Arbejdsmiljøkonsulent til en af Nordens førende entreprenørvirksomheder [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 26-02-2023 - Søborg

Arbejdsmiljøkonsulent til en af Nordens førende entreprenørvirksomheder NCC Danmark A/S


Har du lyst til at tage ansvaret for at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø på større byggeprojekter hos en af Nordens førende entreprenørvirksomheder? Og kan du snakke lige nemt med bygherren, projektlederen og håndværkeren?

Så bliv arbejdsmiljøkonsulent hos NCC. Her bliver du en del af et team, der er lige så passioneret omkring arbejdsmiljø, som du er – og en virksomhed, hvor vi ikke går på kompromis med vores værdier.

Bliv en del af et solidt team

Du bliver en del af Arbejdsmiljøafdelingen, bestående af en arbejdsmiljøchef og 8 konsulenter – og nu også dig. Alle konsulenter har deres egne projekter, som I hver især har ansvaret for, men der er også gode muligheder for sparring, både fagligt og socialt.

Det første, jeg tænkte, da jeg startede i teamet, var: ’hvor heldig kan man være?’ Der er årevis af erfaring her, et kæmpe engagement, og folk er ekstremt hjælpsomme,” fortæller arbejdsmiljøchef Charlotte Juhl.

Vi sørger for et godt onboardingforløb tilpasset til dit erfaringsniveau og dine behov, så du kommer godt på plads i teamet. Og så får du både fysiske og e-learning-kurser samt en erfaren mentor, der coacher og guider dig igennem den første tid.

Bredt samarbejde omkring sikkerhed på byggepladsen

Din fornemmeste opgave er at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø på det projekt, du er tilknyttet. Du får i første omgang hjemme på en af vores byggepladser i Hillerød, og når dette projekt er afsluttet, vil du komme videre til et nyt sted i Hovedstadsområdet.

Du vil til daglig samarbejde med projektteamet og bygherrerepræsentanter samt håndværkerne på pladsen, og du vil være i jævnlig kontakt med dit eget arbejdsmiljøteam på telefon og mail. Derudover vil du også:

  • være ansvarlig for mønsterrunderinger og afvikling af koordinerings- og arbejdsmiljømøder
  • afholde instruktionsmøder og opstartsmøder for håndværkere på byggepladsen
  • være ansvarlig for koordineringen på pladsen i tæt samarbejde med projektteamet
  • indrapportere ulykker og tæt på-hændelser.

Endelig vil du med jævne mellemrum møde dine kolleger på vores hovedkontor i Søborg til både faglige og sociale arrangementer.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Jeg er selv ret ny i NCC, men allerede fra starten var det tydeligt, at værdierne ikke bare var ord på et papir – der er rent faktisk handling bag. Det er især vigtigt for os, der har med arbejdsmiljø at gøre, for det betyder, at vores arbejde prioriteres højt,” fortsætter Charlotte.

Diplomatisk og erfaren arbejdsmiljø-entusiast

Dine exceptionelle kommunikationsevner er grunden til, at du kan samarbejde gnidningsfrit med hvem som helst. Det falder dig også helt naturligt at gå struktureret og selvstændigt til værks, hvor du altid følger op på de processer, du sætter i gang.

Samtidig har du 1-2 års erfaring i at arbejde med arbejdsmiljø, måske som arbejdsmiljøkonsulent eller -koordinator, gerne fra større byggeprojekter, som fx Metroen, Storstrømsbroen, Femern, hospitalsbyggerier e.l.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en relevant faglig- eller uddannelsesmæssig baggrund som fx ingeniør, kemiker, tekniker, bygningskonstruktør, håndværker eller lignende
  • har gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer
  • har gode IT-færdigheder og gerne erfaring med Office-pakken og Dalux
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • har kørekort kategori B.

Interesseret?

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Charlotte Hougaard Juhl
H&S Manager

[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Søborg
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Hellerup

    Er du vores ny kollega? Vi søger en energisk, flittig og smilende medarbejder til grønne arealer & havearbejde. Du er mødestabil, arbejdsom og bidrager til en positiv stemning i teamet. Du .
    • Naturmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i København

    Grønne medarbejdere Vil du være med til at plante en grønnere fremtid?Vi søger passionerede og engagerede grønne medarbejdere til at starte hurtigst muligt! Her får du muligheden for at blive en de..
    • Naturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i København

    Interesserer du dig for bæredygtig fiskeriforvaltning, EU-lovgivning og internationale relationer på fiskeriområdet? Og har du lyst og evner til at arbejde tværgående med implementering af EU-regle..
    • Naturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Smørum

    Kan du lide at udføre grønt vedligehold om sommeren og træfældning i vinterhalvåret? Og vil du indgå i et akut stormberedskab? Så har vi et godt job!JOBBET – GANSKE KORT:Vi søger dig, som v..
    • Naturmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0