Rekrutteringsfirma

QHSE Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Det går stærkt hos Priess – der optimeres og gøres klar til kraftig vækst. Virksomheden leverer løsninger til den grønne omstilling, og ordrebogen er fyldt godt op. Derfor er der brug for flere dygtige og handlekraftige medarbejdere, der kan bidrage til fortsat fremdrift. Hos Priess bliver du en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.

Med forandringsledelse og ”sense of urgence” skal du løfte QHSE-området til excellence niveau
Væksten hos Priess sætter ny dagsorden for arbejdet med QHSE. QHSE-området skal derfor på alle områder løftes til næste niveau, så processer, værktøjer og kompetencer understøtter rejsen mod europamesterskabet. Du gennemfører analyser og visualiserer ”as is” billedet og udarbejder efterfølgende ”to be” fremtidsplanen. Du skaber commitment til planen og eksekverer.

Eksekvering og ”sense of urgence” bliver afgørende for succesfuld forandringsledelse, og du vil derfor få en aktiv hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer samt eksterne interessenter træffer de beslutninger, der sikrer fremdrift. Der er en HSE-assistent til at hjælpe dig, men generelt kommer du til at arbejde både strategisk og operationelt. Jobbet er ideelt for den, der motiveres af at konceptudvikle, eksekvere og af at kunne sætte sit eget aftryk på virksomhedens vækst.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Skabe en proaktiv kultur med afsæt i 0-fejls filosofi
  • Udvikle et kvalitetsledelsessystem herunder valg af QMS-platform, evt. ISO-certificeringer og KPI-systemer
  • Indarbejde processer og værktøjer i forbindelse med både eksisterende som nye produkter
  • Udvikle et Quality Supplier Management system i samarbejde med strategisk indkøb
  • Træne og udvikle kompetencer i organisationen indenfor QHSE
  • Udvikle kontrolplaner og håndtering af afvigelser
  • Reklamationsbehandling og korrigerende handlinger
  • Auditering af interne og eksterne processer

Du får reference til COO og bliver en del af den lokale ledergruppe. Daglig arbejdsplads vil primært være i Vinderup, sekundært i Herning. Der skal forventes ca. 10 rejsedage om året, i takt med eksporten vækster.

Om dig
Du har en uddannelse på bachelor- eller masterniveau og minimum 3 års erfaring som kvalitetschef i en international produktionsvirksomhed. Du har fået et godt kendskab til de forskellige værktøjer indenfor QHSE herunder erfaring med ISO9001, ISO14001 og ISO45001 og har gennem tidligere jobs vist, at du kan skabe resultater og fremdrift med din systematiske, metodiske, analytiske og synlige tilgang til jobbet. Du tager hurtigt action på fokusområder, og er en stærk afslutter. Du er klar til at give sparring og redskaber til dine kolleger, så I sammen når de opsatte mål. Du skal have evnen til både at kunne se det store billede, men skal også kunne gå i detaljen, når det er påkrævet for løsning af opgaven. Du trives på produktionsgulvet og forstår at vinde dine kollegaer over på din side. Du skal naturligvis være robust og tilpas vedholdende, når du har fakta på din side.

Kendskab til Lean er en fordel, da Priess har igangsat et større Leanprojekt. Har du erfaring med statistik, herunder måske taget en Lean Six Sigma Green Belt uddannelse (eller højere uddannelsesniveau), vil det være en fordel.

Det er også en fordel, hvis du allerede har erfaring med kvalitetsarbejdet i forhold til leverandører og kunder, herunder erfaring med PPAP og APQP. Det forventes, at du er stærk i anvendelse af QMS- og ERP-systemer (virksomheden anvender Navision) og i Office pakken. Engelsk skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau er en forventning.

Priess tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling i et uformelt miljø med højt til loftet og lavt hierarki. Der arbejdes målrettet på at optimere virksomheden og klargøre den til kraftig vækst. Væksten er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling, og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”. Dermed kan du også se frem til at blive europamester sammen med dine kollegaer, når målene er indfriet.

Priess tilbyder kantine, frugtordning, tand- og sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Nibe

    Vi søger elev til [xxxxx] Nibe Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og .
    • Øvrige
    • Nibe
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Vi lover dig et arbejde blandt dygtige kolleger i et lærerigt og dynamisk miljø, hvor fagligheden og fokus på det gode patientforløb er højt prioriteret - et sted med høj arbejdsglæde og et godt sa..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Brønderslev

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 9700 Brønderslev
    • Øvrige
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Øvrige i Løgstør

    Er en hverdag fyldt med service og vedligehold lige noget for dig? Du vil blive en del af et team på 10 medarbejdere i en velanset virksomhed i Løgstør. Virksomheden er højt certificeret inden fo..
    • Øvrige
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0