Maintenance Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For KRUUSE A/S søger vi en erfaren, selvstændig og alsidig Maintenance Technician til at varetage drift og vedligeholdelse af maskinpark, automation, installationer og utilities i produktion og pakkeri.



BAGGRUND
Kruuse har ca. 230 ansatte inkl. datterselskaber i Sverige, Norge, England og Kina. Kruuse indgår i den amerikanske koncern Covetrus, der er en af verdens største udbydere af animalcare produkter og services til veterinærklinikker, og koncernen beskæftiger i alt 5.500 medarbejdere world wide.

Kruuses hovedsæde i Langeskov på Fyn rummer bl.a. et stort højlager med automatisk miniloader, et robotstyret pakkeanlæg samt en del mere traditionelt produktionsudstyr og installationer til bl.a. ventilation, kompression og energiforsyning.

STILLINGEN
Du får ansvar for drift og vedligehold af den samlede maskinpark - herunder fejlfinding, styring og gennemførelse af planlagt vedligehold, forebyggende tiltag, reparationer samt udvikling og optimering af anlæg og udstyr.

De primære arbejds- og ansvarsområder:

  • Planlægge, styre og gennemføre planlagt vedligehold, service og optimering af maskinparken.
  • Fejlfinding og reparation.
  • Tæt samarbejde med operatører, produktionsledelse og eksterne samarbejdspartnere ifht. sikring af en stabil og effektiv drift.
  • Indgå kontrakter med eksterne leverandører samt indkalde, styre og koordinerer deres aktiviteter ifm. vedligeholdelse, service, overvågning, reparation mv.
  • Optimere og beskrive processer og "maintenance routes".
  • Være tilgængelig for tilkald udenfor normal arbejdstid - samt medvirke til at behovet herfor er så lavt som muligt.
  • Sikre overholdelse af relevant lovgivning, bl.a. maskindirektivet.
  • Ad hoc mekaniske og tekniske opgaver bl.a. ifm. pludseligt opståede stop o.a. udfordringer.

Du vil samtidig helt naturligt blive en nøgleperson i forhold til løbende forbedringer af maskinparken samt ved større udskiftninger og investeringer.

KANDIDATEN
Det er afgørende, at du har bred erfaring inden for området og indsigt i både mekanik, el og automatik. Du har erfaring fra en lignende rolle, hvor du står med ansvaret for drift og vedligeholdelse af maskiner, anlæg og udstyr, og du har godt kendskab til industriautomatik, PLC og meget gerne robotteknologi. Du er vant til tæt dialog og samarbejde både med eksterne samarbejdspartnere og med kolleger i produktion og administration.

Din faglige baggrund er sandsynligvis maskinmester, automationstekniker, maskin- eller automationsingeniør eller lignende. Du kan også have en kortere tekniker-uddannelse suppleret med solid relevant erfaring.

Som person vil du passe godt ind, hvis du er udadvendt og ansvarsbevidst og møder nye opgaver og mennesker med både ro og nysgerrighed. Du vil opleve, at prioriteringerne hurtigt kan skifte, så det er også vigtigt, at du kan lide forandringer og højt tempo og kan bevare overblik og beslutningsevne undervejs.

Du mestrer dansk og engelsk både i skrift og tale, og trives i en rolle med stor kontaktflade og daglig dialog med mange typer mennesker både internt og eksternt.

Da langt hovedparten af dit arbejde udføres på matriklen, skal du maksimalt have en times kørsel fra din bopæl.

DU TILBYDES
Som medarbejder hos Kruuse vil du få en varieret og dynamisk arbejdsdag i en international virksomhed. Det er en moderne arbejdsplads med uformel omgangstone samt en hverdag fyldt med spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Kruuse lægger stor vægt på, at medarbejderne spiller hinanden gode, så I sammen lykkes om de fælles mål. Det er derfor vigtigt, at du tænker i helheder og kan glæde dig lige så meget over andres succes som over din egen.

Du tilbydes en attraktiv pakke med en konkurrencedygtig gage, som modsvarer dine kvalifikationer og kravene i stillingen. Der indgår pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, aktiv personaleforening og meget mere.

VIRKSOMHEDEN
Jørgen KRUUSE A/S leverer produkter og værdiskabende løsninger, så dyrlæger får de mest optimale betingelser i forhold til diagnostik og behandling af dyr. Vi er drevet af en sand passion for dyr og vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen.

Den unikke KRUUSE-kultur er udviklet gennem en 127 år lang firmahistorie, hvor værdier som troværdighed, ansvarlighed og respekt er gået hånd-i-hånd med ufravigeligt høje krav til kvalitet, service og faglighed. Det har skabt den stærke, globale brand- og markedsposition, vi har i dag. En position, som sammen med innovation, internationalisering og et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, skal sikre fortsat udvikling og succes for både medarbejdere og virksomhed.

Læs mere på www.kruuse.com

Covetrus is an equal opportunity employer committed to promoting and supporting a diverse community and inclusive culture for all employees. Each of us contributes to inclusion—we all have a role to play. Our culture is the result of our behaviours, our shared values and our personal commitments. We encourage our people to adopt a growth mindset and to bravely share perspectives, empowering all of us to connect, belong, and grow. Our Global Diversity & Inclusion program outlines our Company Commitments to drive real and lasting change – supporting an anti-racist, diverse, inclusive and equitable culture at Covetrus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktspecialist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktspecialist

Lignende jobs

  • Produktspecialist i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du erfaring fra medicinal-/biotekindustrien eller på anden vis kendskab til laboratoriearbejde? Kunne du tænke dig at arbejde med kundepleje og salg af et specialiseret produktsortiment? Trives du i rollen som produktansvarlig i tæt samspil med kunder, leverandører og kolleger? Så er denne stilling interessant for dig!
    • Produktspecialist
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    Are you passionate about legendary sound, and think it is fun to work with electronic devices? Are you eager to provide the best technical service and help both colleagues and independent partners .
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    We are looking for a dedicated Manager for our Global Maintenance and Metrology team who shares our passion, drive, and energy to make a difference. You will be joining a team of highly skilled and..
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde med Utility udstyr lige fra Rådampskedler, Waste, Procesluft, WFI og Rendamp m.m på et site med 3 fabrikker? Så søger vi lige nu en .
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som produktspecialister i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktspecialist i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktspecialister i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktspecialister i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som produktspecialister
23. april 2024 218
22. april 2024 213
21. april 2024 214
20. april 2024 217
19. april 2024 224
18. april 2024 220
17. april 2024 216
16. april 2024 219
15. april 2024 212
14. april 2024 225
13. april 2024 226
12. april 2024 226
11. april 2024 220
10. april 2024 208
9. april 2024 202
8. april 2024 204
7. april 2024 211
6. april 2024 212
5. april 2024 207
4. april 2024 204
3. april 2024 199
2. april 2024 205
1. april 2024 204
31. marts 2024 215
30. marts 2024 213
29. marts 2024 215
28. marts 2024 223
27. marts 2024 221
26. marts 2024 217
25. marts 2024 215
24. marts 2024 215