Rekrutteringsfirma

Business Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Airmaster blev etableret i 1991 med en mission om at skabe god luftkvalitet og termisk indeklima ved at udvikle enkle ventilationsløsninger med fokus på lavt energiforbrug. Virksomheden er i dag Europas førende indenfor produktion og udvikling af decentral komfortventilation og har markedets bedste produktprogram. Airmaster har et sortiment af ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger. Det øgede fokus på energibesparelser og bedre indeklima har medført en stor vækst for virksomheden.
For at styrke den strategiske salgsindsats søger Airmaster nu en Business DeveloperMarkedsudvikling – Vækstvirksomhed – Strategisk salg Vil du stå i spidsen for strategisk markedsudvikling i en international dynamisk virksomhed, som i øvrigt er Europas førende indenfor decentral ventilation? Vækstpotentialet er stort, og som den nye Business Developer får du en afgørende position i den fortsatte udvikling af forretningen, ligesom du får en indflydelsesrig nøglerolle med mulighed for at gøre en betydelig forskel. Foruden en ansvarsfuld funktion, i en yderst veletableret virksomhed, bliver du en del af et stærkt og kompetent eksportteam, hvor den konstruktive sparring vægtes højt. Du vil få et stort ansvar, ligesom du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i en attraktiv virksomhed med flad organisationsstruktur.
Med reference til virksomhedens CCO bliver du ansvarlig for at løfte salget på strategisk niveau, ligesom du bliver ansvarlig for salgsudviklingen på virksomhedens vigtige europæiske marked. Desuden udarbejder du markedsanalyser, og du bliver medansvarlig for at udvikle og eksekvere vækst- og salgsstrategier, samt vurdere og analysere fremtidige salgskanaler. Ydermere får du ansvaret for at opretholde og opbygge gode og langvarige relationer, og beskrive Airmasters løsninger til forhandlere.
For at få succes i stillingen har du erfaring med eksport og formentlig erfaring med kommercielle vækst- og salgsstrategier. Det er en fordel, hvis du har erfaring med forhandlersalg på internationalt niveau. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk såsom ventilationstekniker eller maskinmester, men du kan også være kommerciel uddannet. Desuden har du en god IT-forståelse, og så behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Det anses som en fordel, hvis du taler tysk.
Som person er du udviklingsorienteret og motiveres af kommerciel vækst. Du besidder evnen til at tænke strategisk, og du er forretningsmæssigt målrettet. Du er opsøgende, imødekommende og du er pragmatisk i din arbejdsform. Du er samtidig uhøjtidelig, positiv og god til at skabe og pleje interkulturelle relationer.
Er du den nye Business Developer hos Airmaster, så upload snarest din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på +45 51 29 43 33.
Du kan læse mere om Airmaster her: https://www.airmaster.dk
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aars

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler (praktik) i Nørresundby

    Coolshop er en succesfuld iværksætterhistorie, som kun vil én vej – det er vildere her hos os. Der er fuld fart på hele huset, og som en af Nordens største webshops er vores lager virksomhedens hel..
    • Forretningsudvikler
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Are you passionate about programming and clinical development? Do you want to be part of a global organization that is dedicated to improving the lives of patients? We are currently seeking program..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Are you passionate about statistics and clinical development? Do you want to be part of a global organization that is dedicated to improving the lives of patients? We are currently seeking Statisti..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederikshavn

    VMS Group offers:[/strong][/p] Challenging tasks and possibility to discuss professional towards the organization. A demanding yet attractive position in an exciting company with global ambitions .
    • Forretningsudvikler
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0