Biografchef Fields

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Biografchef Fields



Vil du stå i spidsen for Nordisk Film Biografer Fields og blive en del af Danmarks største biografkæde? Så læs videre!



Som biografchef i Nordisk Film Biografer Fields, har du ansvaret for vores gæsters totaloplevelse samt at lede og motivere vores engagerede medarbejdere. Netop vores medarbejdere har en central rolle i at skabe magiske biografoplevelser. En stor del af den daglige drift vil derfor foregå ’on stage’, hvor du motiverer og coacher vores medarbejdere.

Derudover er din vigtigste opgave som Biografchef at drive det lokale marked og vækste biografens konkurrenceevne og markedsandel, herunder fortsætte det tætte samarbejde med centerledelsen hos indkøbscenteret Fields, hvor vores biograf er placeret. Sammen med storcenterets ledelse samarbejder I om at sikre, at omgivelserne omkring biografen er lige så optimal som inde i biografen.

Biografen som kontor
Nordisk Film Biografer Fields består af 60 både fastansatte og timelønnede medarbejdere over og under 18 år. Vi har et fantastisk sammenhold kollegaerne imellem, hvilket vi værner om. Derudover har vi store ambitioner for vores biograf og vi arbejder hver dag hårdt for at give vores gæster den bedste biografoplevelse.

Udover suveræn service er vores biograf i Fields spækket med masser af digitale services som luksussæder i alle vores sale m.m. Vi afholder det almindelige filmprogram og derudover byder biografen også på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events/sportsbegivenheder/koncerter, operabio, babybio, forpremierer og meget, meget mere.

Som biografchef er dine vigtigste opgaver at:

  • Være biografens aktive ansigt udadtil i nærområdet
  • Udvikle og implementere den lokale forretningsstrategi mod at drive både admissions- og omsætningsvækst
  • Sikre velfungerende drift og gæsteoplevelser af høj kvalitet
  • Udvikling, vedligeholdelse og afvikling af de oplevelser, salgsaktiviteter og services, som vi tilbyder bio­grafens gæster
  • Daglig ledelse af biografen - herunder rekruttering, træning, samt coaching
  • Udfærdigelse og opfølgning på drifts- og lønbudgetter, herunder bemandingsnormering og fastlæggelse af vagtplaner
  • Sikre velfungerende fysiske rammer og servicestandard indenfor rengøring, vedligeholdelse og biografens visuelle udtryk m.v.
  • Koordinering og eksekvering af interne stabsfunktioners leverancer til biografen, herunder concession/F&B, salg/marketing, film- & booking, IT-services og ejendomsservice.
  • Sikre et velfungerende samarbejde med centerledelsen

Kvalifikationer

  • For at lykkes i rollen er det afgørende, at du kan opbygge og fastholde velfungerende teams og har flere års ledelseserfaring gerne af forskellige personalegrupper fx både fuldtids- og timelønnede medarbejdere, hvor du har demonstreret dine evner i ledelse af større personalegrupper.
  • Du besidder desuden en veludviklet kommerciel forretningsforståelse. Vi forventer, at du kan lide at skabe vækst og resultater sammen med andre og motiveres af en hverdag, hvor din indsats er afgørende for vores resultater i Danmark.
  • Du kan etablere gode gæsterejser, B2B salg og lokal markedsføring.
  • Kan indgå og samarbejde med resten af de danske biografchefer og vores danske hovedkontor.
  • En stor del af biografens omsætning skabes i aften- og weekendtimerne, hvad der kan påvirke biografchefens arbejdstid. Vi forventer, at du er fleksibel i forhold til dette, efter behov.

Relevant erfaring kunne være fra hotel- og restaurationsbranchen, underholdning, rejsebranchen eller anden form for forretning med fokus på oplevelser, service og med mange timelønnede medarbejdere både over og under 18 år. Vigtigt er den commercielle forståelse for sammenhængen mellem gæsterne, oplevelser og biografens drift og nøgletal.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Martin Gerlach, [email protected].

Arbejdsadresse:
Ørestad Boulevard 102 A
Copenhagen S, DK, 2300
Denmark

Om Nordisk Film Biografer


Nordisk Film Biografer A/S er den største biografkæde i Danmark og den største spiller i biografindustrien med et total billetsalg på ca. 6 mio. billetter pr. år. Vi har mere end 900 servicemindede medarbejdere, som betjener vores gæster i hele Danmark. Vi har et omfattende online booking- og medlemskabprogram, og vi indgår i Nordisk Film Cinemas, som driver 40+ biografer i Danmark, Norge og Sverige. Hvis du vil vide mere: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande, og vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film. Vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling og markedsfører PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Join Our Team as Head of Digital Marketing Data and Performance! Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through inno..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 23
17. april 2024 20
16. april 2024 19
15. april 2024 20
14. april 2024 18
13. april 2024 18
12. april 2024 16
11. april 2024 18
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 14
1. april 2024 15
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 16
28. marts 2024 17
27. marts 2024 16
26. marts 2024 16
25. marts 2024 13