Kontorassistent der tør kaste sig ud i nye opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Elsker du at lære nyt, og har du lyst til at specialisere dig indenfor en niche? Trives du godt i en rolle hvor du skal organisere og strukturere? Så skal du helt sikkert være kontorassistent hos Flemming Nørgård Anlæg A/S!

Hvem er vi:

Flemming Nørgård Anlæg A/S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse og anlægsarbejde. I dag er anlægsgartnerafdelingen en mindre del af virksomheden, som i alt beskæftiger omkring 70 medarbejdere. De fleste medarbejdere arbejder med fibernet gravning i hele Danmark, og det er til denne afdeling vi søger en ny kontorassistent. Vi etablerer fiberforbindelser for de store fiberselskaber som fx Norlys, Telia, Fibia og Global Connect.

De seneste par år har vi haft vokseværk, og det er derfor vi søger en kontorassistent mere til holdet.

Dine arbejdsopgaver:

Hver gang vi udfører et projekt, skal der bl.a.:

  • Indhentes oplysninger om hvad der allerede findes i jorden, sådan at arbejdet ikke skader eksisterende forbindelser.
  • Indhentes tilladelser ved kommuner eller ejere for at få lov til at udføre arbejdet.
  • Laves planer for afspærring m.m. for at sikre at arbejdet kan udføres på en sikker måde for trafik og medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kommer til at være centreret omkring dette. Du bliver altså den der, i samarbejde med vores projektledere og vores andre kontorassistenter, gør arbejdet klar til medarbejderne i marken. Stillingen kommer også til at indbefatte andre opgaver, det kunne fx være indberetning af skader, fakturering eller PA-opgaver for direktøren. Vi sammensætter opgaverne så det passer bedst med teamets og dine kompetencer.

Sådan er vores kultur:

Hos Flemming Nørgård Anlæg kan du forvente en uformel kultur hvor vi kalder en spade for en spade, og hvor omgangstonen til tider er lidt ”håndværkeragtig”. Samtidig er der altid plads til det gode kammeratskab og et godt grin.

Dine kvalifikationer:

Du er kontoruddannet eller har anden administrativ uddannelse.

Du føler dig hjemmevant i Office 365 som bliver dit primære arbejdsredskab.

Hvis du har erfaring fra en lignende stilling, er det selvfølgelig en stor fordel. Du skal også forvente at tage kurset ”vejen som arbejdsplads” som tager 2 dage, efter opstart.

For at få succes i stillingen:

I arbejdet med graveansøgninger findes der sjældent en 100% sikker løsning, og noget er afhængigt af hvilken kommune eller medarbejder du får fat i. Du skal altså være klar på at kaste dig ud i opgaverne og give det et forsøg mere, hvis det ikke lykkedes i første hug - specielt i starten hvor din erfaring ikke er så stor. Senere hen vil du sikkert få mere føling med arbejdet og finde din egen rytme.

Samtidig vil du blive en del af et hold der samarbejder i et bestemt system, så du skal være god til at kunne arbejde i en ramme der allerede er stillet.

Du synes selvfølgelig at vores arbejde lyder spændende og du har lyst til at dygtiggøre dig indenfor området. Du er lærenem og god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt.

Vores medarbejdere har ordet

  • ”Vi har det bedste fællesskab og en uformel omgangstone. Vores sammenhold er rigtigt godt.”
  • "Medbestemmelse, gode alsidige arbejdsopgaver, mulighed for personlig udvikling."
  • "Man kan altid komme i kontakt med ledelsen, hvis der er spørgsmål til ens arbejdsopgave."

Det praktiske:

Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for mellem 32-37 timer. Du vil komme til at sidde på vores kontor i Tilst.

Hos os får du sundhedsforsikring, fritvalgskonto, pension og selvfølgelig overenskomstmæssige forhold. Samtidig har vi en god og aktiv personaleforening.

Samtaler og ansættelse: Der vil blive holdt løbende samtaler med ansættelse hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Har du lyst til at vide lidt mere?

Så er du velkommen til at ringe til vores kontor på 86 24 78 22, hvor en af vores kontorassistenter eller vores direktør kan svare på dine spørgsmål.

Hvis du allerede nu ved, at det er her du skal være, så send din ansøgning til [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Tilst
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Åbyhøj

    Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i e..
    • Administrativ medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2