Butikschef, Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Butikschef med flair for ledelse og sort bælte i salg


Hos Vordingborg Køkkenet i Horsens, søger vi netop nu en ny butikschef, som kan være med til at fortsætte den gode succes i Østjylland. Så er du en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold? - hvor du får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen? Så er det dig, vi vil have med på holdet.

Et fantastisk team på 3 kolleger


Teamet i vores butik i Horsens består af 3 køkkenkonsulenter. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Horsens og omegn.

Som butikschef vil du komme ind i et dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet og plads til at sætte dit eget præg på hverdagen. Vi værdsætter en god team-ånd og mener, at dette er med til, at vi møder kunderne med et smil og giver dem den bedste service fra det øjeblik, de træder ind i butikken.

Dine arbejdsdage er meget vekslende, og du bruger både tid foran skærmen og uden for butikkens fire vægge. Du skal varetage en proces fra start til slut - fra modtagelsen af kunden, til dennes køkken står færdigt, og kunden er helt tilfreds!

Hvad er dit ansvar som butikschef for Vordingborg Køkkenet i Horsens?


Du har ansvaret for at få dine kolleger til at præstere deres bedste gennem løbende sparring og vejledning. Du har viljen og evnen til at erobre køkkenmarkedet i dit område, hvilket betyder, at du ser muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Ud over det har du hovedansvaret for det store køkkenunivers, som du har din daglige gang i.

Kort fortalt om dig:


  • Du formår at få dine sælgere til at sælge og skabe de bedste resultater.
  • Du har bevist, at du kan inspirere mennesker.
  • Du har selv en fremragende salgsteknik, som du forstår at videreformidle.
  • Du nægter at miste ordrer til en lokal køkkenkonkurrent.
  • Du er selvstændig og kan håndtere frihed under ansvar.

Det er klart en fordel, hvis du tidligere har arbejdet succesfuldt med salgsledelse samt, at du har salgserfaring. Det forventes, at du som person er en fighter, og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel. Hvis du kan sige ja til dette, så vil vi meget gerne invitere dig med i branchens mest attraktive køkkenkoncept, hvor du får en høj grundløn, telefonordning, god pensionsordning og en fordelagtig sundhedsforsikring.

Hvad får du hos os?


Et succesfuldt koncept bygget på mottoet. - Luksus alle har råd til. Vores målgruppe er bred og du vil derfor få med et bredt spektrum af kunder at gøre.

Vi gør alt for at kunderne får en gourmet-oplevelse, når de træder ind i en af vores landsdækkende butikker. Med stor respekt for vores kunders pengepung, gør vi os umage for at tegne et smukt og funktionelt køkken, som ikke behøver koste mere end 50.000 kr. ALT inklusive.

Gør karriere i Vordingborg Køkkenet, og du vil få muligheden for at arbejde med en gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.

Oveni vores koncept med ’ALT inklusive’, har vi et princip om, at et fedt køkken ikke skal koste mere end 50.000 kr. ALT inklusive. Vores samlede koncept, giver dig derfor de bedste forudsætninger for at imponere kunden med en fremragende kvalitet og service, samt lukke en handel, uden at det for kunden, koster en bondegård at investere i nyt Vordingborg køkken.

Derudover tilbyder vi dig:

  • En garanteret fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
  • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring. Du kommer på interne kurser, så du er godt klædt på til arbejdet.
  • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Vi er én stor familie og vi værner om den!

Vi indkalder løbende til samtale, og vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Horsens
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Butikschef i Århus

    Har du en leder i maven, og måske allerede erfaring på området? Så er det dig vi leder efter. Da vores nuværende Assistant Coffee Shop Manager flytter tilbage til Bornholm, søger vi en ny "bed..
    • Butikschef
    • Århus
    Få mere info
  • Butikschef (vikar) i Horsens

    Vil du være en del af Danmarks største bowling- og forlystelseskæde? Vi søger en dygtig centerchef til Bowl'n'Fun Horsens, som brænder for ledelse og gode gæsteoplevelser. Hos Bowl'n'Fun Horsens .
    • Butikschef
    • Horsens
    Få mere info
  • Butikschef i Århus

    FirmabeskrivelseEr du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice? Og trives du..
    • Butikschef
    • Århus
    Få mere info
  • Butikschef i Risskov

    Er du en motiverende og resultatskabende leder? Bliv en del af et stærkt brand og en succesfuld kæde, der er i rivende udvikling. Lige nu mangler vi dig til vores butik i Veri Centeret, Århus.S..
    • Butikschef
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3