. Bruger har arbejdet som forsker (økono..
    • SOSU-hjælper
    • København S
    Få mere info