VIKING søger Modelkonstruktør/Pattern Designer - PPE WATER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING - and help save lives for a living


Har du lyst til at udvikle produkter, som redder menneskeliv?

I PPE Water-afdelingen udvikles state-of-the-art beskyttelsesbeklædning og redningsveste til både kommercielle og professionelle brugere over hele verden, og lige nu mangler vi en ny kollega. Som Modelkonstruktør/Pattern Designer får du ansvar- lige fra første briefingmøde til færdigproduktion, og det stopper ikke dér.

Så har du et kreativt mindset og lysten til at indgå i et dynamisk miljø, kan det være lige dig, vi søger.

Vil du med om bord?
Med base på hovedkontoret i Esbjerg får du reference til Development & Engineering Manager PPE Water og bliver en del af et team bestående af tre kompetente konstruktører, som alle motiveres af VIKINGs mission om, at beskytte og redde liv.

Hverdagen er varieret og indeholder arbejde med mønstre, graduering, konstruktion og hyppige altereringer. Vores styles udvikles løbende, og der vil også være specielle kundetilpassede løsninger.

Vi arbejder i et produktivt miljø, hvor du får behov for hele din værktøjskasse inden for konstruktion. I et samarbejde på tværs af organisationen, herunder med systuen, salgsteamet, kolleger på VIKINGs fabrik i Thailand og i dialog med kunder, sikrer du den bedste løsning.

Stillingen er yderst kreativ og kræver fokus på koordinering af både internt produktionsgrundlag og eksterne kundeprøver. Vigtige problemstillinger løses, mens du har materialet mellem hænderne. Du har en struktureret tilgang og samtidig et godt overblik, da små detaljer kan gøre en markant forskel for andres sikkerhed.

Vi sørger naturligvis for, at du kommer godt om bord og får den nødvendige oplæring.

Primære opgaver og ansvarsområder
Sammen med teamet får du ansvar for den konstruktionsmæssige del af vores produkter, hvor der skal udvikles design, kvalitet og finish på tværs af produktgrupper for hele tiden, at sikre de bedste løsninger.

For at få succes i jobbet ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • at konstruere i Gerber, nye mønstre og justering af eksisterende
  • at forberede og vedligeholde produktspecifikationer - mønstre og styklister
  • at supportere produktion i udlandet

Du må forvente cirka 0-5 rejsedage årligt.

Din profil
Du er uddannet Professionsbachelor i Modelkonstruktør/Pattern Design på Via University eller lignende. Du har erfaring fra en tilsvarende stilling eller er nyuddannet med relevant erfaring fra studietiden. Uanset hvad, hører vi meget gerne fra dig.

Du er kvalitetsbevidst, grundig og trives i rollen som tovholder. Derudover forestiller vi os, at den rette person til stillingen:

  • Er fortrolig med Gerber og Adobe Illustrator
  • Gerne har kendskab til SAP

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre afdelinger/kolleger og er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af en organisation. Struktur, initiativ og selvstændig beslutningstagen er ligeledes en del af din arbejdsstil.

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Det optimale udgangspunkt for at varetage stillingen er, at du har bopæl i Esbjerg-området. Alternativt er du vant til at pendle til/fra job.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål. Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en global organisation.

Derudover tilbyder vi:

  • Fokus på trivsel og work-life-balance
  • En god sundhedsforsikring
  • Rabatordning til lokale butikker
  • En aktiv personaleforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer

… fik vi nævnt, at vi har Esbjergs bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen og behandles naturligvis fortroligt. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

JOIN VIKING - YOUR CAREER IS SAFE WITH US


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Esbjerg

    JOIN VIKING - and become a lifesaver Er du tekstilkonstruktør og har du styr på den faglige ”værktøjskasse”? VIKING er verdensførende inden for beskyttelsestøj til brand- og redning. PPE stå..
    • Kreativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Billund

    Er du modeinteresseret og har lyst til at blive en del af et energisk team, hvor din primære arbejdsopgave vil være afprøvning af nye produkter? Så er det dig, vi søger som Husmodel til vores P..
    • Kreativ medarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Vejle

    DK COMPANY SØGER EN ERFAREN GRAFISK DESIGNER MED STÆRK ÆSTETIK TIL B.YOUNG, THEJOGGCONCEPT OG BALL. DK Company søger en erfaren og passioneret grafisk designer med stærk æstetik til vores brands .
    • Kreativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Sydjylland

    Bas-sanger søges til Dyrup Kirkes HøjmessekorPr. 1. maj 2024, eller snarestLønnen er 3000,-kr pr. månedDer skal synges til gudstjeneste kl.10 hver søndag samt nogle helligdage.Korsangerne..
    • Kreativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
5. april 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1