Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR TIL BØRNEHUSET STRANDEN, BRABRAND, PÆDAGMEDHJÆLPER TIL VORES SKØNNE VUGGESTUE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brabrand

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

OBS! For at kunne søge rotationsvikariatet skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp el. anden ydelse i mindst 26 uger.
Er du I tvivl så kan du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539.

NÅR BØRNENE IKKE GØR, HVAD VI FORVENTER AF DEM, ER DET BARE FORDI DE IKKE HAR LÆRT DET ENDNU. DERFOR HAR VI BRUG FOR EN DEDIKERET MEDHJÆLPER TIL VORES FAGLIGE FÆLLESSKAB.

Børnehuset Stranden søger en rotationsvikar på 19 timer ugentligt med start snarest muligt og frem til 30. juni. 2023.

Du vil få mulighed for at afprøve om det bliver dit nye kald at arbejde indenfor daginstitutionsområdet og hvis du allerede har erfaring med området, er du også meget velkommen til at søge.

Børnehuset er en del af Brabrand Dagtilbud, hvor vi tillader os at kalde os et fagfagligt dagtilbud, der er dedikeret og har høje ambitioner for kerneopgaven. Vi arbejder ud fra en neuropsykologisk/pædagogisk tilgang, og har et særligt fokus på børn i udsatte positioner, tidlig indsats, stærkere læringsfællesskaber, børns tidlige sprog, og vores styrkede læreplan. I Brabrand Dagtilbud prioriterer vi, at du får et grundigt introforløb, hvor du vil blive introduceret til vores fælles faglige fundament (se nedenstående link), af vores faglige vejledere samt din pædagogiske leder.

Dagtilbuddet er unikt, da alle 6 afdelinger er fysisk tæt placeret, og du vil dermed blive en del af en stor personalegruppe. Børnehuset Stranden er placeret i Væksthuset, hvor vi deler tag og husets pauserum, sammen med fire andre afdelinger, hvor du vil komme til at mødes med dine tætteste kollegaer samt tre andre personalegrupper.

I Børnehuset vil du møde kollegaer som er passionerede og fagligt dygtige. Du vil møde nogle mennesker som arbejder åbent og ærligt med fokus på at spille hinanden gode. Samt en pædagogisk leder, der er tæt på og er aktivt deltagende i det pædagogiske arbejde blandt andet i forhold til stuemøder og sparring med personalet.

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder i Stranden, Johanne Aymergen Eskesen, på telefon nummer 24782584.

Ansøgning

Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - Rotation. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

søgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os helt vildt meget til at høre fra dig. 😊

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Brabrand
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod fra. 1. juni 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger pr. 1. juni en medhjælper på..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Børnehuset og Mariendal søger en pædagogmedhjælper med 35 timer med tiltrædelse den 15. maj 2024.Børnehuset og Mariendal er en 0-6 års afdeling med en vuggestue med 26 børn, en naturb..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi passer ikke børn, vi understøtter børns udvikling og trivsel, hvilket har en kæmpe betydning både på kort og på lang sigt!Vi mangler 1 pædagogmedhjælper i vores hus, da to af vores n..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:I Molevitten søger vi en pædagogmedhjælper 32-37 timer pr. 1. juni, stillingen er i vuggestuen. Molevitten er en forholdsvis nyopstartet institution, vi er flyttet i helt nye lækre .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1