Rekrutteringsfirma

Servicechef Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup



Stillingsbeskrivelse:
Vil du være med til at videreudvikle og opbygge en serviceafdeling hos en stor spiller indenfor ventilation i Glostrup. Vi søger for kunden en Servicechef til at være ansvarlig for serviceafdelingen på Sjælland. Du vil i samarbejde med Servicechefen i Århus være ansvarlig for service og indregulering hos kunderne.

Du indgår i ledergruppen med de øvrige afdelinger, men primært med Afdelingschefen for entrepriser i Glostrup. Serviceafdelingen udfører bl.a. indregulering af de nye entrepriser og tilsikrer, at vores kunde udfører service efter projektoverdragelse.

Serviceafdelingen udfører endvidere en række mindre projekter samt service og reparation, som gerne må udføres under en serviceaftale med de enkelte kunder.

Som Servicechef får du derfor et stort ansvar og medvirker til, at vores kunde er kundens foretrukne ventilationsentreprenør.

Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidigt med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.

Som en naturlig del af stillingen følger du op på økonomi, kvalitet, kundetilfredshed, sikkerhed og tid. Men du skal også tænke fremadrettet for at fastholde og udvikle både medarbejdere og kunder.

Du vil i forbindelse med din tiltrædelse blive sat grundigt ind i Virksomhedens ydelser, forretningsgange, organisation, IT etc., men også kunne påvirke og bidrage positivt i din retning med kompetence og netværk.

Uddannelse:
Du har en teknisk uddannelse som ventilationstekniker, vvs-tekniker, vvs-installatør eller anden tilsvarende uddannelse, der gør dig i stand til at forstå de kompleksiteter, der er omkring ventilation og bygningsteknik.

Egenskaber:
Som person er du dynamisk, viljestærk og har både pondus og personlig drivkraft til at lede og udvikle en serviceafdeling, og dermed holde mange bolde i luften.
  • Som person er du ukompliceret, uhøjtidelig, har et positivt livssyn og et godt humør.
  • Du kan sætte struktur på opgaverne og processerne for dine medarbejdere.
  • Du anser god service og høj faglighed/kvalitet som to uadskillelige størrelser.
  • Du skal besidde gode samarbejdsevner, være selvstændig, troværdig og fleksibel, samt kunne tage ansvar og initiativ.
  • Du skal besidde en god portion robusthed og trives i et hektisk miljø med foranderlighed og konstante udfordringer. Erfaring med forandringsledelse er derfor en fordel.
  • Du har ledelseserfaring med service og serviceaftaler.
  • Du er team orienteret, relations skabende og god til at samarbejde på tværs.
  • Du har et kommercielt mindset, der ser og forfølger muligheder for salg og mersalg og ekspansion.
  • Du har gyldigt kørekort og bopæl på Sjælland.


Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring som Serviceleder eller Servicechef inden for ventilation med et stærkt netværk i primært Storkøbenhavn, men også gerne det øvrige Sjælland.

Sprogkundskaber:
Du er fortrolig med dansk i skrift og tale.

IT kundskaber:
Du er fortrolig med IT på brugerniveau og et godt kendskab til MS Office.

Løn:
Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. pension, sundhedssikring og bilordning eller firmabil. Dertil en attraktiv bonusordning.

Du tilbydes:
Et attraktivt og udviklende job hos vores kundes afdeling i Glostrup. Du vil som Servicechef være ansvarlig for at opbygge en serviceafdeling på Sjælland i samarbejde med direktionen, projektafdelingen på Sjælland samt din Servicechef kollega i Aarhus. Afdelingen forventes at bestå af minimum 5-8 medarbejdere indenfor en overskuelig periode.

Virksomheden:
Virksomheden er stiftet i 1996 og har hovedkontor i Aarhus og afdelinger i København, Odense, Kolding, Sønderborg og Aalborg. Virksomheden beskæftiger i dag omkring 65 medarbejdere fordelt over hele landet. Medarbejderne er primært ingeniører og teknikere med specialer i klimaanlæg og ventilation - alle veluddannede og med brancheerfaring.
Virksomheden har ud over projektafdelingen en landsdækkende serviceafdeling. Virksomheden løser vidt forskellige opgaver - i ind- og udland. Der tages udgangspunkt i hver enkelt kundes problemstilling og løsningen af klimaanlægget udformes efter specifikke krav, ønsker og behov.
Vores kunde lægger vægt på tillid og ærlighed, og tilstræber således at have et nært samarbejde med deres kunder og interessenter fra skitsering til aflevering samt ikke mindst et løbende vedligehold.

Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    i søger en ambitiøs teamleder, der vil være med til at sætte faglig og ledelsesmæssig retning for vores driftsteam, da vores nuværende teamleder er blevet tilbudt et attraktivt job uden for Frederi..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ballerup

    Løn 26.000 kr. - 32.500 kr. brutto / måned Arbejdssted Butik — {amount} km. væk Centrumgaden 16 2750 Ballerup Ansættelsesform Fuldtid..
    • Afdelingsleder
    • Ballerup
    Få mere info