Sygeplejerske i til dag- og nattevagt, intensivt afsnit SL3, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Er du sygeplejerske og interesseret i at arbejde i dag- og nattetimerne? Så er du måske lige den vi mangler i vores fantastiske SL3 team!

En af vores dygtige kollegaer skal ud og prøve kræfter med sygeplejen i en anden del af organisationen, så netop nu er der plads til et nyt skud på SL3 stammen.

SL3 er et intensivt afsnit, hvor humor, selvindsigt, ærlighed, mærkbar tilstedeværelse og hjerterum, er dét vi primært behandler hinanden og vores patienter med.

Vi er et tværfagligt team, som tror på at vores forskellighed gør os stærkere.

Vi er et stort team som ikke blot trives på arbejdspladsen, men vi ynder også at være sociale parallelt med arbejdet. Vi gør en dyd ud af at socialisere både elever og studerende ind i gruppen – derfor er der også mange der forbliver i afsnittet som timeafløsere efter endt praktikforløb.

Vi gør meget ud af ligeværd blandt de forskellige faggrupper – hvilket skaber en god dynamik blandt kollegaerne med positivt afsæt i patientplejen.

Som ansat på Sl3 er der ligeledes stor mulighed for løbende at dygtiggøre sig. Der er mulighed for at træne skills i vores skillslab (eks sonde, Im injektion, VR briller mm). Vi har også temadage x flere årligt, løbende psyko fysisk undervisning og mulighed for at specialisere sig dybere andre veje såsom eks NADA uddannelse.

Vi arbejder primært i to vagtlag, medmindre man har et andet ønske. Vi forsøger altid at tilpasse arbejdslivet til privatlivet, om ikke andet så står der altid gode kollegaer klar til at hjælpe.

Selve afsnittet har 14 sengepladser og huser patienter fra hele diagnose spektrummet, der alle modtager en individuel tilgang.

Recovery er omdrejningspunktet for vores behandling og vi vægter samarbejde med patientforeninger, kommuner, de øvrige psykiatrier, almen praksis og de somatiske hospitaler højt. Derudover har vi samarbejde med retspsykiatrien, kriminalforsorgen og politiet. Så hvis du interessere dig for det tværfaglige samarbejde, der rækker bredt så får du muligheden hos os!

Vi har brug for en sygeplejerske snarest muligt, der kan arbejde selvstændigt men samtidig er en teamplayer. Du skal ikke nødvendigvis have erfaring, men blot være nysgerrig på os og specialet.

Vi tilbyder

Blandet vagtlag med mulighed for at arbejde hver 3 weekend og en fleksibel vagtplan

  • God introduktion med mentorordning
  • Høj faglighed og engagerede kollegaer
  • Spændende udviklingsmuligheder
  • Høj grad af faglige udfordringer
  • Systematisk psykofysisk træning og supervision
  • Stor selvstændighed og indflydelse på sygeplejen
  • En uforudsigelig hverdag
  • En særdeles engageret tværfaglig personalegruppe

Vi er en personalegruppe der vægter et tæt og godt fællesskab højt! Du vil derfor blive en del af en personalegruppe der tager imod dig med åbne arme – vi har det rigtig sjovt både med hinanden og vores patienter. Vi håber du bliver en del af vores team!

Læs mere om Psykiatrien Region Sjælland på hjemmeside og se mere om dine karrieremuligheder.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Wincentz. Stillingen er på 37 timer, med skiftende vagter og mulighed for at arbejde hver 3. weekend. Hvis du ønsker et lavere timetal, skal du anføre dette i din ansøgning.

Samtaler vil finde sted løbende.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter reference samt straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Dygtig sygeplejerske til blandede vagter søges til Afdeling for Ældresygdomme G1, Slagelse Sygehus Vil du være en del af en afdeling, hvor faglighed med gode uddannelsesmuligheder og indflydels..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 19
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17
26. marts 2024 16