Specialist til udvikling af uddannelsesporteføljen i VIA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at understøtte udviklingen af VIAs uddannelser og uddannelsesportefølje gennem helhedsorienteret analysearbejde og spille en vigtig koordinerende og selvstændig rolle i samspillet mellem forskellige organisatoriske enheder? Så læs med her.

I Uddannelsesudvikling og projektstøtte søger vi en specialist, der kan understøtte VIAs uddannelser med analyser, procesdesign, sagsbehandling og sparring i relation til udvikling af uddannelsesportefølje og udbudsstruktur. Afdelingens konsulenter har en bred berøringsflade til den øvrige organisation og arbejder i et tæt partnerskab med særligt uddannelsesdekaner og uddannelsesledere. Vi søger derfor en specialist med gode projektledelses-, samarbejds- og koordineringsevner, der kan hjælpe VIAs uddannelser med at gennemføre strategiske analyser og yde rådgivning og sparring om udvikling af uddannelsesporteføljen. Du har allerede stor erfaring med at arbejde selvstændigt med proces- og projektledelse inden for det uddannelsesfaglige område, og du har blik for at inddrage de rette kollegaer og interne og eksterne samarbejdspartnere for at få den bedste løsning af opgaven.

Du skal have et stort kendskab til det uddannelsesfaglige og særligt det uddannelsespolitiske felt, kunne aflæse eksterne faglige og politiske dagsordener og vurdere konsekvenserne for VIAs uddannelser og andre aktiviteter i relation her til.

Afdelingen Uddannelsesudvikling og projektstøtte består af ca. 40 medarbejdere fordelt i fire fagteams. Afdelingen beskæftiger sig med udvikling og kvalitetssikring af uddannelser, support til hjemtagning og drift af forsknings- og udviklingsprojekter samt dataunderstøttelse af organisationen. Specialisten vil blive tilknyttet afdelingens team for Analyse og Business Intelligence.

Som en del af Uddannelsesudvikling og projektstøtte bliver du en del af et spændende kollegasamarbejde, der hele tiden er i bevægelse. Vi tilbyder gode kollegaer, en uformel omgangstone, gode arbejdsforhold med stor frihed.

Primære arbejdsopgaver

  • Projektledelse af udviklingsprojekter og analyseprojekter i tæt samspil med VIAs dekaner
  • Strategisk rådgivning på det uddannelsespolitiske område
  • Gennemførelse af behovsanalyser som grundlag for udvikling af nye uddannelser
  • Sagsbehandling og udarbejdelse af ansøgninger ifm. prækvalifikation af nye uddannelser og nye uddannelsesudbud, samt sagsbehandling og design af processer ifm. udfasning af uddannelser og uddannelsesudbud
  • Oparbejde indsigt og viden på efterspurgte uddannelsesjuridiske områder, herunder uddannelsesbekendtgørelser, adgangsgrundlag til uddannelser, særlig uddannelsesformer, eksempelvis merituddannelser, rammer for åben uddannelse, mv.
  • Udvikling og gennemførelse af analyser som grundlag for uddannelsesudvikling og tilrettelæggelse af uddannelserne
  • Bidragsyder til den årlige strategiske drøftelse af VIAs uddannelsesportefølje – herunder udarbejdelse og analyse af datagrundlag

Dine kompetencer
Det er en forudsætning, at du både er i besiddelse af akademiske generalistkompetencer og har flere års erfaring med projektledelse, udviklingsprojekter og analyseopgaver – meget gerne fra en uddannelsesinstitution og/eller fra en politisk styret organisation.

Udover analytisk kompetence skal du have gode skriftlige færdigheder og mestre både notater, rapporter, sagsfremstillinger og præsentationer.

Du skal være proaktiv, partnerskabsorienteret og have lyst til at sætte dig ind i uddannelsernes forskellige rammebetingelser som forudsætning for opgaveløsningen.

Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret, kan skabe overblik og samle trådene i ofte komplekse og gensidigt afhængige opgaver.

Vi tilbyder
Du får et fagligt udfordrende og personligt udviklende job, hvor du indtager forskellige roller. Du vil både få selvstændigt ansvar samt dele ansvar i faste og løse opgavefællesskaber. VIA er en ung og dynamisk organisation, som skaber uddannelse af højeste kvalitet med et videngrundlag, der er anvendelsesorienteret og tæt koblet til praksis og de samfundsmæssige behov.

Yderligere information
Fuldtidsstillingen ønskes besat med tiltrædelse 1. april 2023.

Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Birgitte Quelle, chef for Uddannelsesudvikling og projektstøtte tlf. 8755 1102, [email protected] eller Karen Meisner Christensen, chefkonsulent tlf. 8755 3039, [email protected]


Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via online ansøgningsportal senest den 12. februar 2023. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler forventeligt i uge 8.
Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Stillingen forventes indplaceret som specialkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Dit primære arbejdssted vil være Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Da VIA har flere adresser i Region Midtjylland skal du være i besiddelse af kørekort og i tilknytning til VIAs kørselsordning være villig til at bruge egen bil, så du nemt kan komme omkring.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus N

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    fagansvarlig vvs-ingeniørDrømmer du om at være fagligt fyrtårn i en kompetent afdeling, hvor du får stor indflydelse på udviklingen af projekter og medarbejdere? Så kunne du være den helt rigti..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Hos OK leverer vi energi til danskerne, nu og i fremtiden. Derfor investerer vi massivt i E-mobilitet – og vi har brug for dig, som vil bruge din tekniske knowhow til at yde vores kunder sublim sup..
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Vil du være med til at sikre fremtidens elnet i Danmark? Og har du mod på at udforske og løse spændende opgaver inden for el-infrastruktur? Så er denne stilling skabt til dig! Hos [xxxxx] har..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 18
24. april 2024 20
23. april 2024 22
22. april 2024 24
21. april 2024 25
20. april 2024 25
19. april 2024 26
18. april 2024 29
17. april 2024 30
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 31
13. april 2024 31
12. april 2024 32
11. april 2024 30
10. april 2024 31
9. april 2024 30
8. april 2024 31
7. april 2024 33
6. april 2024 33
5. april 2024 34
4. april 2024 39
3. april 2024 42
2. april 2024 44
1. april 2024 52
31. marts 2024 52
30. marts 2024 52
29. marts 2024 53
28. marts 2024 54
27. marts 2024 54
26. marts 2024 53