Sygeplejerske til Gynækologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Bliv sygeplejerske på Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital. Vores medarbejdere er vores vigtigste fundament for faglig kvalitet og høj patienttilfredshed.

Vi søger en sygeplejersker på 24-37 timer om ugen med tiltrædelse 1. marts 2023.

Bliv en del af en afdeling med et stærkt kollegialt bånd med stor åbenhed, og hvor vi hjælper hinanden

Vi er en gruppe af højt passionerede sygeplejersker med et stærkt sammenhold. Vores kompetence- og erfaringsgrundlag i gruppen er solidt, og aldersmæssigt spænder vi bredt. Vi værner om hinanden og det gode kollegaskab ved at have fokus på samarbejde, humor og rummelighed. Du vil som ny i afdelingen få tildelt en mentor og et individuelt onboardingprogram, og du vil opleve, at der bliver taget hånd om din personlige og faglige udvikling fra start.

Det gode sammenhold er kendetegnet for hele afdelingen og på tværs af faggrupper, og vi har en åben og inddragende kommunikation overfor hinanden. I vores afdeling vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med læger, sekretærer samt den sygeplejefaglige forløbskoordinator, som varetager den daglige koordination af vores kræftpakkeforløb.

Motiveres du af faglig og personlig udvikling, det gode patientforløb og plads og rum til nytænkning?

I afdelingen har vi faglig undervisning to gange om ugen, årlig simulationstræning og mulighed for kurser. Vi har en målsætning om høj faglighed og patienttilfredshed, og vi arbejder med personcentreret pleje.

Som speciale og gruppe spænder vi bredt. Specialet er subspecialiseret, og vi varetager både ambulante og indlagte patienter samt assisterer og udfører selv ambulante indgreb og ambulante konsultationer. Vores afvekslende hverdag i ambulatoriet og sengeafsnittet giver dig mulighed for at dygtiggøre dig inden for forskellige områder af gynækologien.

Hvis du finder interesse i at arbejde med den komplekse sygepleje omkring vores onkogynækologiske patientforløb, er der mulighed for at blive tilknyttet vores onkogynækologiske team.

I afdelingen vægter vi et udviklende og trygt læringsmiljø højt. Hvis du brænder for at uddanne kommende kollegaer og er uddannet klinisk vejleder, vil der være mulighed for at indgå i et tæt samarbejde med vores koordinerende kliniske vejleder og øvrige kliniske vejledere.

Vi er regionens største og specialiserede afdeling indenfor Gynækologi og Obstetrik
Afdelingen består af et gynækologisk sengeafsnit og ambulatorium, der dækkes af samme ledelse og personale. Det giver et godt indblik i hele patientforløbet samt stor variation og alsidighed i hverdagen.

Vi varetager diagnostik, behandling og pleje af kvinder i alle aldre med sygdomme i underlivet. Kvinderne henvises ofte til specialiseret behandling for bl.a. blødningsforstyrrelser, underlivssmerter, nedsynkning, inkontinens, cancerudredning, infektioner, uønsket graviditet samt graviditetskomplikationer op til uge 16.

Om vores gynækologiske ambulatorie:

Ambulatoriet er inddelt i teams, og konsultationerne er en blanding mellem fælles læge- og sygeplejekonsultationer og selvstændige sygeplejekonsultationer.

Vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke de selvstændige sygeplejefaglige kompetencer. Vi har derfor flere selvstændige sygeplejeambulatorier om ugen, og som det seneste har vi implementeret sygeplejedrevet ambulante botoxbehandlinger. I 2023 har vi en målsætning om at øge antallet af indgreb i vores ambulatorium.

Om vores gynækologiske sengeafsnit:

Vores sengeafsnit er et døgnafsnit fordelt på almen-, uro- og onkogynækologiske patienter. Vi deler beliggenhed med Plastik- og brystkirurgisk Afdeling. Vi arbejder med fleksible senge og afdelingen kan tilsammen rumme 16 senge, hvor af de 6-8 senge er gynækologiske. I vagterne vil der være et kollegialt fællesskab og fagligt samarbejde.

Afsnittet er præget af et stort patientflow og har både korte accelererede forløb og længere komplekse forløb. Derudover har vi akut funktion med modtagelse direkte i afdelingen for kvinder med sygdomme i underlivet og tidlige graviditetsproblemer.

Sygeplejen består af bl.a. præ-, postoperativ og palliativ sygepleje, og derudover indebærer den gynækologiske sygepleje også et stort element af vejledning og rådgivning med fokus på en god og inddragende kommunikation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Tirsdag den 07. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Dygtig sygeplejerske til blandede vagter søges til Afdeling for Ældresygdomme G1, Slagelse Sygehus Vil du være en del af en afdeling, hvor faglighed med gode uddannelsesmuligheder og indflydels..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17
26. marts 2024 18