Institut for Psykologi indkalder hermed ansøgninger til en ph.d.-stilling om posttraumatiske nakkesmerter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Ansøgning vedr. ph.d.-projekt

Institut for Psykologi indkalder hermed ansøgninger til en ph.d.-stilling om posttraumatiske nakkesmerter i samarbejde med Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, Forskningsenheden PROgrez på Slagelse Sygehus, Akutafdelingen og Ortopædkirurgisk Afdeling på Slagelse Sygehus, Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter og Aalborg Universitet

Drømmer du om at lave en ph.d. i et tværfagligt, praksisnært forskningsprojekt med fokus på prædiktion og tidlig behandling blandt patienter fra skadestuen? Er du interesseret i at bidrage med at skabe vigtig viden for mennesker, som har posttraumatiske smerter? Så er det måske dig, vi søger!

Stillingen ønskes besat med en person, der har en relevant kandidatuddannelse (cand.psych., cand.scient. eller andet), gerne med klinisk såvel som forskningsmæssig erfaring. Vi søger en kandidat, som har lyst til at tage en ph.d. som en del et tværfagligt, klinisk forskningsprojekt, som søger at bedre vilkårene for mennesker, der oplever posttraumatiske nakkesmerter.

Forskningsmiljø

Projektet forankres i en projektgruppe med forskere og klinikere med ovenstående tilknytninger.

Professor Tonny Elmose Andersen er projektleder og hovedvejleder. Du ansættes i en delt stilling mellem Forskningsenheden PROgrez, Slagelse Sygehus og Institut for Psykologi (forskningsenheden INSIDE), Syddansk Universitet. Du vil have din primære arbejdstid i Slagelse og en ugentlig dag på Syddansk Universitet, hvor du vil blive indskrevet som ph.d.-studerende. Du vil indgå i forskningsmiljøer på begge arbejdspladser, som består af meget forskellige medarbejdere med forskellige igangværende projekter. Dertil kommer løbende kontakt til de relevante forskningsmiljøer, de øvrige medlemmer af projektgruppen sidder i, samt eventuelle relevante samarbejdspartnere.

Projektbeskrivelse

Projektet ”Tidlig screening og forebyggende behandling af posttraumatiske nakkesmerter” er et tværfagligt og klinisk forskningsprojekt i regi af Slagelse Skadestue, som kombinerer flere fagområder, herunder blandt andet akutmedicin, fysioterapi og sundhedspsykologi.

Det er vigtigt at kunne identificere og behandle mennesker i risiko for længerevarende posttraumatiske nakkesmerter på grund af de store personlige og samfundsmæssige konsekvenser af langvarig smerte. Dette søger aktuelle projekt at bidrage med vigtige svar på i en dansk kontekst. Projektet består af to studier: Et prædiktionsstudie og et behandlingsstudie. Førstnævnte fokuserer på at validere et klinisk prædiktionsværktøj i en dansk kontekst samt undersøge eventuel forøget prædiktiv værdi ved inklusion af biomarkører. Sidstnævnte fokuserer på at undersøge effekten af tidlig behandling af højrisikopatienter i form af kombineret træning og stresshåndtering i et kontrolleret randomiseret studie sammenlignet med dansk standardbehandling. Også her undersøges biomarkører som mulige prædiktorer for succesfuld behandling. Der er i begge studier fokus på betydningen af forandring i hjerterytmevariabilitet som proxy for stress, ligesom der også indgår undersøgelser af sundhedsøkonomiske omkostninger over tid.

Projektet er delvist finansieret af Rådet for Offerfonden

Kvalifikationer

Vi søger en kandidat med følgende kvalifikationer:

  • En psykologfaglig og/eller sundhedsvidenskabelig uddannelsesbaggrund på kandidatniveau som fx kandidat i psykologi, sundhedsfaglig kandidat eller kandidat i fysioterapi, meget gerne med efterfølgende praksiserfaring
  • Dokumenteret forskningserfaring som min. jf. kravene fra ph.d.-skolen på SUND SDU: https://www.SDU.dk/en/forskning/phd/phd_skoler/phdskolensundhedsvidenskab/for_future_students/how_to_apply
  • Relevant projektstyringserfaring
  • Erfaring med og evner indenfor kvantitativ databearbejdning
  • Erfaring med og evner indenfor både mundtligt og skriftlig formidling på både dansk og engelsk


Vi søger derudover en kandidat, der er imødekommende og interesseret i mennesker, og som er engageret, proaktiv og omstillingsparat. Det er en stilling, der kræver gode evner til overblik, planlægning og koordinering. Her er det også vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt såvel som samarbejde på tværs af fagligheder og organisationer.

Det er endeligt vigtigt, at du kan engagere dig i begge arbejdspladser og være fysisk til stede i særligt Slagelse, især i de perioder hvor dataindsamlingen finder sted.

Yderligere oplysninger om projektet kan fås ved henvendelse til:

Tonny Elmose Andersen
Institut for Psykologi
Syddansk Universitet

Tlf. 6550 2778 E-mail: [email protected]

Oplysning om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets ph.d.-uddannelse findes på Ph.d.-Skolens hjemmeside: http://www.SDU.dk/studieinfo/phdhealth/

Ansøgning

En ansøgning skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer):
  • motiveret ansøgning, der redegør for din interesse og kvalifikationer relevante for ph.d.-projektet samt en beskrivelse af dine overvejelser over tilgange til projektet (max 2 side) (uploades under punktet ’Ansøgningsformular’)
  • curriculum vitae inkl. publikationsliste
  • kopi af eksamensbeviser i form af kandidateksamensbevis og karakterudskrifter (bachelor og kandidat)
  • et eksempel på en videnskabelig publikation, du er medforfatter på, eller anden skriftlig akademisk opgave, du har skrevet.


Alle filer skal være i Pdf- eller Word-format. Den enkelt fil må ikke overstige 10 MB. Mangelfulde ansøgninger og ansøgninger indsendt efter deadline vil ikke blive behandlet. Frist for modtagelse: Senest d. 16. februar 2023.

Samtaler afholdes i Slagelse d. 22. februar 2023 fra kl. 12:30 og frem.
Opstartsdato er 1. april 2023 i en treårig ansættelse 37 timer ugentligt. Såfremt du indkaldes til samtale, vil dette ske mandag d. 20. februar. Vær opmærksom på, at du her også vil modtage en mindre skriftlig opgave pr. mail, som skal løses og medbringes til samtalen.

Ved enighed om ovenstående mellem ansøger og hovedvejleder/projektkoordinator, laves der i fællesskab ansøgning om indskrivning som ph.d.-studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

Ph.d.-studerende ansat på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet aflønnes i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og AC om lønnede ph.d.-stipendiater.

Ansøgningerne vil blive delt med alle parter i projeket.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1