Er du 100-metermester til elektronik? – Vi søger en elektronikfagteknikerlærling til Brødeskov Kaserne i Allerød (Gen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hillerød

Kunne du tænke dig at være lærling en professionel, fremtidsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt? Kunne du tænke dig at arbejde med militært udstyr, så vil vi meget gerne høre fra dig, da vi står og mangler en elektronikfagteknikerlærling.

Om os

Vi hører under Vedligeholdelsesområde Øst, som er en del af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Området løser vedligeholdelsesopgaver på Forsvarets landbaserede materielsystemer. Vedligeholdelsesområdet har værksteder på Bornholm, Sjælland og i Sønderjylland og består samlet set af 250 medarbejdere.

Herunder finder du Optronik- og Sensorværkstedet på Brødeskov Kaserne, som er her dit praktiksted er.

Vi arbejder blandt andet med finmekaniske, optiske og elektroniktekniske kompetencer. Vi har dygtige medarbejdere, som udfører vedligeholdelse, reparation, justering, modifikation og kalibrering af optisk og elektronisk udstyr. Vi glæder os til at tage imod dig.

Hos os griner vi højt over vores forskelligheder og fejl, som vi selvfølgelig alle begår, og vi glæder os til grine med dig.

Om stillingen

Om uddannelsen
Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 3.5 år. Den teoretiske del foregår på en skole, som passer i forhold til din bopæl, og den praktiske del foregår hos os. Du vil lære at betjene, reparere, vedligeholde og modificere elektronisk udstyr.

Vi har lavet et lille udkast til, hvad vi formoder, at du vil blive klædt på til at kunne efter 3.5 år hos os, se nedenfor:

• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift
• Smøge ærmerne op, tage luppen for øjet og tage initiativ og ansvar for egne opgaver
• Har tilegnet dig de praktiske færdigheder, så du er klar til et job som elektronikfagtekniker

Om dig

Du har et nyere bestået grundforløb 2, inden for elektronik- og svagstrømsuddannelsen, eller er i gang med grundforløb 2, der er gennemført seneste ved ansættelse. Du har stor interesse for faget, og du er god til dansk og engelsk.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Ønsker at blive en dygtig elektronikfagtekniker
• Er nysgerrig og engageret af natur

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV).

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.482,96 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år og med grundforløb. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.284,78 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i oktober 2022 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Kenneth Helsby på telefon 3057 8474.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mathias Fønskov, på telefon 7281 9121 eller mail [email protected].

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2023. Samtaler afholdes løbende.

Vi ønsker ansættelse efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinations-divisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjene-ste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hillerød
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Farum

    Vi søger ligenu dygtige elektriker til vores afdeling i Farum. Vi er engageret i at levere professionelle og kvalitetsbevidste el løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber, du..
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Farum

    Vi søger en kvalitetsbevidst og omhyggelig tekniker til vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre kvaliteten af indgående varer, herunder delkomponenter, maskindele og mindre dele .
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Kongens Lyngby

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 2800 Kongens Lyngby
    • Elektriker
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Elektriker i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde med el-montage i avancerede industrimaskiner? Brænder du for at arbejde et sted med de nyeste teknologier inden for PLC, laser og fleksible solceller? Har du erfa..
    • Elektriker
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3