Presserådgiver søges til Movias presse- og kommunikationsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kan du placere den kollektive transport i den offentlige debat om borgernær velfærd? Kan du håndtere presse- og krisekommunikation og omsætte svært tilgængeligt stof til letforståelige budskaber i såvel korte nyheder som længere debatindlæg? Motiveres du af at styrke omverdenens opfattelse af bæredygtig kollektiv transport med bus, lokaltog og flextrafik gennem tværgående samarbejde og PR?

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til busser og tog, og mange af os er også afhængige af den kollektive transport for at få hverdagens puslespil til at gå op og vores sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

Movia er Danmarks grønne mobilitetsselskab, og vi er Danmarks største, regionale trafikselskab. Vi ejer blandt andet Lokaltog A/S, som driver de ni lokalbaner på Sjælland.

Vi søger en fagligt stærk presserådgiver til at indgå i presse-og kommunikationsgruppen og hjælpe os med at nå vores mål. Vi har travlt, for der er sjældent en stille dag, når man arbejder med kollektiv transport. Stillingen ønskes derfor besat hurtigst muligt med en velkvalificeret og udadvendt medarbejder, som får en række spændende opgaver i en stor, politisk ledet, og ejet, organisation, der opererer i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder, kommuner og regioner.

Du bliver en del af området Kommunikation og Information i Movia i Valby, som er placeret centralt i organisationen, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktionen og bestyrelsen. Dine opgaver vil være alt fra akut og planlagt pressehåndering, krise- og kommunikationsrådgivning samt projektdeltagelse i kommunikationsstrategiske indsatser mv.

Stillingen som presserådgiver har primært sigte på:

  • Movias dialog med interessenter, samarbejdspartnere og den brede offentlighed
  • Her-og-nu pressehistorier, lancering af nye produkter, og målrettede kommunikationsindsatser
  • Udarbejdelse af nyheder og pressemeddelelser, krisekommunikationsplaner og –strategier

  • Formidlingsbidrag til rapporter, årsrapporter, forretningsplaner og publikationer
  • Udarbejdelse af debatindlæg og kronikker
  • Interessevaretagelse og interessentdialog
  • Projektledelse i forhold til presse- og kommunikationsindsats i større anlægsprojekter og infrastruktur-tilpasninger
  • Intern kommunikation, herunder på Movias intranet

Den ideelle kandidat:

  • Har en journalistisk baggrund – men vi er ikke så optaget af, hvor du har den fra
  • Har 3-5 års erfaring med bl.a. kritisk pressehåndtering og strategisk kommunikation, gerne fra en politisk styret organisation eller en organisation med mange forskellige interessenter
  • Har politisk tæft
  • Er godt skrivende med dokumenteret erfaring i at skrive såvel pressemeddelelser som længere tekster og rapporter
  • Har erfaring med hurtig håndtering af pressehenvendelser
  • Har gennemslagskraft til at sikre, at Movias interesser fremstår klart i den politiske og offentlige debat
  • Har stærke organisatoriske samarbejdsevner
  • Arbejder struktureret og kan drive med projektledelse og stramme tidsplaner

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Vi tilbyder fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, og får også brug for din.

Vi tilbyder en sjov hverdag, stejl læringskurve og energisk stemning
Du bliver en del af Movias forretningsenhed Kommunikation og Information. Udover ansvar for presse, kommunikation, markedsføring og public affairs, varetager Kommunikation og Information også vores arbejde med trafikinformation og grafisk design, samt Movias dialog med borgerne i busser, flextrafik og lokaltog gennem de kundevendte kanaler i den kollektive transport på hele Sjælland.

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i nye, moderne lokaler. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og vi holder hinanden ansvarlige på vores evne til at nå i mål med opgaverne. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden. Og så er vi centralt placeret som nabo til Valby St.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2023 eller snarest muligt derefter.

Fredag 22. januar 2023.

Samtaler forventes gennemført i uge 5 og 6.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Kommunikation og Information Birgitte Skøtt Lenstrup på mobil 61 16 21 53 eller via e-mail: [email protected].

Ansøgning:

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Valby
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Pr-konsulent i København

    Image ProducerSamsøe Samsøe is looking for an Image Producer to join the Copenhagen office full-time. In this role, you will be responsible for coordinating all marketing imagery: seasonal camp..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info
  • Pr-konsulent (praktik) i København V

    Vil du udvikle dine evner inden for politisk kommunikation og presse? Kunne du tænke dig at arbejde med klima, bæredygtighed og den grønne omstilling? Så grib chancen for at komme med helt ind i ma..
    • PR-konsulent
    • København V
    Få mere info
  • Pr-konsulent (freelance) i København

    Public Relations & Media Outreach Internship Outinspire ApS Copenhagen Internship Salary Unpaid 🌟 OutInspire Calls Upon PR adventures & Media Outreach M..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info
  • Pr-konsulent i København

    Vil du være med til sætte dagsordenen, når den sparsomme spalteplads til den gode historie kræver kreativitet og den rette vinkel..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0