Vi har brug for din viden på det el-tekniske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Ejendomscenteret søger en teknisk velfunderet el-ingeniør, el-installatør eller maskinmester med særlig el-teknisk forståelse og interesse. Vi ser gerne, at du har kompetencer og erfaring med drift, vedligehold og optimering af el-tekniske installationer. Det er en fordel, hvis du har praktisk projekteringserfaring, som kan danne grundlag for en god bygherregranskning af projekter af varierende størrelse.

Vi tilbyder


  • Et spændende og udfordrende job i en uformel, men dog fagligt velfunderet og stolt organisation. Her lægger vi vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Du vil få en række dygtige og venlige kolleger med forskelligartede faglige baggrunde, som kan give god faglig sparring og som gerne deler viden og erfaringer med dig.
  • En hverdag med mulighed for at arbejde med varierende opgavetyper af forskellige størrelser, da Ejendomscenteret råder over en varieret portefølje af ejendomme.
  • Mulighed for at arbejde og tænke velovervejet, helhedsorienteret, bæredygtigt og samtidig innovativt.
  • En organisation med stor erfaring i gennemførelse af mange forskelligartede projekter.
  • En arbejdsplads med fokus på god ”work/life balance”. Ejendomscenteret er en vellidt og social arbejdsplads med et godt og venligt arbejdsmiljø. Der er en god tone både medarbejder og ledelse imellem.

Dine opgaver


Du vil blandt andet få ansvar for
  • Planlægning, udførelse og økonomistyring af vedligehold, opretninger og energiforbedringer af bygningers el-tekniske installationer, belysning og brandtekniske anlæg.
  • Udarbejdelse af projekt- og udbudsmateriale samt gennemførelse af udbud, kontrahering, fagtilsyn og aflevering på mindre og mellemstore opgaver og rammeudbud.
  • Energioptimering og driftsrådgivning på det el-tekniske område.
  • Intern ingeniørrådgivning af kolleger, brugere, teknisk servicepersonale på de forskellige områder og forvaltningerne ved byggeopgaver.
  • Bygherregranskning/ -kommentering samt deltagelse i interne projektgrupper ved større anlægssager, som projekteres af eksterne rådgivere.
  • Sparring i forbindelse med sikringsanlæg (ADK, AIA, TVO).


Organisatorisk bliver du en del af Team C, men du kommer til at løse opgaver på tværs i hele Ejendomscenteret, hvor du vil komme til at arbejde med alt fra børneinstitutioner, skoler, idrætsanlæg, plejehjem m.m.

I jobbet vil du have hyppig kommunikation, tilsyns- og mødeaktivitet med teknisk personale, brugere og håndværkere lokalt på de kommunale institutioner, hvor du vil blive en central sparringspartner.

Lidt mere om dine styrker


  • Du har en uddannelse som el-ingeniør, el-installatør eller maskinmester evt. med en baggrund som elektriker.
  • Du har det godt med at være i dialog med mange forskellige mennesker og formår at formidle fagligt stof til ikke teknikere.
  • Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt, og du kan skabe gode relationer og samarbejde med mange forskelligartede brugere.
  • Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har viden om eller interesse for de el-tekniske aspekter ved brandtekniske anlæg.
  • Du har lyst til at blive en del af et fagligt og socialt fællesskab.

Mere om Ejendomscenteret


Ejendomscenteret er Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, renovering, udvikling, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Ejendomscenteret yder – som en del af PSU (Center for Politik, Styring og Udvikling) – bygherrerådgivning over for kommunens forvaltninger og er udførende bygherre på en lang række byggeprojekter.

Der er tre byggeteams i Ejendomscenteret bestående af bygningsrådgivere, ingeniører og projektledere med byggetekniske baggrunde. Hvert team varetager struktureret, langsigtet, 10- årig vedligeholdelsesplanlægning af en portefølje af ejendomme baseret på systematiske bygningssyn. Desuden gennemføres projekter i alle størrelser fra mindre ombygninger til store nybygningsprojekter. Endvidere er der en stab, som håndterer tværgående opgaver såsom strategisk analyse, økonomi mv.

Ejendomscenteret har ca. 40 medarbejdere bestående af bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske designere. Foruden de rent byggetekniske opgaver varetager Ejendomscenteret også andre funktioner såsom juridisk assistance, koordinering af sikringsområdet, opretholdelse af digitalt tegningsarkiv og data-management, IT-fagsystemer og administration af afdelingens økonomi og personale samt ledelsesrapporteringer og øvrige sekretariatsfunktioner.

Løn- og ansættelsesvilkår


Du bliver ansat på overenskomstvilkår, og vi forventer, at du kan tiltræde 1. april 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger


Du er velkommen til at kontakte teamleder Peter Friche Madsen på telefon 61 14 22 17.

Frist


Der er ansøgningsfrist 2. februar 2023. Vi forventer at holde 1. samtale den 6. februar 2023 og 2. samtale 9. februar 2023.

Om kommunen


Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune, også med sine ejendomme. Vi ønsker gode rammer for de velfærds- og serviceydelser, som kommunen leverer. Sammen med dig er der meget, vi skal gøre til virkelighed.

Byrådet har afsat betydelige midler til en række nye børnehuse, Fremtidens Skole, nye skøjtefaciliteter, et sundheds- og beskæftigelseshus ved Buddinge Station, nye anvendelser af de bygninger, som husede Blågård Seminarium og meget andet.

I Gladsaxe Kommune i øvrigt er der en massiv udvikling i gang, som også får betydning for Ejendomscentrets arbejde, blandt andet arbejdet med Letbanen, Grøn strategi, Bagsværd bymidte, samarbejdet om Gladsaxe erhvervsområde og Søborg Hovedgade. Samtidig skal driften af kommunens eksisterende 386.000 m2 optimeres, blandt andet for at skabe sammenhæng til den daglige drift, klima- og energioptimering, indeklimaforhold for de daglige brugere med videre.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i Rødovre

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 2610 Rødovre
    • Elektriker
    • Rødovre
    Få mere info
  • Elektriker i Herlev

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
25. april 2024 103
24. april 2024 106
23. april 2024 103
22. april 2024 102
21. april 2024 105
20. april 2024 107
19. april 2024 108
18. april 2024 107
17. april 2024 99
16. april 2024 99
15. april 2024 97
14. april 2024 100
13. april 2024 100
12. april 2024 102
11. april 2024 100
10. april 2024 97
9. april 2024 97
8. april 2024 98
7. april 2024 99
6. april 2024 101
5. april 2024 101
4. april 2024 98
3. april 2024 98
2. april 2024 97
1. april 2024 97
31. marts 2024 102
30. marts 2024 104
29. marts 2024 110
28. marts 2024 109
27. marts 2024 110
26. marts 2024 106