Sygeplejersker søges til intensiv afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du uddannet intensivsygeplejerske, drømmer du om at blive det, eller vil du bare gerne arbejde på intensiv? Så er vores afdeling lige stedet for dig!

Hvem er vi?

Vores intensivafsnit er et nyt og moderne afsnit med 4 pladser, heraf to respiratorpladser, samt opvågningsfunktion aften/nat og i weekender. I dagtiden mandag til torsdag er vores opvågningsafsnit åbent med fem pladser.

Vi er et alment intensivt afsnit, hvor vi modtager alle patientkategorier fra de præmature børn til voksne med behov for intensiv pleje og behandling. På afsnittet er der både specialuddannede intensivsygeplejersker, opvågningssygeplejersker, ikke-specialuddannede sygeplejersker og intensivkursister.

Der er et tæt samarbejde med anæstesiologerne på afdelingen og med de andre afsnit i det anæstesiologiske område - anæstesien, akutmodtagelsen og akut sengeafsnit - og i øvrigt med alle afdelinger på tværs af hospitalets specialer. Desuden samarbejder vi med de andre hospitaler i regionen, hvortil vi jævnligt overflytter både børn og voksne patienter.

I afsnittet har vi sygeplejestuderende på 5. og 6. semester samt egne intensivkursister i tæt samarbejde med regionens øvrige intensive afsnit. Et godt læringsmiljø for alle er prioriteret.

Hvem søger vi?

Du kan være i starten af din sygeplejekarriere eller en ”gammel rotte” – eller alt derimellem. Måske er du allerede ansat på vores hospital, eller måske tænker du, at Bornholm kunne være noget for dig. Vi søger engagerede sygeplejersker, som vil bidrage positivt til arbejdsfællesskabet i afdelingen og kan trives i en meget omskiftelig hverdag med et svingende aktivitetsniveau. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer. Du er professionel i din omgang med patienter og pårørende, og du er nysgerrig i forhold til det faglige og har en opsøgende tilgang til ny viden, og du skal vægte at have et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, da vi – som et lille afsnit - ofte hurtigt skal omstille os og tænke nyt og anderledes i opgaveløsningen og hurtigt finde løsninger på udfordringer.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde et team af sygeplejersker jævnt fordelt på alder og køn og med en bred erfaring. Det er en lille personalegruppe, hvor alle kender hinanden godt, og vi har det godt med hinanden. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og ordentlighed og bestræber os på at have en arbejdsplads, hvor vi er glade for at være, og hvor arbejdsglæde er i højsædet. Du kan få indflydelse på din vagtplan. Der er en uformel omgangstone og også plads til et godt grin.

Uanset om du er ny eller gammel i faget vil få en grundig oplæring med et individuelt tilrettelagt oplæringsprogram, der passer til dit erfaringsniveau, og der er god mulighed for kollegial sparring og refleksion. Under oplæringen er der mulighed for korte perioder på GN på Rigshospitalet og evt. andet intensivt afsnit i regionen. Du vil hos os få en varieret hverdag med både bredde og dybde i de sygeplejefaglige kerneopgaver, og der er gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling. Vi arbejder med kompetenceprogram med tillægsgivende kompetencetrin for specialuddannede sygeplejersker. Vi tilbyder, at du kan blive kursist og tage specialuddannelsen i intensiv sygepleje, men det er ikke et krav for at være hos os.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Ansættelsen er på 37 timer/uge i skiftende vagter eller efter aftale, og ansættelsesstart er hurtigst muligt eller efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og forhandling. Ved tilbud om ansættelse ønskes referencer. Inden evt. ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Ansøgningsfristen er søndag d. 12. februar 2023. Samtaler afholdes i uge 7 og 8.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere, er du velkommen til at ringe, skrive eller komme på besøg i afdelingen efter aftale.

Du kan kontakte oversygeplejerske Karen Vibeke Jensen på mobil 23 43 44 75 eller mail: [email protected]

Nysgerrig på jobbet og livet på øen
Du kan møde nogle af vores medarbejdere her og læse mere om vores strategi, særkende og livet på øen: https://www.bornholmshospital.dk/job-og-uddannelse/Sider/default.aspx

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rønne
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Rønne

    [xxxxx] er Region Hovedstadens mindste akuthospital. Det er lidt anderledes end at arbejde på et stort hospital. Her kender alle hinanden og vi har et stærkt samarbejde på tværs. Også .
    • Sygeplejerske
    • Rønne
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Rønne

    Er du uddannet intensivsygeplejerske eller drømmer du om at blive det? Så er vores afdeling lige stedet for dig!Hvem er vi? Vi er en del af Afdelingen for kirurgiske specialer, fødsler og a..
    • Sygeplejerske
    • Rønne
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Rønne

    Sygeplejerske søges til Afsnit for Lindrende Behandling pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt. Stillingen er med skiftende vagter primært dagvagter og nattevagter på 37 timer pr. uge eller efter af..
    • Sygeplejerske
    • Rønne
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Bornholm

    Sygeplejerske søges til Afsnit for Lindrende Behandling pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt. Stillingen er med skiftende vagter primært dagvagter og nattevagter på 37 timer pr. uge eller efter af..
    • Sygeplejerske
    • Bornholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 3