Assisterende køkkenchef, fuldtid, Scandic Glostrup, Scandic Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Scandic Hotels A/S, Storkøbenhavn

Ansøg senest: 1. februar 2023 Brøndbyvester

Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende køkkench...
Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?

Lignende jobs

0 job fundet
 • Kok, fuldtid, Scandic Glostrup

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 3. februar 2023 Brøndbyvester. Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Glostrup. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
 • Dygtige kokke til DI's ambitiøse køkken

  Fri kontakt
  Har du lyst til at være en del af et kreativt køkken, som har fokus på trivsel og det gode arbejdsliv? DI’s køkken i Industriens hus opnormerer! Vi servicerer mere end 90.000 gæster årligt med ambitiøs mad lavet fra bunden og af de bedste råvarer.
 • Kokkeelev, Scandic Copenhagen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 28. februar 2023 København. Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Copenhagen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken.
 • Kok, fuldtid, Scandic Copenhagen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 28. februar 2023 København. Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
 • Dygtig kok/ernæringsassistent søges til centralkøkkenet på Vestre Fængsel i [xxxxx] Hovedstaden

  Har du erfaring fra moderne kantinedrift? Kan du se dig selv på en spændende og anderledes arbejdsplads med gode arbejdstider, hvor du bidrager med at hjælpe indsatte til at få nye kompetencer, så .