Ejendomsstyrelsen søger en faglært profil til Forsvarets kantine i Åbyhøj - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du lyst til at udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter, så søger vi en kok, catere eller ernæringsassistent til vores kantine på Sylbækvej, Åbyhøj.

Er du en kulinarisk håndværker – en af dem som giver maden den gode energi, energien til at løse de mangeartede opgaver en ansat i Forsvaret har, er du måske lige den person som vi søger.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

Om stillingen

En kok, catere eller ernæringsassistent hos os serverer velsmagende hjemmelavede måltider med fokus på kulinarisk kvalitet. Vi har stor fokus på sæson og valget af de gode friske råvarer. Sammen med resten af teamet skal I nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter. Variation over tid som et helt centralt element i vores kantiner.

Kantinen er en del af Århus kantinerne, bestående af Sødalsparken i Brabrand, Forsvarets Sanitetskommandos Center for Sundheds- og Sanitetsuddannelser i Åbyhøj og Vagtbarakken Marselisborg. Vi serverer dagligt morgenmad og frokost i vores to kantiner i Århus mandag til fredag. Når vi holder åbent på Marselisborg kan der forekomme aften og weekend arbejde.

Fælles for alle 3 kantiner er servicering af vores kunder på et højt niveau, både mødeforplejning, kursusaktivitet, uddannelse og vagtpersonale.

Du er en del af et team på 5 medarbejdere og samarbejde er vigtigt for os. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Om dig

Du er uddannet kok, catere eller ernæringsassistent, gerne med erfaring fra restaurationsbranchen eller kantine.

Herudover ser vi gerne, at du:

- Brænder for at lave mad med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde.
- Er kreativ, iderig og nytænkende.
- Er servicemindet, og altid klar til at tilgodese kundernes behov.
- Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
- Formår at skabe gode relationer til både kolleger og kunder.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende om organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever). Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Stinne Bødker på telefon 2157 8138.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 12. februar 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Brabrand
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Kok i Århus

    Som køkkenchef hos os, tilbyder viEn dynamisk og spændende arbejdsplads.Et Kreativt arbejdsmiljø.At arbejde med gode råvarer i et godt køkken.Gode arbejdsforhold hvor trivsel altid er i fokus.God l..
    • Kok
    • Århus
    Få mere info
  • Kok i Risskov

    Interim Projekt Chef til enterpriser på større anlægsprojekterInterim Projekt Chef til enterpriser på større anlægsprojekterVarighed: 3-4 måneder – Lokation: HovedstadsområdetVarighed: 3-4 måneder .
    • Kok
    • Risskov
    Få mere info
  • Kok i Århus N

    Mad & Ernæring søger to ernæringsassistenter med start henholdsvis 1. maj 2024 og 1. juni 2024. til Centralkøkkenet. Den ene stilling er et tidsbegrænset job på vores aftenhold fra 1. juni 2024 til..
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info
  • Kok i Århus N

    Vil du stå i spidsen for en afdeling, hvor høj kvalitet i patientbehandling, medarbejdertrivsel og sikkerhed er topprioriteter? Og vil du sætte dit præg på udviklingen af retspsykiatrien og Psykiat..
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3