Rekrutteringsfirma

tværfaglig projektleder til renovering og fornyelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du erfaring med tværfaglig projektledelse? Er du idérig og målrettet i din tilgang til opgaver? Og kunne du tænke dig at være med til at sætte dagsordenen?
Så er dette job måske noget for dig.

På vegne af AI Arkitekter & Ingeniører søger randstad en erfaren projektleder, der forstår at sætte fokus på tid, kvalitet, økonomi og den grønne dagsorden. Mere konkret bliver dine arbejdsopgaver:
- Projektledelse i forbindelse med større renovering eller nybyggeri inden for et af følgende områder: boliger, skoler, hoteller og erhverv
- Kontakt til bygherre og underrådgivere
- Myndighedskontakt
- Ressourceplanlægning
- Styring af tid og økonomi
- Styring af projektdokumentation og kvalitetssikring

om dig


Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling inden for byggeområdet og en uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller tilsvarende. Du har en god økonomiske forståelse, eksempelvis i forhold til budgetstyring.
Ligeledes har du et godt IT-kendskab på et højt niveau, og Office-pakken er din hjemmebane.

I forhold til personlige egenskaber er du:
- En teamplayer
- Struktureret og ambitiøs
- Detaljeorienteret
- God til at håndtere mange situationer på én gang
- Selvstændig og god til at træffe beslutninger
- Flydende i dansk både i skrift og tale

ai tilbyder


En særdeles spændende og udviklende stilling i en vækstorienteret arkitekt- og ingeniørvirksomhed, hvor du arbejder med renoveringer og nybyggeri, og hvor du bliver en del af et tværfagligt team, der løser opgaver primært i Storkøbenhavn.
Du vil blive modtaget af et veluddannet team, som glæder sig til at byde dig velkommen, samt af en synlig ledelse og en flad struktur. Du har gode muligheder for at blive udfordret på dine kompetencer og være med i nye projekter.
AI Arkitekter & Ingeniører går op i, at medarbejderne trives på jobbet, og der er en aktiv personaleforening, som løbende afholder interessante arrangementer.

ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. randstad forestår rekrutteringen på vegne af AI. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. 92 92 08 53. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


randstad Danmark er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København SV

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Opportunity Are you excited about shaking things up in asset management? Maersk is undergoing an all-encompassing transformation to deliver truly integrated logistics by providing end to end logi..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København NV

    Til vores tegnestue i København leder vi lige nu efter en erfaren landskabsarkitekt og projekteringsleder, der – ligesom os – tror på, at skønhed skaber forandring. Vi vil inspirere, udfordre og en..
    • Projektleder
    • København NV
    Få mere info
  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info