Praktikanter til [xxxxx], Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 30-04-2023 - Søborg

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2023


Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus. Du vil få hands-on erfaring på spændende projekter og have den nyeste teknologi inden for digitalt byggeri til rådighed.

Som praktikant i Byggeri Øst får du et solidt indblik i den alsidige og udfordrende dagligdag, der er på en byggeplads. Du vil blive inddraget i sektionens møder og aktiviteter og vil få et tæt og lærerigt samarbejde med både funktionærer og håndværkere. Du vil indgå som en vigtig del af vores stærke team sammensat af erfarne og yngre medarbejdere, og du vil få ansvar, men også sparring, hvor du har behov.

Opgavemæssigt vil du assistere teamet med planlægning, indkøb, styring og kvalitetssikring, samt tilsyn af vores fag- og underentreprenører. Du vil få indblik i, hvordan man planlægger og styrer et stort byggeri og vil få en hverdag med varierende tværfaglige arbejdsopgaver og et stærkt socialt fællesskab.

Vi garanterer at udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du har den nyeste teknologi inden for digitalt byggeri mellem fingrene, heraf BIM (Building Information Modeling), VDC (Virtual Design & Construction) og VR (Virtual Reality).

”Det er spændende at se, hvordan udfordringer opstår, og hvordan de løses på stedet her på pladsen, men også hvordan samarbejdet er mellem os og de forskellige entrepriser. Jeg kunne sagtens se NCC som en fremtidig arbejdsplads, når jeg er færdiguddannet.”

Nikolaj, tidligere praktikant i NCC

Vær med til at opføre nogle af København og omegns mest interessant byggerier

Som praktikant i Byggeri Øst, vil du komme til at arbejde på én af nedenstående byggepladser:

CHRISTIANSHOLM

På øen Christiansholm, bedre kendt som Papirøen, opfører NCC et nyt vartegn for København. DGNB-Byggeriet består af ejerboliger, almene boliger, et hotel og en markedshal til butikker, restauranter og kulturliv. Et spændende og komplekst byggeri hvor NCC’s erfarne kræfter og innovative kompetencer for alvor kommer i spil. Projektet er på i alt 64.000 m2 og er tegnet af Cobe arkitekter.

KRONLØBSØEN
Kronløbsøen bliver skabt som en nyetableret og attraktivt beliggende ø i indre Nordhavn. De 233 boliger bliver opført i et seks-etagers byggeri ovenpå en parkeringskælder i fire etager under vandoverfladen med plads til 1100 biler. Et unikt og komplekst byggeri, hvor NCC er totalentreprenør på de i alt 63.000 etagemeter. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritsen Arkitekter og Cobe samt tegnestuen STED, der står for landskabsarkitekturen.

NYT HOSPITAL NORDSJÆLLAND
I Hillerød opføres et offentligt hospital på ca. 122.000 m2 inklusiv selvstændig ”serviceby”. Det firkløverformede hospital placeres i grønne omgivelser og kommer til at betjene flere end 310.000 borgere. Det er et spændende projekt med store in-situ konstruktioner samt kompliceret aptering og installationer. De digitale værktøjer bliver prioriteret særligt højt på denne byggesag.

KYSTHUS 3

Opførelse af store eksklusive ejerlejligheder på Tuborg Syd i Hellerup. Et komplekst byggeri på i alt 15.000 m2, der opføres direkte ud til Øresund. Entreprisen indeholder de fleste områder inden for Råhus byggeri bl.a. kraftige bundplader og in-situ vægge samt montage af både betonelementer og stålkonstruktioner. Der er således mulighed for opnå en bred erfaring og udvikling inden for alle områder af Råhus byggeri.

HØRKÆR

For Nordkranen A/S og Green Point opfører NCC 445 lejligheder på samlet 34.155 m2 i Herlev. Byggeriet udføres som en åben karréstruktur i 4-11 etager med store altaner og tagterrasser, der omkranser et grønt gårdrum, hvor der desuden placeres tre punkthuse. Byggeriet skal opnå DGNB Platin certificering.

Starten på din karriere

Det er vigtigt for os, at din praktiktid bliver både udfordrende og spændende. Når du starter, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

”Jeg fik en varm velkomst, og mine kollegaer er super hjælpsomme. De vil gerne lære fra sig,

og de vil hellere end gerne inddrage mig i møder og samtaler. Her er ingen dumme spørgsmål,

og du kan være med til stort set alt. Det, synes jeg, er megafedt”

Mikkel, tidligere praktikant i NCC.

Det er vores erfaring, at du i dit praktikforløb vil lære en masse om dig selv og det at være entreprenør og dermed finde ud af, hvor i branchen du føler dig mest hjemme. Og hvem ved… måske fortsætter du din ansættelse som studentermedhjælper efter endt praktikophold og senere en fastansættelse – det ser vi i hvert fald ofte.

”NCC har mange forskellige afdelinger og muligheder, hvilket gør det enormt attraktivt for mig at se det som en fremtidig arbejdsplads. Her kan jeg indfri mine ambitioner og drømme, hvor jeg kan være med til at bygge folks drømme og føre bæredygtigt byggeri frem.”

Tobias, tidligere praktikant i NCC.

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør- eller konstruktøruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • har gode danskkundskaber i tale og skrift
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft.

Vil du prøve dig selv og din viden af hos os?
Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Produktionsdirektør Ulrich Matras Jensen på +45 24 40 80 57.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søborg
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ishøj

    Har du et højt servicegen? Er du passioneret omkring administration og koordinering, og kan du se dig selv være en del af en international virksomhed? Så er det måske dig vi søger! IREKS Nordic..
    • Bygningsarbejder
    • Ishøj
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    JobbetTil Lakrids by Bülow søger vi en produktionsmedarbejder til natholdet, der skal være med til at producere Lakrids by Bülows produkter, og sikre den helt rette kvalitet af lakrids og dragé. Du..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2