Souschef, 365discount Løgumkloster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgumkloster

Kunne ledelse af medarbejdere, ekstraordinær kundeservice og en særligt god stemning være fundamentet for din gode hverdag? Så læs endelig videre!

Mød 365discount, Løgumkloster

Du vil opleve en helt særlig stemning i vores butik, med et miks mellem høj vækst og et team med et stærkt sammenhold, tilsat lokale islæt, hvor kunderne er på fornavn med os.

Du bliver en del af et team, hvor vi værdsætter- og hjælper hinanden. Vi prioriterer fx at spise frokost sammen, så snart vi har muligheden for det. Og havde du været med under vores seneste ombygning, ville du have oplevet, hvordan alle i teamet stod klar til at bidrage – og det med vores sædvanligt gode humør.

Vores vækst betyder, at vi hver dag jonglerer mange opgaver sideløbende - og selvom vi har hver vores ansvarsområde, ligger det i vores DNA, at vi hjælper hinanden i teamet. Samtidig har alle indflydelse på vores arbejdsgange samt ansvarsområder – naturligvis med respekt for vores koncept og de vigtige rytmer og rutiner.

Som souschef bruger du størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du bidrager i det daglige og viser det gode eksempel. Du bliver en del af ledelsen i Løgumkloster, og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

  • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
  • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
  • være med til at udvikle medarbejdernes evner og give masser af konstruktiv feedback
  • være butikschefens sparringspartner og indgå i salgsplanlægningen

Smilende ildsjæl med detail-ledelse i blodet

Vi har brug for dig, som er smilende, udadvendt og sætter pris på at være en del af et tæt team. Og så vil det være en styrke, hvis du kommer med masser af erfaring fra en lignende stilling indenfor detail. Måske er det på tide at opleve pulsen i discount? Samtidig håber vi, at du er klar til både at modtage og give sparring, med butikschef såvel som kolleger.

Muligheder og goder

Du får gode muligheder for at udvikle dig som leder – både i butikken og via uddannelse eller kursus. Måske går du med drømmen om at blive butikschef? Den udvikling hjælper vi dig meget gerne med – en mulighed kunne her være at komme med på vores talenthold for kommende butikschefer. Samtidig får du en række personalegoder, herunder rabatter, leje af ferieboliger, sundhedssikring samt pensionsordning.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte butikschef Jesper Johnsen på telefon - eller kigge forbi butikken og få en snak.

En del af vores hold?

Vi kan næsten ikke vente med at lære vores nye kollega at kende. Derfor kunne vi sagtens finde på at invitere til samtaler løbende og vi ansætter, når vi har mødt den rigtige kandidat.

Kan du se dig selv som en vigtig del af vores hold, så send din ansøgning, eller dit CV med en personlig præsentation, via "Ansøg nu" senest den 26. marts 2023.

Vi glæder os til at møde dig.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9c6fc1e6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgumkloster.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Løgumkloster
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Tønder

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Ndr. Landevej 26 DK-6270 Tønder Virksomheden Harald Nyborg A/.
    • Afdelingsleder
    • Tønder
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Billund

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Afdelingsleder
    • Billund
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    I denne stilling vil du have ansvaret for personaleledelse af cirka 25 medarbejdere. Dine opgaver omfatter desuden ledelse af planlæggerkontoret samt koordinering af de praktiske hverdagsopgaver. D..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Haderslev

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Løgumkloster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Løgumkloster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1