Brandmand/First Responder i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Vi søger ny kollega til Brand og Redning



Om jobbet
Som Brandmand/First Responder er din vigtigste opgave at indgå i en hurtig og effektiv redningsindsats i forbindelse med havari eller andre ulykker på lufthavnen. Du bliver medansvarlig for sikkerheden på manøvreområdet, og under ledelse af Indsatsleder Fly støtter du bl.a. med overvågning af manøvreområdet for at nedbringe risikoen for kollision mellem luftfartøjer og fugle. Som vagtgående er du First Responder for både passagerer og medarbejdere. Du vil desuden indgå i turnus som daglig ansvarlig for vores bagagesorteringsanlæg og vaskeri.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:
  • Støtte den daglig ansvarlige for bagagesorteringen som bagageoperatør
  • Hjælpe assistancekrævende passagerer herunder fysisk og psykisk handicappede
  • Med de rette kompetencer vil du indgå i instruktørpuljen
  • Dagligt eftersyn og vedligeholdelse af afdelingens køretøjer
  • Daglig vedligeholdelse af indsatsudstyr

Du skal være indstillet på, at dine vagter er placeret på alle tidspunkter af døgnet, da funktionen er døgnbemandet - inklusiv hver anden weekend.

Kvalifikationer
Du har gyldig funktionsuddannelse brand, og har erfaring som brandmand. Du har en god fysisk form, så du til enhver tid er i stand til at blive indsat som brandmand. Du har kørekort C og gerne CE. Har du erfaring fra en lufthavn og jagttegn, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Som person har du en positiv fremtoning, og du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver. Vi lægger vægt på at du bidrager positivt og konstruktivt til opgaveløsningen og til teamet.

Du har gode formuleringsevner på dansk og engelsk, og er rutineret bruger af IT.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil med garanti få en spændende og varieret hverdag i et motiveret team og med en stor berøringsflade i en spændende, international organisation.

Som medarbejder i Billund Lufthavn tilbyder vi en lønpakke med bl.a. pension, tilvalg af sundhedssikring, betalte pauser, en ekstra feriefridag, inhouse Falck Healthcare, kantineordning og en aktiv personaleforening.

Afdelingen
Som Brandmand/First Responder bliver du ansat i afdelingen Airport Operations Control Center (AOCC). Du vil indgå i teamet Brand & Redning, som består af 7 Indsatsledere Fly, 24 Brandmænd og en Funktionsleder.
Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Funktionsleder BOR Rasmus Kongsted Haugaard på mail [email protected] og Afdelingschef Mike Rosenstrøm på mail [email protected]..

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2023, men send gerne din ansøgning og dit udførlige CV snarest.

For at blive godkendt til ansættelse i Billund Lufthavn er det et krav, at du udfærdiger et udførligt CV bestående af præcise datoer i form af dag, måned og år, eksempelvis 01.01.2017 - 30.11.2021 for alle perioder fem år tilbage.

Søg nu ved at klikke på "Ansøg" nederst på siden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1