Jurister til International Social Sikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Kan du overskue det komplekse og manøvrere i et spændingsfelt?
Som jurist i International Social Sikring er du sparringspartner for sektionschefen, når du formidler relevant lovstof, løsninger/afgørelser ift. komplekse ansøgninger. Du behandler komplekse ansøgninger om social sikring for ansatte, der arbejder uden for Danmark. I den forbindelse får du mulighed for at arbejde med kundeservice og sagsbehandling.

Sektionen har et landsdækkende fagansvar for at træffe afgørelser i sager om at sikre borgere deres sociale rettigheder. Området reguleres af EU-lovgivningen samt Danmarks bilaterale aftaler om social sikring.

International Social Sikring handler grundlæggende om hvilket land, man som borger og arbejdstager er berettiget til at få sociale ydelser fra. I International Social Sikring består opgaverne derfor primært i at træffe afgørelser om, hvor borgere er socialt sikret, når de arbejder på tværs af grænserne.

Du kommer til at have opgaveansvaret, når du beskæftiger dig med de største danske virksomheder med væsentlig aktivitet i EU. Virksomhederne er således meget optagede af social sikring i relation til deres medarbejdere samt virksomhedens forretningsgrundlag – og det er i det spændingsfelt, at du med et pragmatisk mindset får enderne til at mødes.

Konkret bliver dine arbejdsopgaver bl.a. at:

  • kommunikere med udenlandske myndigheder om konkrete sager og af og til deltage på rådsmøder etc.
  • udarbejde vejledninger om reglerne efter EU-forordninger og aftaler om social sikring
  • bistå med faglig kompetence med hensyn til regler og praksis vedrørende Danmarks aftaler om social sikring med en eller flere stater og yde bistand til Beskæftigelsesministeriet ved indgåelse af nye aftaler om social sikring; herunder indgåelse af administrative aftaler og udarbejdelse af blanketter dertil
  • videreudvikle forretningsområdet sammen med sektionschefen og tage ansvar for udvikling af sektionen og den enkelte medarbejder
  • yde god og præcis vejledning til borgere og virksomheder både telefonisk og skriftligt
  • indgå i den daglige drift med forskellige faglige opgaver.

Hvad er din rolle og profil?
Der kan være flere indgange til rollen som vores nye kollega. Måske har du solid erfaring med sagsbehandling, evt. fra en myndighedsrolle – måske er du mindre erfaren.

Det vigtigste er, at du er opsøgende, vedholdende, argumenterende og i stand til at træffe beslutninger. Du er en god sparringspartner for dine kolleger og din leder. Du søger indsigt og forståelse og deler ud af din viden, så du motiverer dine kolleger.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Du bliver en del af en stor organisation, som hele tiden forandrer og fornyer sig. Du vil desuden indgå i et velfungerende og ambitiøst team, hvor vi lægger vægt på viljen til at lykkes via videndeling og læring.

I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være jurist i ATP her.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 5. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Beiter Sebelin på tlf. 4147 3139 eller mail [email protected]

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Haderslev
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Fredericia

    Her får du muligheden for at træde ind i en rolle i [xxxxx], som er i hastig udvikling – og samtidig få både en fleksibel hverdag og fagligt stærke kolleger i et virkelig velfungerende team. .
    • Jurist
    • Fredericia
    Få mere info
  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    JOBBESKRIVELSE Ved Juridisk Institut vil en ph.d.-stilling i jura med tjenestested på Campus Esbjerg være ledig til besætte..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 1